Adidas Originals by Jeremy Scott

 photo Adidas Originals by Jeremy Scott4_zpshwgp4acz.png

Ik heb eigenlijk helemaal niets met sneakers, het is niet zo mijn ding. Ik kwam wel eens super vette Adidas sneakers tegen met deze bovenstaande vleugels, die vond ik wel tof. Alleen ik had geen idee dat die van Jeremy Scott waren, eerlijk gezegd kende ik hem helemaal niet. Maar nu heeft Adidas in samenwerking met Jeremy Scott een unisex geur op de mark gebracht, een echte collectors item!

 photo Adidas Originals by Jeremy Scott_zpsitd55hxd.png

Jeremy Scott houdt zich vooral bezig met pop fashion. Zijn merk is rebels-humoristisch, optimistisch, verfijnd en onweerstaanbaar voor zowel de internationale popsterren als de trendsetters. Vandaar dat ik niet iedereen met die schoenen aan zag, het was dus niet voor het grote publiek. Maar nu heb ik er eindelijk één in huis. De doos – noem het inderdaad maar een doos – van de parfum ziet eruit als een schoenendoos, echt heel erg leuk gedaan!

 photo Adidas Originals by Jeremy Scott1_zpssj3hyaod.png

Als je de doos open maakt komt er een prachtige en stoere flacon tevoorschijn. Ik snap wel dat Adidas die noemt voor de echte verzamelaar en liefhebber van de Adidas schoen. Het is een vrij grote parfumfles, want hij heeft maar liefst 75 milliliter.

 photo Adidas Originals by Jeremy Scott2_zpsct4eclgb.png

Jeremy Scott zet met deze geur de mannelijke en vrouwelijke eigenschappen tegenover elkaar waardoor er een unisex geur uit komt die voor zowel vrouwen als mannen goed te dragen is. Qua uiterlijk is het in ieder geval goed gelukt, volgens mij willen mannen en vrouwen deze super toffe schoen aan.

 photo Adidas Originals by Jeremy Scott3_zpsago17yod.png

Vrouwen:

Een sensuele mix van rozen en Calabriaans bergamot levert zachte vrouwelijke noten dat de geur omhoog tilt naar een onstuimige alles-is-mogelijke luchtigheid die verwijst naar de iconische ‘Jeremy Scott Wings’ high-top trainers uit de adidas Originals collectie.

Mannen:

Mysterieus wierrook, witte peper en kasjmierhout voegen een oermannelijke laag toe die de ´fashion animals´ van de adidas Originals by Jeremy Scott collection aanspreekt — met hun luipaarden hoodies, gorilla track jackets en tijgerprint hightops compleet voorzien van staarten die aan de achterkant tevoorschijn komen.

 photo Adidas Originals by Jeremy Scott5_zpsa1s3lcam.png

Een combinatie van bovenstaande geurnoten vormt de geur. Ik vind de geur apart, gek en eigenlijk helemaal niet lekker. Het is geen mannengeur en ook geen vrouwengeur. Ik vind hem een beetje muffig en zal hem daarom ook niet snel dragen of hem aan iemand aanraden omdat ik er gewoon niet zoveel mee kan. Maar als pronkstuk op mijn kast komt hij zeker te staan, want het uiterlijk ziet er fantastisch uit. Misschien is dit wel het tofste flesje wat ik ooit heb gehad.

 photo Adidas Originals by Jeremy Scott6_zpst8231h3f.png

De Adidas Originals by Jeremy Scott eau de toilette is niet zomaar overal te koop, hij is zelfs gemaakt in een zeer beperkte oplage van 10.000 stuks. Goedkoop is hij dan ook niet, voor dit juweeltje betaal je € 90,- en is vanaf april alleen te koop bij de adidas Original Concept Stores. Deze vind je in Amsterdam aan de Leidsestraat 7 en in Rotterdam aan de Oude Binnenweg 40.

Dit product heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  31 maart 2015 at 09:55

  Wel een unieke flacon! Ik weet alleen niet of ik de geur fijn vind.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Denise
  31 maart 2015 at 09:56

  Aaaah hoe tof is deze flacon! Heel gaaf!

 • Reply
  Anouk
  31 maart 2015 at 10:00

  Wat aan gave flacon!!

 • Reply
  Simone
  31 maart 2015 at 10:03

  Hm, dit is denk ik echt niet mijn ding. Op zich vind ik het wel een grappig flesje, maar dan heb ik toch liever een mooi Marc Jacobs of Chanel flesje op mijn plankje staan.

 • Reply
  Bianca
  31 maart 2015 at 10:05

  Wat een bijzondere flacon! Heel apart en ik ben wel benieuwd naar de geur :)

 • Reply
  Alyssa
  31 maart 2015 at 10:08

  Alleen het flesje is al de moeite waard – wat een toffe flacon!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  31 maart 2015 at 10:11

  Dat is echt een heel speciale verpakking

 • Reply
  Melissa
  31 maart 2015 at 10:13

  Hihi, ach wel een leuk collectors item! Muffig klinkt echt niet oke, zonde!

 • Reply
  inspiredbylifee
  31 maart 2015 at 10:41

  De flacon is wel gaaf

 • Reply
  femketje
  31 maart 2015 at 11:00

  wat een gave flacon :D

 • Reply
  agneta
  31 maart 2015 at 11:04

  Ben benieuwd naar de geur, maar de flacon is wel erg uniek. Voor de echte liefhebbers denk ik echt eentje die in de stash moet.

  Liefs Agneta

 • Reply
  Kiss & Make-up
  31 maart 2015 at 11:11

  Mooi vind ik het niet per se. Maar wel heel uniek en cool. Echt een collector’s item voor de Adidas fans :-)

 • Reply
  Marieke
  31 maart 2015 at 11:35

  Ik moet echt lachen om de flacon..die vleugeltjes hahaha

 • Reply
  Margot
  31 maart 2015 at 11:42

  Wat een grappig flesje!

 • Reply
  Sarah SPEECKAERT
  31 maart 2015 at 12:18

  Wat een leuke flacon! Benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Linda
  31 maart 2015 at 13:50

  Wat is het een onwijs toffe eau de toilette, ik ben erg benieuwd naar de geur! Ook vind ik het erg leuk dat ze de oplage klein houden, zo heb je toch écht iets exclusiefs in huis :)

 • Reply
  Maaike
  31 maart 2015 at 14:06

  Hij ziet er wel erg gaaf uit, maar ik denk niet dat ik hem zo snel ga halen haha

 • Reply
  Danielle
  31 maart 2015 at 14:35

  Wat een toffe flacon! Echt uniek!

 • Reply
  Nicolish
  31 maart 2015 at 14:46

  Wat een gave flacon zeg!

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  31 maart 2015 at 16:28

  Het is wel grappig, maar niet mijn ding. Ik vind de fles erg kitsch en de geur spreekt me ook niet echt aan. Het is wel een leuk idee voor de echte fans!

 • Reply
  Sofie
  31 maart 2015 at 17:40

  Heel gaaf! Ben benieuwd naar de geur.

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  31 maart 2015 at 17:49

  Wat een leuk flacon!

  XO

 • Reply
  Sandra (beautybysandra)
  31 maart 2015 at 18:06

  Dat ziet er erg gaaf uit, ben erg benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Danielle
  31 maart 2015 at 21:35

  Ben ik nu de enige die de flacon spuuglelijk vind?

 • Reply
  Nicole
  6 april 2015 at 21:31

  Wauw ziet er echt vet uit!

 • Laat een reactie achter