Search
Close this search box.

Adventskalender unboxing week #2: Essence

Adventskalender unboxing week #2: Essence

De tweede dag heb ik een adventskalender voor jullie klaar staan waar heel veel vraag naar was, namelijk de Essence adventskalender die voorzien is van heel veel leuke producten. Ben je benieuwd wat in deze kalender zit, kijk dan snel de video! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De Essence Adventskalender kost € 24,99 en is te koop bij de Kruidvat.

WIL JIJ DEZE INHOUD WINNEN?

Ga dan snel naar mijn Instagram pagina, volg mij, like de foto en laat een reactie achter dat je meedoet onder de desbetreffende foto. De winnaars maak ik bekend in een comment onder de foto. Succes!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Ah heel fijn dat je hem open maakt, ik wilde hem eigenlijk wel halen, maar nu ik de inhoud weet niet… Vind het ook wat tegenvallen. Terwijl Essence zoveel leuke spulletjes heeft.

  2. Ik vind de adventskalender leuk! Wist niet dat er zoveel verschillende zijn voor volwassenen. Ken alleen de chocolade variant ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *