Zoek
Sluit dit zoekvak.

Action shoplog juni ’14

Ik had een aantal dingentjes nodig van de Action en natuurlijk kom je weer met veel meer terug dan je van plan was. Omdat ik de dingen zo leuk vond deel ik ze graag met jullie in deze shoplog! Komen er dingen voorbij waar je graag meer over wilt weten, let me know! En vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Leuk filmpje Aranka! :-)
  Van de Action kom je inderdaad altijd met meer thuis dan je van plan was! :-)
  Naar de vergelijking van de invisibobbles (hoe schrijf je dit?!) ben ik wel benieuwd!

 2. Die doorzichtige topjes heb ik laatst ook gescoord. 3x maar liefst :). Ze staan heel leuk met een highwaisted rok of broek, omdat de achterkant wat langer is. Veel plezier met je aankopen!

 3. Haha dat heb ik ook altijd als ik naar de Action ga, dan kom ik terug met een stuk meer dan gepland! Leuke spulletjes heb je gekocht :)

 4. Ben wel benieuwd naar die cc cream. Ben benieuwd of hij ook licht genoeg is. Die blousjes had ik ik ook nog gezien. Twijfelde een beetje hoe ze zouden staan. Ze leken me namelijk best kort. Die laatste top heb ik ook in het oranje voor het wk.

 5. Wat heb je je make-up leuk gedaan in deze video. Lekker vrolijke kleurtjes! Ik ben ook erg benieuwd naar de cc creams, het zou een geweldig budget product zijn als het goed werkte.

 6. Leuke shoplog! Ik ben erg benieuwd naar de mobiele oplader, hoe je de shirtjes combineert en de haarelastiekjes!

 7. Wat leuk! Heel herkenbaar ja, meer kopen dan je had bedacht van tevoren. De CC cream wil ik ook graag testen, morgen even naar de action!

 8. Leuke aankopen weer.
  Maar euuh, waterballonnen hoef je toch niet op te blazen? Die vul je met water en that’s it. Of wil je ze niet echt gebruiken met water?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *