Action Seasalt Body Scrub

Van de week was ik eventjes met mijn moeder in de Action om een paar spulletjes te halen voor de vakantie alvast. Ineens kwamen we beiden een hele leuke kopstelling tegen. Deze stond vol met scrubs, zepen en geurstokjes. Om de prijzen moesten we meteen lachen. Voor een pot scrub van 500 gram hoefde je maar € 1,39 te betalen. Voor de grap draaiden we alle potten open, en wat roken ze heerlijk! Ze gingen dus mee naar huis!

In de Action waar alle producten staan! Zie je de prijzen, het kost echt helemaal niks! De eerste 3 planken ruiken echt héérlijk en de groene variant vonden we beiden iets minder ruiken. Eigenlijk wouden we van elke geur wel eentje meenemen omdat ze zo lekker roken, maar wat moet je nou met 1,5 kilo scrub?

Goed, laten we het eventjes hebben over dit product. Het ruikt echt heerlijk naar grapefruit en mandarijn. Heeft  fijne scrub deeltjes en voelt erg prettig aan op de huid en ruikt dus echt verrukkelijk!

Even een kijkje tussen de ingrediënten, er zit wel SLS in, maar daar heb ik zelf geen problemen mee.

Ja, wat moet ik nou eigenlijk over het product zeggen, het heeft echt de perfecte scrubdeeltjes van zeezout en subtantie. Het voelt erg prettig op de huid aan en maakt je huid na het gebruik van deze scrub echt heerlijk zacht. Ik heb echt het idee dat deze scrub goed zijn werk doet en dat voor € 1,39 ik snap niet hoe het kan.

Deze geweldige budget scrub van € 1,39 voor 500 gram is te koop bij de Action en nog in 3 andere heerlijke geuren met bijpassende douche gel en geurstokjes!

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  Eljah
  4 juli 2012 at 09:37

  Ziet er goed uit. Ik heb nu een heerlijke scrub van Sabon, maar ik ga deze ook zeker een keertje proberen! :)

 • Reply
  Dita
  4 juli 2012 at 10:04

  Ziet er goed uit, ga ik zekr proberen!

 • Reply
  Esther -Blosh Time
  4 juli 2012 at 10:06

  Wat grappig, soms heeft de Action ineens hele leuke producten voor heel weinig geld! De scrub lijkt me erg lekker ruiken, maar als je naar de ingrediënten kijkt, snap ik wel waarom het zo goedkoop is. Het is een redelijk simpele scrub, met geen enkel voedend ingrediënt. Natuurlijk prima als je dat niet erg vindt ;-) maar met mijn droge huid heb ik liever een scrub waar ook wat oliën inzitten zodat mijn huid niet te erg wordt uitgedroogd.

 • Reply
  charile
  4 juli 2012 at 10:07

  Dat ziet er goed uit zeg! Mijn action is altijd zo rommelig…hopelijk hebben ze het als ik er ben.

 • Reply
  kathy
  4 juli 2012 at 10:19

  Leuk om weten. Bedankt voor de tip! Weet je waar ik echt eens naar op zoek ben? Je leest overal artikels met welke ingrediënten best wel of niet in een product zitten, maar een paar minuten later ben ik die (meestal scheikundige namen) al weer vergeten (als ik ze al kan uitspreken :-)). Ik denk dat velen heel blij zouden zijn met een simpel lijstje met de ingrediënten die “not done” zijn. Misschien een ideetje…..

 • Reply
  Chantal
  4 juli 2012 at 10:21

  Ziet er goed uit, ga ik eens naar kijken als ik in de buurt van een Action ben!

 • Reply
  Cindy
  4 juli 2012 at 10:57

  Action heeft wel vaker echt goede producten voor maar heel weinig geld, deze heb ik bij ons in de Action nog niet gezien! Lijkt me in ieder geval de moeite waard!

 • Reply
  Nikita
  4 juli 2012 at 11:11

  Nou, dan moet ik binnenkort eens naar de action en ik schaam me er niet voor om anderhalve kilo scrub in huis te hebben :p Je weet nooit wanneer je ingesneeuwd in je huis zit… XD

 • Reply
  lisanneleeft
  4 juli 2012 at 11:57

  Dat is lekker goekoop! Ik weet waar ik moet zijn als ik weer een nieuwe pot nodig heb :)

 • Reply
  Helen
  4 juli 2012 at 12:08

  Grappig ik heb de andere variant voor morgen klaar staan, deze hadden ze helaas niet meer.. die leek me wel het lekkerst uitgaande van de douchegels :P

 • Reply
  Nicolien
  4 juli 2012 at 12:12

  Ik heb deze scrub ook en ik vind hem echt heerlijk! Ik ga deze week nog even langs voor de rest van de scrubs en de douchegels, als cadeautjes voor mijn vriendinnen :) En misschien neem ik er voor mezelf stiekem ook nog wel 1 of 2 mee ;)

 • Reply
  gerrianne
  4 juli 2012 at 12:36

  Gisteren heb ik ze ook gezien! Niet aan de geur geroken, maar wel goed gekeken – omdat alle schappen weer heerlijk vol stonden! Nu heb ik spijt, haha – want wat ziet de scrub er heerlijk, goed uit! :D

