Adidas Born Original

Adidas Born Original

Ik heb een aantal favoriete geuren die ik heel graag draag, helaas zijn dat wel vrij dure geuren die je niet zomaar even koopt. Soms worden er geuren naar mij toegestuurd waarvan ik ineens denk, hé deze ruikt exact hetzelfde als een luxere geur. Dat had ik ook met deze nieuwe geur van Adidas, Born Original. Deze ruikt namelijk exact hetzelfde als mijn all-time favorite geur, alleen dan is deze een stuk goedkoper!

Adidas Born Original

Adidas Originals, het authentieke en pionierende sportkledingmerk, lanceert een nieuw geurenduo voor mannen en vrouwen: Born Original. Twee dynamische geuren die jouw creatieve talenten laten ontbranden. Bezield door de moed om jezelf te zijn en je creativiteit te uiten, stellen deze geuren je voor de vraag: ´when will you be born?´. Aldus het merk over de nieuwe geur. Het merk Adidas heeft natuurlijk een jonge uitstraling en deze geuren zijn dan vaker ook bedoeld voor de wat jongere doelgroep. Natuutlijk kun je het ook dragen als je wat ouder bent, maar het uiterlijk en de geuren zijn toch echt gericht op dames en heren onder de 30.

Adidas Born Original

Born Original vangt de energieke, krachtige spirit van Adidas Originals dat individualisme, authenticiteit en voorstellingsvermogen als vaste basis heeft. Het is dus echt een geur die jezelf sterker moet maken en laat ontwikkelen. De verpakking ziet er sportief uit, een wit doosje met daarop een rosé gouden opdruk van het logo van Adidas. De geur is er trouwens in een mannen en vrouwen variant.

Adidas Born Original

Het flesje zelf ziet er ontzettend stoer uit, als ik dit zo zie kan ik er al vanuit gaan dat het geen lief en zacht geurtje is. Tenminste, dat denk ik, want dat past totaal niet bij de verpakking. Je hebt de geur in drie verschillende formaten en dit schattige flesje is 30 ml. Je hebt natuurlijk ook nog een 50 ml en 75 ml variant, zowel voor de mannen als vrouwen.

Adidas Born Original

De verpakking ziet er dus stoer uit en heeft een soort van bout als dop. De ontwerper heeft ervoor gekozen organische en industriële vormen met elkaar te mixen. De geur heeft geen dop, maar wel een stalen pinnetje dat de geur moet afsluiten. Door het halsje kan de knop niet worden ingedrukt en komt er ook geen product uit, ziet er best stoer uit.

Adidas Born Original

Het is een krachtige zoete geur en doet me meteen aan mijn favoriete geur denken, Viva La Juicy, want zo ruikt hij exact. Best leuk, want die geur is aan de prijs van Adidas is prima te betalen. Dus als deze geur vrijwel hetzelfde is scheelt dat natuurlijk een hoop geld.

De geurnoten van deze geur openen met een heldere, fruitige cocktail van pittig bergamot, abrikoos en sinaasappelschil. In het hart van de geur vinden we de noten van exotische kokosnoot en jasmijn. De basis van de geur bestaat uit de bedwelmende geur van tonkabonen.

Alleen de jasmijn heeft de Viva La Juicy hetzelfde als deze geur, maar de geurnoten komen wel dicht bij elkaar in de buurt en wellicht is daarom de geur zo identiek. Ik moet wel zeggen dat de Viva La Juicy het een stuk langer volhoud en toch stiekem ook wat krachtiger is. Maar voor overdag is het een prima dupe.

Adidas Born Original

Prijzen:

Adidas Born Original eau de toilette 30 ml – € 24,44
Adidas Born Original eau de toilette 50 ml – € 36,67
Adidas Born Original eau de toilette 50 ml – € 48,89

De geur is krachtig zoet, daar moet je wel echt van houden, maar dat is wel iets waar ik persoonlijk heel erg blij van wordt. De geur ziet er stoer uit en is het natuurlijk ook wel een beetje, met een knipoog naar het extreem zoete. Maar niet zo kinderlijk zoet, want het is een vrij zware geur. De Adidas Born Original geuren zijn vanaf nu te koop bij de drogisterijen en parfumerieën. De geuren voor mannen en vrouwen zijn trouwens even duur en hebben dezelfde grootte.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  10 augustus 2015 at 15:50

  Ik heb deze geroken en vond hem echt mierzoet. Niet helemaal mijn ding omdat ik hem niet echt heel lekker fris vond.

 • Reply
  Femke
  10 augustus 2015 at 16:43

  Ik ben zo benieuwd naar hoe dit geurtje in het echt ruikt!!

 • Reply
  Manon
  10 augustus 2015 at 16:49

  Wat een leuke flacon. De geur klinkt goed.

 • Reply
  Amy
  10 augustus 2015 at 19:53

  Wat een bijzonder flesje! Ben heel benieuwd.

 • Reply
  Kim
  10 augustus 2015 at 22:03

  Ik heb een proefje van deze geur en vind deze zo lekker dat ik hem zeker ga halen.

 • Reply
  Luna
  10 augustus 2015 at 23:08

  Krachtig zoet is niet zo mijn ding ben ik bang. Ik hou meer van mystieke geuren en muskachtig zoals Narciso.
  Ben wel altijd nieuwsgierig naar een geur als die beschreven wordt op een blog, dus ruiken kan geen kwaad, want dan heb ik geur bij het beeld ;)

 • Reply
  Caitlyn
  11 augustus 2015 at 09:47

  Niet mijn type geur, maar het flesje is wel echt prachtig!
  xx

 • Reply
  Anna
  11 augustus 2015 at 12:53

  Super mooie flacon!

 • Laat een reactie achter