Search
Close this search box.

Action Winter Shoplog

Van de week was ik gezellig met Elise bij de Action om alleen kwasten en schilderspullen te kopen. Natuurlijk ging ik weer met veel meer naar huis dan alleen schilderspullen. Benieuwd naar wat ik allemaal heb gekocht? Bekijk dan de video! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Leuke shoplog!! Haha, zo herkenbaar met die ballen. Met katten en/of honden in huis heb je inderdaad echt plastic ballen nodig. De De-Icer is top, maar ik kreeg wel een beetje op mijn kop van mijn vriend. Het schijnt namelijk je ruitenwissers uit te drogen waardoor die weer sneller kapot gaan. Ik ga dit jaar dus denk ik maar weer braaf ijskrabben!

  2. Leuk, ik ben meteen naar de Action gerend voor die knijpertjes! Bij de Intratuin hebben ze trouwens een méga afdeling plastic kerstballen (ik had ze ook hard nodig met mijn drie monsters!) :-)

  3. Zal naar de Ikea gaan voor plastic kerst ballen daar heb ik de mijne ook vandaan en ik vind de kwaliteit goed en ook voor de mooie prijsje.

  4. Tip voor de plastic kerstballen: bij Van Cranenbroek heb je een enorme collectie in álle kleuren. Heb zelf ook twee lieve katjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *