Action Shoplog, nummer zoveel

Ik ging weer eens naar de Action omdat ik allerlei troepjes voor in huis nodig had die bij de Action lekker goedkoop en leuk zijn. Samen met Linda vulden we rijkelijk ons mandje en ik vond het wel weer leuk om aan jullie te laten zien! Vergeten jullie je trouwens niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je de nieuwe video’s als eerst!

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Vanessa
  6 juli 2015 at 15:21

  Leuke aankoopjes! Grappig om te zien dat die draadmand in bijna elke Action shoplog voorbij komt :D

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  6 juli 2015 at 15:25

  De fruitmand heb ik ook zien staan, hij is erg leuk!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Marion
  6 juli 2015 at 15:48

  Wat een leuke spullen! Vooral die mand is erg leuk!

 • Reply
  Manon
  6 juli 2015 at 15:55

  Hele leuke aankopen heb je gedaan!

 • Reply
  Margot
  6 juli 2015 at 16:03

  Ik blijf dat mandje erg leuk vinden!

 • Reply
  Nathalie | insideandout.nl
  6 juli 2015 at 17:21

  Ha, wat een hoop bekende spulletjes komen langs! Ik heb de draadmand ook gekocht in het zwart, en ik vind het echt een succes. Verder is een van mijn poezen ook dol op van die kleine rubber balletjes, en heb ik ook de wasknijpers gehad. Ik waarschuw je alvast; die vallen binnen no-time uit elkaar! Ik heb tegenwoordig weer houten knijpers (ook van de action), en die gaan al wat langer mee. Overigens moet je die wel een nachtje laten voorweken in een emmertje water, anders heb je kans dat ze afgeven aan je kleding!

 • Reply
  Femke
  6 juli 2015 at 17:38

  Staat er nou een tekst op die kussenhoezen of is het een print?! Ik zie het niet zo goed??
  Die deurstoppers zijn erg fijn, heb ik ook..zien er nog leuk uit ook :-)!

 • Reply
  Anouk
  6 juli 2015 at 18:05

  Heerlijk hoeveel je kunt kopen bij de action voor zo weinig geld

 • Reply
  chucky1012
  6 juli 2015 at 18:22

  Leuke aankopen!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  6 juli 2015 at 20:09

  Leuk om te zien! Dat mandje is idd erg tof :)

 • Reply
  Anneke
  6 juli 2015 at 20:35

  Weet je wat fijne wasknijpers zijn? Die van de Lidl! Ik weet alleen niet of ze ze altijd hebben. Maar als je ze een keer tegenkomt bij de Lidl zou ik ze zeker meenemen.

 • Reply
  Helen
  6 juli 2015 at 22:52

  Heerlijke shoplog! Had de draadmand zelf ook meegenomen vorige week maar heb hem toch maar terug gebracht want ik wist niet wat ik erin moest doen :P

 • Reply
  Nicky
  7 juli 2015 at 09:35

  Bij ons hadden ze ook een tunnel en speelmatje voor de katten. Misschien ook iets voor jou? Die van ons vind het geweldig! Elke keer door de tunnel heen lopen en lekker op het matje liggen spelen.

 • Reply
  Mieke
  8 juli 2015 at 14:25

  Leuk, die mand heb ik al bij meerdere voorbij zien komen. Nu ik jou deurstopper zie denk ik hé die hebben wij ook nodig! Wij hebben ook een hor en een balkon en die deur waait inderdaad steeds dicht.

 • Laat een reactie achter