Zoek
Sluit dit zoekvak.

Action ONYX Abrikoos & Amandelolie Warm Masker

Van het weekend was ik even mijn wastafel meubel aan het opruimen en ineens kwam ik daar nog een hele stapel maskertjes tegen. Waaronder dit dubbele masker van de Action, genaamd het ONYX Abrikoos & Amandelolie Warm Masker. Warmte masker, dat kon ik wel gebruiken want zulk lekker weer was het die dag niet en liep toch rond in mijn joggingbroek, dus hups het masker erop voor een lekkere verzorging van de huid!

Goed het masker dus, een warmte masker met abrikoos en amandelolie.  Dit masker moet geschikt zijn voor de normale tot vette huid, bingo laat mij dat nou net hebben! Het masker moet reinigen en hydrateren. Klinkt lekker basic en niet bijzonder, maar dat moet je er ook niet van verwachten als je de prijs weet. Voor deze 2 maskertjes van 15 ml per stuk betaal je maar € 0,80, wat omgerekend maar 40 cent is per masker. Ik heb serieus nog nooit zo een goedkoop masker gehad.

Wat me als eerst opvalt als ik hem uit de verpakking haal is dat het masker niet oranje is (wat je zou verwachten met een abrikoos masker) maar roze! Hij ruikt trouwens wel echt goddelijk! Het masker ziet er een beetje uit als aardbeien vla. Ik had de foto ook op twitter geplaatst waardoor ik meteen een reactie van een jongen kreeg dat yoghurt was om op te eten en niet op mijn gezicht te smeren, haha. Goed ik smeer dus rijkelijk het masker op mijn gezicht, let wel op dat het masker behoorlijk dun is. Ook zit er ruim voldoende in de verpakking. Als je met een vriendin bent kun je ook zeker met z’n 2en met één masker doen.

Ingrediëntenlijst! De Prunus Dulcis is trouwens de amandelolie. Zie je trouwens het icoontje onderaan de verpakking? Dit masker is dus ook niet op dieren getest! Chapeau helemaal voor deze prijs!

Goed na de gebruiksaanwijzing op te hebben gevolgd heb ik het masker een kwartier op mijn gezicht laten zitten. Wat me meteen opviel is dat er vrij weinig van het warmte effect te merken is en dat het niet hard wordt of intrekt. Wel voelt hij heel erg prettig op je gezicht aan, hij prikt niet of tintelt niet maar voelt gewoon heerlijk zacht op je gezicht aan. Ook komt de geur heerlijk vrij, je moet er natuurlijk wel van houden.

Na een kwartier heb ik het masker van mijn gezicht verwijderd met lauw water en een washandje. Mijn gezicht zag er meteen een stuk beter uit en voelde ontzettend glad aan. Hier en daar was hij wel een klein beetje rood maar zeker niet extreem rood. Dit masker heeft mijn huid heerlijk zacht gemaakt en heb de hele dag met een kruk droog gezicht rond gelopen. Normaal heb ik ontzettend snel een vette t-zone maar door dit masker zeker niet. Ook had ik het idee dat mijn mee-eters een stuk minder waren geworden.

Ik ben dus ontzettend enthousiast over dit geweldige masker! Je kan het dubbele masker bij de Action kopen voor € 0,80 wat écht geen geld is!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

 1. Heel leuk, maar ik ben te gierig..xd
  Mijn vriendin heeft een gat in dr hand maar ik ben dus echt een wrack. xd
  xxxx wrackiee

 2. Ik ken ze inderdaad ook ik heb ze nu allemaal wel gehad, ik vind het warm masker denk ik dan toch het fijnste. Al ga ik zelf liever voor een masker die wat meer resultaat geeft. Alleen voor het geld kan je het eigenlijk niet laten ;D

 3. Leuk dat je zo nu en dan ook Action artikelen doet.
  Action is heel goedkoop en heeft ook een goede werking. Ze hebben daar ook gezichtreinigings producten. (wist je dat?)

  Leuk artikel!

  xxx

 4. Ik heb deze ook (en nog een andere) maar nog nooit geprobeerd! Ik heb namelijk een keer een masker gehad van ONYX die ervoor zorgde dat mijn gezicht BLAUW werd. Ik leek wel een smurf. Sindsdien durf ik de andere versies ook niet meer te gebruiken haha :P

 5. Volgens mij heb ik deze ook eens gehad. Dat herinnerde ik met toen je schreef over de kleur die idd niet oranje-achtig is, maar roze! :)

 6. Wat ben ik blij om dit te lezen, ik heb nu precies hetzelfde maskertje op en het ruikt idd echt heerlijk. Maar ik ga het er nu af halen en ik hoop dat het mij ook bevalt ;) x

 7. Ik heb zo’n masker net op gehad met jasmijn en lavendel maar dan de blauwe en nu heeft mn gezicht een blauwe waas (masker was blauw) maar ik verwacht dat de blauwe waas na een tijdje weg gaat verder een.goed masker!

 8. Afgelopen vrijdag (05-08-2016) dit masker gebruikt. Was er ’s avonds nog super blij mee, tot ik de volgende dag wakker werd! Mijn hele gezicht is dik, rood, onder de bulten en opgezwollen! Een creme van de dokter gekregen, maar helaas mocht dat niet baten. Vandaag (09-08-2016) moet ik weer terug komen naar de dokter, want dit is niet even een allergische reactie! Voor mij in ieder geval nooit meer een gezichts of lijf product van de action!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *