Action Reinigende Poriënstrip

Gisteren in mij shoplog van maandag 10 januari vertelde ik jullie dat ik bij de Action neus strips had gekocht. Ik heb nog nooit neus strips gebruikt dus ik was heel erg benieuwd naar de werking hiernaar. Omdat het er 6 voor € 0,98 waren verwacht ik er niet heel veel van, maar wel dat het een beetje zou helpen!

Ik was echt heel erg benieuwd of ze echt iets zouden doen, ik heb nogal grote poriën op mijn neus en voorhoofd en daar zitten dan ook veel mee-eters. Op de verpakking staat dan ook dat het mee-eters verwijderd en de poriën reinigd, nou klinkt geweldig voor iemand zoals mij die daar last van heeft. In de verpakking zitten 6 neus strips en het beste is om ze 1 tot 2 keer per week te gebruiken. Zoals je hieronder kan lezen.

Ik heb eerst mijn gezicht helemaal schoon gemaakt en mijn neus nat gemaakt. Op de verpakking staat dat ik moest wachten dat de strip droog was, maar hoe nat mijn neus ook was hij strip was helemaal niet nat? En plakte ook niet helemaal goed aan mijn neus vast, niet dat hij eraf viel maar bij sommige delen wou hij niet echt goed blijven plakken.

Ik heb hem er 15 minuten op laten zitten en heb hem er toen voorzichtig afgehaald, de verpakking had me een beetje bang gemaakt dat het heel moeilijk zou gaan omdat er op staat dat het moeilijk en pijnlijk kan zijn. Maar de strip wou er heel erg makkelijk vanaf. Het resultaat is een redelijk schone neus met niet van die opvallende mee-eters. Je kon aan de strip zien dat hij wel gewerkt had want de structuur van mijn neus stond er helemaal in en je zag zelfs stukjes mee-eter zitten. Maar het is niet dat mijn hele neus nu mee-eter vrij is en dat je niet meer mijn poriën ziet, maar dat had ik ook niet verwacht voor € 0,98 voor 6 strips.

Mijn neus tintelt wel behoorlijk na, misschien is het toch wel redelijk agressief voor de huid. Ik heb een normale huid en het tintel nu echt al een half uur. Dus misschien is het niet geschikt voor de gevoelige huid, terwijl er op de verpakking staat dat het voor alle huid typen geschikt is (wat wel een beetje tegenstijding met elkaar is want op de achterkant staat dat je het helemaal niet op elke soort huid kan gebruiken, zoals acne en gevoelige huid voor strips?). Daar moet je dus wel mee oppassen!

De neus strips kan je kopen bij de Action voor € 0,98 per 6

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Claudia
  14 januari 2011 at 15:56

  Ze liggen bij mij ook nog in de kast… maar ik twijfel nu wel of ik ze ga gebruiken met m’n gevoelige huid!

 • Reply
  anne
  14 januari 2011 at 16:52

  die van de kruidvat vind ik opzich wel fijn werken, zijn ook niet zo duur, ook leuk om een keer een batle mee te houden mischien?!

 • Reply
  Silva
  14 januari 2011 at 19:18

  Ik heb nog nooit dit soort strips geprobeerd, maar voor zo’n prijsje wil ik het wel proberen!

 • Reply
  Lieke
  14 januari 2011 at 19:47

  Ik wil ze ook wel een keer proberen.. Normaal maak ik ze zelf of heb ik ze van de kruidvat of trekpleister.. Ze zijn dan een stuk duurder en halen ook niet alles weg..

 • Reply
  chantal
  14 januari 2011 at 22:01

  Dit is denk ik wel beter, dan gaan je porien als t ware ‘open staan’ ! (kan ook door even een warm/heet washandje op je gezicht te leggen)

  Ik heb toevallig vorige week voor het eerst zo’n strip geprobeerd, van de essence. Werd wel hard, werkte ook prima!

 • Reply
  Mandy
  15 januari 2011 at 20:05

  Heb deze net vanmiddag gehaald, ben benieuwd!

  • Reply
   Aranka
   15 januari 2011 at 20:06

   Ik ben benieuwd wat je ervan vind! Laat je het me weten?

 • Reply
  fleursbeautytips
  15 januari 2011 at 20:56

  Ik ga ook weer eens strips proberen. Ik heb ze vroeger wel eens gebruikt, en ze werkte wel altijd. Alleen het eraf halen is altijd even pijnlijk. Ik heb grote poriën op mijn neus en het is een onwijs gedoe om die schoon te houden!
  Die tip van stomen of warm washandje erop doen van Chantal is een goeie. Die ga ik ook zeker onthouden. Thanx!

 • Reply
  beautyblossom
  20 januari 2011 at 09:27

  oo, voor die prijs is het niet heel slecht, dan!
  Ga ik misschien ook uitproberen! Bedankt voor de review!

 • Laat een reactie achter