 • Reply
  Kim
  4 juli 2012 at 12:47

  Wat een prijs! Ik ga gauw kijken, kan ze wel goed gebruiken! :)

 • Reply
  Sophie
  4 juli 2012 at 13:34

  Als ik vanmiddag in de stad ben ga ik echt even langs de Action. Even snuffelen aan die scrubs! ;)

 • Reply
  Anna
  4 juli 2012 at 14:01

  Super goedkoop! ‘Helaas’ heb ik nog een volle pot met scrub van Rituals thuis staan dus die gaat eerst op :). Het is trouwens fout om “wouden” te zeggen (als in ’t meervoud van wil/wou). Dat moet wilden zijn, in het enkelvoud mag je wel wou zeggen.

 • Reply
  Amy
  4 juli 2012 at 14:09

  Die prijs, en dat voor een pot van 500 gram. Ik heb ze vandaag ook zien staan bij de action.

 • Reply
  Lifesplash
  4 juli 2012 at 14:15

  Ah, die klinkt best fijn! Ik wou zo toch al langs de Action gaan, dus nu zal ik mijn ogen extra goed open houden.

 • Reply
  MySuperSweetLife
  4 juli 2012 at 14:17

  Dat klinkt erg goed! Zal eerst mijn scrub die ik nog heb eens opmaken en daarna koop ik deze misschien wel! Deze geur lijkt me wel heel erg lekker!
  Liefs

 • Reply
  Miranda
  4 juli 2012 at 16:09

  Klinkt erg goed, bedankt voor de tip:D

 • Reply
  Esmay
  4 juli 2012 at 17:52

  Lekkere grote pot ook! Klinkt heerlijk!

 • Reply
  Amy
  4 juli 2012 at 17:59

  Ziet er goed uit! Ik was vorige week nog bij Action en heb de producten zien staan maar wist niet goed wat ik er van moest denken, maar nu ben ik helemaal overtuigd!

 • Reply
  AnnaSophia
  4 juli 2012 at 19:44

  Haha, ik heb het groene al geurstokjes in mijn kamer. Ruikt héééérlijk

 • Reply
  Paola
  4 juli 2012 at 19:50

  Ik heb deze vorige week ook gekocht! Hij ruikt echt geweldig!

 • Reply
  Justine
  4 juli 2012 at 20:22

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  jana
  4 juli 2012 at 20:27

  Wow! klinkt goed :) x

 • Reply
  Laura
  5 juli 2012 at 08:35

  het is een goede scrub ik heb hem ook en wou er binnenkort ook een review over schrijven! haha ‘xx

 • Reply
  Desirée
  5 juli 2012 at 09:37

  Ik had deze in de ‘roze geur’ in mijn hand, rook eraan en zag de fijne korrel… Leek me wel wat! Maar moet eerst eens de andere scrubs opmaken, ook al is deze cheap.

 • Reply
  Charlotte
  5 juli 2012 at 11:40

  wauw klinkt heerlijk!
  Ik ga zeker kijken:D
  x

 • Reply
  Arnela
  5 juli 2012 at 20:14

  Hihi, dat kan heel goed, die lage prijzen! Action koopt restpartijen op of producten van bedrijven die falliet zijn gegaan. Producten, soms LE’s waar niet alles van verkocht kan worden, neemt Action voor een miniprijsje over, omdat het bedrijf er vanaf wil. Vandaar dat alles zo laag is, 30% van het assortiment vast is (huismerk + enkele deals) en de rest wisselt. En wonder boven wonder, ondanks de lage prijzen, maken ze nog behoorlijke winst ook én hebben de werknemers qua uurloon niks te klagen. Win-win situation :D

  En ja, ik heb bij Action gewerkt haha!

 • Reply
  Living Pink
  5 juli 2012 at 20:47

  Wij hebben de oranje en groene douchegel. Daar ben ik ook erg tevreden over! Volgende keer ook de scrub maar eens meenemen dan :)

 • Reply
  Griet
  9 juli 2012 at 22:04

  Misschien een tip om erbij te zetten. Mensen die last hebben van Psoriasis hebben hier erg veel baat bij. Ik praat uit ervaring, voor mij was dit een ideale combinatie. Scrub + zeezout, en mijn Psoriasis is zo goed als verdwenen!

 • Reply
  hayley
  20 juli 2012 at 20:56

  ik heb van die lijn (ook de gele) de foaming shower gel ! dit is e eerste foaming douche gel die ik in budget gevonen heb . ik gebruikte eerst rituals maar deze is echt een aanrader ! :)

 • Reply
  Jamiila
  17 augustus 2013 at 09:35

  I love this product! Only this morning used the last one and then go to the action but it is not available anymore!:(

 • Reply
  mieke
  29 januari 2014 at 22:35

  Ik ben er ook dol op! Weet iemand nog een action waar ze te koop zijn in culemborg zijn ze niet meer te krijgen.

 • Laat een reactie achter