Action MAX Smokey Eye Setje

“Arank, wil je deze mascara voor je site testen?” vroeg een vriendinnetje aan mij. “Hij is echt heel erg fijn”, ja prima zei ik. Maar daarna besloten we naar de stad te gaan en daar zit ook een Action en kocht maar meteen het hele setje inclusief mascara voor € 1,59 zodat het in zijn geheel voor jullie kon testen en het is natuurlijk ook leuk voor de website. Dus vandaag review ik voor jullie het smokey eye setje van de Action en een ooglook kan je dan ook verwachten in dit artikel!

Zo vind je het in de winkel, de verpakking ziet er ontzettend cheap uit, maar ach het is ook ontzettend cheap. Voor dit hele setje heb ik wel € 1,59 moeten neertellen. En dan heb je een oogpotlood, oogschaduwsetje en een mascara met 12 ml! Ze hebben deze setjes in heel veel verschillende kleuren. Blauw, bruin, roze, groen en natuurlijk deze zwart witte variant.

Als eerst de oogschaduw in 3 mooie kleuren. Vooral de donkerste kleur met glitters vind ik echt ontzettend mooi! Ik vind het doosje er gewoon leuk uit zien, geen poes pas gewoon heel erg simpel. Ook zit er een spons aplicator bij, maar die gebruik ik toch niet. De oogschaduws hebben een ontzettend fijne structuur ze zijn een beetje romig poederachtig, ik vind het fijn! En de pigmentatie zijn jullie erg benieuwd naar, dat hou ik nog eventjes geheim!

In de verpakking zit ook nog een mooi zwart oogpotlood. Wat meteen opvalt is de dop, hier zit namelijk een puntenslijper in, ik vind dit echt zo handig! En hij werkt prima. Ik had natuurlijk al een artikel over de Action oogpotloodjes gemaakt en daar was ik erg enthousiast over en dat ben ik over deze ook. Hij is behoorlijk romig en laat een mooi donker zwart lijntje achter. Wat mij betreft is dit echt een top product! Mocht je dit setje niet willen kopen, maar ben je wel op zoek naar een goed en heel erg goedkoop oogpotlood koop dan gewoon de oogpotloden van de Action!

En dan de mascara, de verpakking doet ze trouwens meteen denken aan de mascara verpakkingen van Maybelline. Ze zijn volgens mij bijna identiek aan elkaar maar de dop is dan weer een kopie van de Max Factor Falsh Lash Effect mascara. Wat me trouwens meteen opvalt aan de verpakking is dat er een lief konijntje op zit, en laat dat konijntje nou net voor dier proef vrij staan! Helemaal mooi meegenomen dus, daar mogen veel merken nog een voorbeeld aan nemen! Voor € 1,59 koop je dus een mooi dierenproef vrij setje.

Je haat het of je hebt er een liefdes verhouding mee, een plastic borsteltje. Ik heb er echt een liefdes verhouding mee want ik vind ze ontzettend fijn en goed volume geven aan mijn wimpers. Nadat ik deze mascara heb aangebracht was ik ook blij verrast. Je hebt echt een goede mascara voor echt ontzettend weinig geld. Ik vraag me echt af waarom ik mascara’s van 30 euro in mijn stash heb terwijl ik er eentje van nog minder dan een euro ongerekend hetzelfde resultaat kan behalen. Hoera voor deze mascara!

En dan de swatches, het oogpotlood ziet er goed uit! Alleen helaas de oogschaduw wat minder op de pols maar op het ooglid maakt hij weer heel wat goed, want kijk eventjes mee naar de oogschaduw look die ik ermee heb gemaakt! Nouja de pigmentatie is niet echt geweldig maar wel aardig voor de prijs!

ooglook, ziet er best goed uit toch?

En dan nog een full face foto! Ik ben erg tevreden over dit ontzettend leuke setje. De mascara en het oogpotlood zijn echt geweldig. Daarvoor zou ik het gewoon weer kopen. De oogschaduw is niet je van het, maar kan er prima mee door!

Het setje is te koop in allerlei kleuren voor € 1,59 bij de Action.

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Yara
  7 november 2011 at 07:21

  Ik vind het er echt prima uitzien, vooral voor de prijs! :-)

 • Reply
  Daphne
  7 november 2011 at 07:52

  Ik heb hem ook! Super goedkoop natuurlijk en juist daarom was ik zo benieuwd. Ik vind alleen de pigmentatie nogal slecht

 • Reply
  Priscilla
  7 november 2011 at 08:03

  Super leuk setje voor die prijs!

 • Reply
  Chantal
  7 november 2011 at 08:54

  Nou, ziet er idd best prima uit voor die prijs! :-)

 • Reply
  Paola
  7 november 2011 at 08:56

  Ziet er echt goed uit! Ik heb de mascara zelf ook en die vind ik echt fijn!

 • Reply
  Christel
  7 november 2011 at 09:44

  Ziet er goed uit met een leuke prijs.

 • Reply
  roos
  7 november 2011 at 11:28

  Als je de oogschaduw swatcht vind ik hem echt niet mooi maar op je ooglid ziet het er wel heel mooi uit!

 • Reply
  knoopje
  7 november 2011 at 11:40

  Wow, geweldig!
  Weet je misschien of de mascara in de bruine versie van het setje bruin of zwart is?

 • Reply
  Niess
  7 november 2011 at 12:45

  Bij ons hadden ze alleen de kleur zwart. Maar dat maakt niet uit, heb die meegenomen, en ben over de action mascara echt zeer tevreden.. Is zelfs op dit moment mijn favoriete mascara..

 • Reply
  Steffi
  7 november 2011 at 15:13

  Je wimpers zien er inderdaad goed uit! Ik wil zoooo graag eens naar de Action, maar het komt er niet van..

 • Reply
  charile
  7 november 2011 at 16:24

  Ziet er best goed uit :D

 • Reply
  Miranda
  7 november 2011 at 16:57

  voor de prijs ziet het er nog niet eens slecht uit. Ik vind de oogpotloden van MAX echt super;D

 • Reply
  Paulien
  7 november 2011 at 17:25

  Leuk artikel, je bracht een soort spanning erin, dat je echt dacht; aaah ik wil die ooglook zien! :D

 • Reply
  Astrid
  7 november 2011 at 18:06

  Ik heb de mascara ook, maar dan gewoon los gekocht wat bij ons hebben ze deze setjes (volgens mij) niet. Echt een super mascara, de letters gaan wel binnen een week van de verpakking maar ja, voor die prijs..
  De blushes en de foundation poeder moet je ook eens proberen. De verpakking is wel een beetje onhandig maar de blushes zijn super goed gepigmenteerd en ik heb nog nooit zulke fijne poeder gehad. Echt hoera voor de Action, veel kopen voor weinig geld :D

 • Reply
  Frances
  7 november 2011 at 18:08

  wat zei ik je! <3

 • Reply
  L&G
  7 november 2011 at 19:30

  Super mooi gedaan ^^x

 • Reply
  Cynthiiaa
  7 november 2011 at 20:38

  Wauw, die palette kon ik nog niet. Gorgeous, prachtige look!

 • Reply
  Milou
  7 november 2011 at 20:58

  Bizar dat deze mascara zo fijn werkt! hahaha. Zo zie je dat merken helemaal niks zeggen! ;-)

 • Reply
  LottedeJ
  7 november 2011 at 21:05

  Voor die prijs ziet het er goed uit! Vooral de mascara lijkt me prettig.

 • Reply
  Laura
  8 november 2011 at 14:57

  Wat leuk. Ik heb net bij de Action heel wat make-up bij elkaar geshopt! Ik ben echt ontzettend benieuwd naar het resultaat.

 • Reply
  Lien
  9 november 2011 at 17:54

  Wauw, nog nooooit zo’n goedkope make-up gezien. Ik wist niet eens dat we die ook hier in België hadden. Alleen niet in de buurt :(

 • Reply
  Wilma
  11 november 2011 at 10:52

  Ik gebruik het oogpotlood bijna elke dag. Super product vind ik het.

 • Reply
  samantha
  12 november 2011 at 19:21

  vond de mascara zelf echt flut, ik ben dus zo iemand die een haat verhouding heeft met plastic borstels. gelukkig vind jij hem wel fijn

 • Reply
  Evelien
  17 november 2011 at 20:36

  Mooie look heb je ermee gemaakt, ik vond dat paletje zelf echt vreselijk – had ‘m gelijk weggooid! De oogpotloden zijn idd wel super, ook op de waterlijn. En die mascara vind ik ook goed! :)

 • Reply
  floré
  3 maart 2012 at 19:04

  iel , wat een bagger kwaliteit .. het lijkt net of dat zwarte spul op je wimpers geplákt hebt en alsof je flink hebt lopen huilen zo waterig is dat oogpotlood. Bedankt voor de review! nou weet ik iig dat ik die niet wil kopen :)

 • Laat een reactie achter