Search
Close this search box.

Adventskalender unboxing week #2: Rituals

Adventskalender unboxing week #2: Rituals

Nummer 2 staat voor je klaar en dit maal is het de beurt aan Rituals! Voor zover ik het weet de eerste van dit merk en ook zeker niet de laatste als je het mij vraagt. Rituals heeft echt haar best gedaan en hij ziet er echt prachtig uit mét een mooie inhoud!  Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

The Ritual of Advent kost € 49,95 en is onder andere bij bol.com en Rituals zelf te koop.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Het is inderdaad de eerste keer dat Rituals ook een kalender heeft en hij is echt prachtig! :-) Ik vind wel dat je er redelijk snel doorheen gaat, haha! :-) Zo ben je van 13 naar 15 gegaan. Nummer 19 is een specifieke handenscrub, dus niet zozeer voor je lichaam. Leuk dat je wel alle inhoud gelijk laat zien!

    1. Ik denk dat ik een nummertje ben vergeten op te noemen, want heb wel echt alle vakjes opengemaakt! Ga er inderdaad snel doorheen want anders wordt het een video van tientallen minuten, haha! Fijn dat je hem leuk vond :)!

  2. Ooeh deze video bewaar ik nog even! Ga hem kijken nadat ik mij box heb uitgepakt! ben erg benieuwd wat jij er van vindt maar ga eerst zelf lekker ontdekken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *