Action ONYX Abrikoos & Amandelolie Warm Masker

Van het weekend was ik even mijn wastafel meubel aan het opruimen en ineens kwam ik daar nog een hele stapel maskertjes tegen. Waaronder dit dubbele masker van de Action, genaamd het ONYX Abrikoos & Amandelolie Warm Masker. Warmte masker, dat kon ik wel gebruiken want zulk lekker weer was het die dag niet en liep toch rond in mijn joggingbroek, dus hups het masker erop voor een lekkere verzorging van de huid!

Goed het masker dus, een warmte masker met abrikoos en amandelolie.  Dit masker moet geschikt zijn voor de normale tot vette huid, bingo laat mij dat nou net hebben! Het masker moet reinigen en hydrateren. Klinkt lekker basic en niet bijzonder, maar dat moet je er ook niet van verwachten als je de prijs weet. Voor deze 2 maskertjes van 15 ml per stuk betaal je maar € 0,80, wat omgerekend maar 40 cent is per masker. Ik heb serieus nog nooit zo een goedkoop masker gehad.

Wat me als eerst opvalt als ik hem uit de verpakking haal is dat het masker niet oranje is (wat je zou verwachten met een abrikoos masker) maar roze! Hij ruikt trouwens wel echt goddelijk! Het masker ziet er een beetje uit als aardbeien vla. Ik had de foto ook op twitter geplaatst waardoor ik meteen een reactie van een jongen kreeg dat yoghurt was om op te eten en niet op mijn gezicht te smeren, haha. Goed ik smeer dus rijkelijk het masker op mijn gezicht, let wel op dat het masker behoorlijk dun is. Ook zit er ruim voldoende in de verpakking. Als je met een vriendin bent kun je ook zeker met z’n 2en met één masker doen.

Ingrediëntenlijst! De Prunus Dulcis is trouwens de amandelolie. Zie je trouwens het icoontje onderaan de verpakking? Dit masker is dus ook niet op dieren getest! Chapeau helemaal voor deze prijs!

Goed na de gebruiksaanwijzing op te hebben gevolgd heb ik het masker een kwartier op mijn gezicht laten zitten. Wat me meteen opviel is dat er vrij weinig van het warmte effect te merken is en dat het niet hard wordt of intrekt. Wel voelt hij heel erg prettig op je gezicht aan, hij prikt niet of tintelt niet maar voelt gewoon heerlijk zacht op je gezicht aan. Ook komt de geur heerlijk vrij, je moet er natuurlijk wel van houden.

Na een kwartier heb ik het masker van mijn gezicht verwijderd met lauw water en een washandje. Mijn gezicht zag er meteen een stuk beter uit en voelde ontzettend glad aan. Hier en daar was hij wel een klein beetje rood maar zeker niet extreem rood. Dit masker heeft mijn huid heerlijk zacht gemaakt en heb de hele dag met een kruk droog gezicht rond gelopen. Normaal heb ik ontzettend snel een vette t-zone maar door dit masker zeker niet. Ook had ik het idee dat mijn mee-eters een stuk minder waren geworden.

Ik ben dus ontzettend enthousiast over dit geweldige masker! Je kan het dubbele masker bij de Action kopen voor € 0,80 wat écht geen geld is!

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Yara
  11 april 2012 at 07:13

  €0,80 voor een masker? Wauw, goedkoop. Ziet er goed uit!

 • Reply
  Charile
  11 april 2012 at 07:33

  Die lijkt me heel erg fijn!

 • Reply
  Cherel
  11 april 2012 at 08:21

  Ziet er goed uit!
  Je hebt een mooie huid :)
  xoxo

 • Reply
  Paola
  11 april 2012 at 08:42

  Ik heb deze ook nog liggen, maar nog niet gebruikt! Moet ik binnenkort toch maar even doen!

 • Reply
  Lotte
  11 april 2012 at 09:13

  Ik kom nooit bij de Action, maar zo te lezen mis ik toch wat;)

 • Reply
  Samantha
  11 april 2012 at 09:39

  Deze is denk ik niets voor mij. Ik heb een gecombineerde huid. Ik ga wel een keer opzoek of er anderen maskertjes zijn! ^_^

 • Reply
  Alyssa
  11 april 2012 at 09:44

  Klinkt als een erg fijn maskertje! En daarnaast lekker budget :)

 • Reply
  Snoepje
  11 april 2012 at 10:06

  Leuke review! Dat jasje is echt leuk wat je aan hebt, straks ff naar de action gaan!

 • Reply
  Sandra
  11 april 2012 at 10:23

  Fijn dat deze wel goed is! Heb een paar keer anderen geprobeerd van de Action maar die waren echt verschrikkelijk..

 • Reply
  milou
  11 april 2012 at 10:28

  Amandel en abrikoos lijkt me echt heeeeeerlijk!

 • Reply
  Helen
  11 april 2012 at 10:52

  Jammer dat je niet veel van de warmte merkt maar je huid ziet er wel echt super uit!

 • Reply
  Esmay
  11 april 2012 at 10:55

  Wat klinkt dat goed zeg, ook al maakt hij je huid niet warm ofzo :)!
  Voor die prijs ook, amazing!

 • Reply
  Marielle
  11 april 2012 at 11:04

  Wauw, dat is goedkoop! Die ga ik binnenkort ook eens halen!

 • Reply
  kimberly
  11 april 2012 at 11:24

  Hier nog een fan van deze maskertjes!

 • Reply
  Vera
  11 april 2012 at 11:34

  Klinkt goed :)

 • Reply
  Joyce
  11 april 2012 at 11:44

  Wauw, toen je zei 80 cent was ik al helemaal verkocht en nu ‘ie ook nog eens supergoed blijkt te werken… Ik ga hem snel halen! :D

 • Reply
  Nannick
  11 april 2012 at 13:35

  Oh deze lijkt me echt heel fijn. Mooie en duidelijke foto’s trouwens!

 • Reply
  Bofkont
  11 april 2012 at 13:42

  Heel leuk, maar ik ben te gierig..xd
  Mijn vriendin heeft een gat in dr hand maar ik ben dus echt een wrack. xd
  xxxx wrackiee

 • Reply
  Nicole
  11 april 2012 at 14:36

  hij lijkt me heel fijn!

 • Reply
  Lotte
  11 april 2012 at 15:50

  Wauw, klinkt super fijn! Ik heb ook nog 2 (of eigenlijk 4) maskertjes van dit merk liggen

 • Reply
  Miranda
  11 april 2012 at 16:32

  Ik ken ze inderdaad ook ik heb ze nu allemaal wel gehad, ik vind het warm masker denk ik dan toch het fijnste. Al ga ik zelf liever voor een masker die wat meer resultaat geeft. Alleen voor het geld kan je het eigenlijk niet laten ;D

 • Reply
  Tialda
  11 april 2012 at 16:55

  Leuk dat je zo nu en dan ook Action artikelen doet.
  Action is heel goedkoop en heeft ook een goede werking. Ze hebben daar ook gezichtreinigings producten. (wist je dat?)

  Leuk artikel!

  xxx

 • Reply
  Bee
  11 april 2012 at 17:48

  Hmm ziet er fijn uit, ik vertrouw nooit de producten bij Action, maar misschien moet ik toch gewoon eens proberen!

 • Reply
  Cindy
  11 april 2012 at 20:22

  Ik heb deze ook (en nog een andere) maar nog nooit geprobeerd! Ik heb namelijk een keer een masker gehad van ONYX die ervoor zorgde dat mijn gezicht BLAUW werd. Ik leek wel een smurf. Sindsdien durf ik de andere versies ook niet meer te gebruiken haha :P

 • Reply
  Jana
  11 april 2012 at 21:22

  Klinkt goed :D x

 • Reply
  Manon
  18 april 2012 at 17:33

  Volgens mij heb ik deze ook eens gehad. Dat herinnerde ik met toen je schreef over de kleur die idd niet oranje-achtig is, maar roze! :)

 • Reply
  Esther
  13 augustus 2012 at 16:39

  Wat ben ik blij om dit te lezen, ik heb nu precies hetzelfde maskertje op en het ruikt idd echt heerlijk. Maar ik ga het er nu af halen en ik hoop dat het mij ook bevalt ;) x

 • Reply
  Merel
  23 juli 2013 at 13:58

  Ik heb zo’n masker net op gehad met jasmijn en lavendel maar dan de blauwe en nu heeft mn gezicht een blauwe waas (masker was blauw) maar ik verwacht dat de blauwe waas na een tijdje weg gaat verder een.goed masker!

 • Reply
  Natasja van Maanen
  9 augustus 2016 at 13:26

  Afgelopen vrijdag (05-08-2016) dit masker gebruikt. Was er ’s avonds nog super blij mee, tot ik de volgende dag wakker werd! Mijn hele gezicht is dik, rood, onder de bulten en opgezwollen! Een creme van de dokter gekregen, maar helaas mocht dat niet baten. Vandaag (09-08-2016) moet ik weer terug komen naar de dokter, want dit is niet even een allergische reactie! Voor mij in ieder geval nooit meer een gezichts of lijf product van de action!

  • Reply
   pleun
   20 november 2016 at 20:59

   wat kun jij zeiken zeg hallo niet iedereen heeft dat, als jij gwn allergisch bent wrm zou je m dan kopen?

  Laat een reactie achter