Search
Close this search box.

Adventskalender unboxing week #6: Clinique

Adventskalender unboxing week #6: Clinique

Ja je ziet het goed, ik ben super enthousiast over de Clinique adventskalender (die ik ondersteboven vast hou)! Dit is tot nu toe één van de mooiste (en de duurste) kalenders die ik heb mogen uitpakken. Benieuwd naar deze fantastische inhoud kijk dan snel verder naar de video! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De Clinique Adventskalender is te koop voor € 69,00 in de webshop van Clinique.

WIL JIJ DEZE INHOUD WINNEN?

Ga dan snel naar mijn Instagram pagina, volg mij, like de foto en laat een reactie achter dat je meedoet onder de desbetreffende foto. De winnaars maak ik bekend in een comment onder de foto. Succes!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Wauw ! Dit is de mooiste advent wat je hebt ?✨. Dat zou een mooi begin van december zijn. En dat in die prachtige bijpassende doos .. wauw ! Formidabel ✨?☺️. Ik wil gerust zelf de verzendkosten wel betalen .. hoop hem te winnen ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *