Search
Close this search box.

Action Shoplog, nummer zoveel

Ik ging weer eens naar de Action omdat ik allerlei troepjes voor in huis nodig had die bij de Action lekker goedkoop en leuk zijn. Samen met Linda vulden we rijkelijk ons mandje en ik vond het wel weer leuk om aan jullie te laten zien! Vergeten jullie je trouwens niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je de nieuwe video’s als eerst!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

14 reacties

  1. Ha, wat een hoop bekende spulletjes komen langs! Ik heb de draadmand ook gekocht in het zwart, en ik vind het echt een succes. Verder is een van mijn poezen ook dol op van die kleine rubber balletjes, en heb ik ook de wasknijpers gehad. Ik waarschuw je alvast; die vallen binnen no-time uit elkaar! Ik heb tegenwoordig weer houten knijpers (ook van de action), en die gaan al wat langer mee. Overigens moet je die wel een nachtje laten voorweken in een emmertje water, anders heb je kans dat ze afgeven aan je kleding!

  2. Staat er nou een tekst op die kussenhoezen of is het een print?! Ik zie het niet zo goed??
    Die deurstoppers zijn erg fijn, heb ik ook..zien er nog leuk uit ook :-)!

  3. Weet je wat fijne wasknijpers zijn? Die van de Lidl! Ik weet alleen niet of ze ze altijd hebben. Maar als je ze een keer tegenkomt bij de Lidl zou ik ze zeker meenemen.

  4. Heerlijke shoplog! Had de draadmand zelf ook meegenomen vorige week maar heb hem toch maar terug gebracht want ik wist niet wat ik erin moest doen :P

  5. Bij ons hadden ze ook een tunnel en speelmatje voor de katten. Misschien ook iets voor jou? Die van ons vind het geweldig! Elke keer door de tunnel heen lopen en lekker op het matje liggen spelen.

  6. Leuk, die mand heb ik al bij meerdere voorbij zien komen. Nu ik jou deurstopper zie denk ik hé die hebben wij ook nodig! Wij hebben ook een hor en een balkon en die deur waait inderdaad steeds dicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *