Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Action MAX Waterproof Lengthening Mascara

 photo Maxmascara3_zpsd78a7f6d.png

Vandaag weer een lekkere budget review! Ik was laatst bij de Action en daar kwam ik deze waterproof mascara tegen die maar € 0,98 was! Ik kon hem niet laten liggen en was echt heel erg benieuwd of het wat was. Het ziet eruit als een hele basic mascara met een gewoon borsteltje. Dus eigenlijk verwacht ik er niet heel veel van, maar ben erg benieuwd of het toch wat is.

 photo Maxmascara_zps7519d4a3.png

De mascara zit in een kartonnen verpakking met een los borsteltje en het flesje apart verpakt. Handig, want zo kan je meteen zien wat voor een borsteltje het is zonder het product open te draaien en dat het misschien wel uitdroogt. Voor de rest vind ik de verpakking erg saai en goedkoop ogen, maar het is natuurlijk ook geen duur product. Op verpakking staat dat het de wimpers lengte geeft in een zwarte kleur en dat het een waterproof mascara is.

 photo Maxmascara2_zps0043a47f.png

Op de achterkant vind je nog een uitgebreider verhaal wat de mascara allemaal belooft te doen, hieronder eventjes een handig lijstje:

– geeft volume
– verlengt de wimpers
– lift de wimpers
– scheid ze mooi van elkaar
– is waterproof

Klinkt veel belovend en dit komt allemaal door het vernieuwde borsteltje. Ben stiekem wel een beetje benieuwd wat er dan zo speciaal aan is want het ziet er in mijn ogen uit als een super basic borsteltje.

 photo Maxmascara1_zps862f0976.png

Ingrediëntenlijst en het product is dierproeven vrij!

 photo Maxmascara3_zpsd78a7f6d.png

Dit is de mascara als je hem uit de verpakking haalt, hij ziet er echt een beetje saai uit. De dop die op de mascara zelf zit moet je eraf draaien en dan kan het borsteltje er in. Het dopje kan je weggooien en daarna het borsteltje er gewoon boven op vast draaien.

 photo Maxmascara4_zps8f1079b9.png

Zoals je kan zien is er niks bijzonders aan het borsteltje, gewoon echt een basic mascara.

 photo Maxmascara5_zpsb7899908.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Maxmascara6_zps018f6963.png

Mijn wimpers met de Action MAX Waterproof Lengthening Mascara. Hier op de foto ziet het er best goed uit, alleen in het echt vind ik het effect toch iets minder. Het effect vind ik toch echt minimaal en ben toch altijd opzoek naar een mascara die je toch wel iets beter ziet zitten. Dit is dus echt een mascara als je op zoek bent naar een subtiele mascara. Hij doet voor de rest echt prima zijn werk, blijft goed zitten en is ook redelijk waterproof. Je kan er rustig mee zwemmen zodat dat je echt een panda wordt. Hij loopt het iets uit, maar dat is zeker niet dramatisch of opvallend. Aan het einde van de dag heb ik ook geen last van een zwarte waas onder mijn ogen. Wel ik de mascara dan al wel behoorlijk uitgezakt zodat het lijkt of je echt maar een heel klein beetje mascara op hebt.

 photo Maxmascara7_zps348daeb3.png

Helaas, dit is voor mij niet een super mascara. Ik zoek toch iets meer expressie bij een mascara. Hij doet goed zijn werk maar ik vind het toch echt te subtiel voor mij. Hou jij daar wel van is dit zeker een goede mascara voor jou waar je helemaal niet veel geld voor betaald. De Action MAX Waterproof Lengthening Mascara kost € 0,98 en is uiteraard alleen bij de Action te koop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Op de foto lijkt hij heel goed, maar jammer dat het in het echt niet echt overkomt. Ik grijp ook sneller naar een mascara van Catrice of Essence.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *