Action ‘Uit Huis’ Shoplog

Over een week is het zover, dan krijgen we de sleutel van ons nieuwe appartement, super spannend! Maar met lege handen kun je daar niet aankomen dus we hebben heel wat spulletjes nodig! Daarom plunderde ik de Action voor de nodige spulletjes! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Doe dat dan snel, want mijn filmpjes staan daar altijd eerder online!

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  lucindainwonderland
  12 december 2014 at 06:25

  Wat spannend zeg dat het nu zo dichtbij aan het komen is dat je uit huis gaat. Ik vind het soms wel raar om te denken dat het voor mij al weer zo’n 8 jaar geleden is dat ik vertrok. Ik hield er ook van om leuke goodies te shoppen en ondertussen het lekker goedkoop te houden. Je hebt leuke dingetjes geshopt, maar je gaat pas echt meemaken wat je nodig hebt… als je er woont. Ik dacht ook alles te hebben… fout! hahaha. xxx Lucinda

 • Reply
  chucky1012
  12 december 2014 at 06:57

  Je hebt inderdaad een heleboel spullen nodig als je op jezelf gaat wonen!
  Het zijn ook spullen die op raken en je vaak nodig zult hebben om je huis mee schoon te kunnen maken!
  Je kunt in die winkel waar jij alles gekocht had heel goedkoop reinigingsproducten kopen en het hoeft niet duur te zijn.
  Ik hoop dat je lijstje hebt gemaakt wat je allemaal nodig hebt en het dan kan afstrepen wat je al hebt gekocht.
  Ze hebben daar ook grote verpakkingen met schuursponsjes en die grote gele doekjes. Zo handig.
  Spannend…. nu is het bijna zover dat jullie de sleutel gaan krijgen van het huis…..

  Xoxo

 • Reply
  Diolifestyle
  12 december 2014 at 08:11

  Leuk om te zien. Je kunt er goed shoppen voor de uitzet!

 • Reply
  Denise
  12 december 2014 at 08:12

  Wat super leuk dat je ook dit soort shoplogs met ons deelt! Je hebt ook onwijs veel leuke decoratie bij Action!

 • Reply
  Tania
  12 december 2014 at 08:53

  Een half jaar geleden ben ik met mijn vriend gaan samenwonen en heb toen ook veel bij Action gekocht. Ik had op voorhand lijstjes gemaakt wat ik allemaal per plaats moest hebben en telkens als ik iets gekocht had streepte ik dit af. Om te vermijden dat je spullen dubbel koopt.

 • Reply
  Serbolicious
  12 december 2014 at 09:38

  Ik wil je alleen een tip geven, als je alles wilt schilderen heb je veel meer afplak tape nodig. Je kunt beter ruimer halen. Bij de Action kost het bijna niets & het is veel vervelender als je tijdens het schilderen ineens moet gaan bijkopen. Misschien ook handig om plastic te kopen, voor ALS je in de keuken de plafons moet sausen? Blijft je keuken mooi schoon. Nogmaals het zijn tips & geen kritiek!

  • Reply
   Aranka
   12 december 2014 at 10:24

   Thanks voor de tips! Het folie hadden we al en van het tape, goede tip! Ik heb daar allemaal nog geen inzicht in, haha!

 • Reply
  Margot
  12 december 2014 at 09:45

  Leuk om te zien! Als je uit huis gaat heb je ineens veel spullen nodig.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  12 december 2014 at 13:00

  Spannend! Ik woon nu ondertussen al… euh, effe tellen… 6 jaar alleen :-O

 • Reply
  femketje
  12 december 2014 at 13:59

  bij de action kan je echt zoveel voor in huis meeslepen :D

 • Reply
  anouk
  12 december 2014 at 14:45

  Ik betaal liever meer geld aan spullen dan weet ik dat t goed is. En dat ik niet snel weer nieuwe dingen hoef te kopen. en dat t snel stuk is

 • Reply
  sylviadc
  12 december 2014 at 15:34

  die afplaktape is echt enorm slecht, wij hadden deze gebruikt om de muren te beschermen tegen deurverf en alles kwam er gewoon onder, hebben we nadien de muren opnieuw kunnen schilderen met duurdere tape, die was wel erg goed

 • Reply
  Manon
  12 december 2014 at 15:43

  Ik denk dat ik ook veel dingen bij de action koop

 • Reply
  ingridspeijer
  12 december 2014 at 21:13

  Ik ben dol op de Action.. Na een ongeluk lig ik steeds periodes op bed (2-3 maanden) na behandelingen in het ziekenhuis en zodra ik weer naar buiten kan is de Action de eerste winkel die ik wil bezoeken, zo fijn snuffelen daar…

 • Reply
  me
  13 december 2014 at 03:40

  LOL, nu weet ik in ieder geval bij welke Action je bent geweest, er is er namelijk maar eentje met een Xenos ernaast. ;)

 • Reply
  marieke
  13 december 2014 at 15:55

  Super fijne dingen hebben ze inderdaad bij de action voor als je gaat klussen! Wij hebben daar toen ook behoorlijk wat dingen gehaald! Succes alvast met klussen! :)

 • Reply
  Marije
  13 december 2014 at 19:17

  Super leuk om eens een x zo’n shoplog te zien! Heel herkenbaar. Ik ben vorig jaar gaan samenwonen (was al uit huis). Je zult zien dat als je er eenmaal woont je nog van die domme dingen mist.. Een kaasschaaf, grote schaar, dat soort vreemde dingen :P Daar lach je dan om, en dan de volgende dag maar weer naar de Xenos en de Action. (Wist je btw dat Xenos het Griekse woord voor vreemdeling betekent. Vandaar ook al die buitenlandse dingetjes ;) )

  Kleine tip wat betreft het filmen. Viel me laatst ook al eens op. Je kijkt vrij veel in het schermpje naast je camera. Daardoor voelt het alsof je langs me heen kijkt en bij dit soort filmpjes voelt het voor mij vaak als een ‘gesprek’ :P En dan kijkt het wat vreemd. Snap dat je af en toe moet kijken hoe het op beeld lijkt, maar probeer dit te beperken. Just some feedback :) Succes met alle voorbereidingen verder! :D

 • Laat een reactie achter