Action MAX oogpotloden

Een oogpotlood fan kun je mij niet noemen, ik gebruik het nooit. Maar toen ik laatst bij de Action stond met in mijn achterhoofd de gedachte dat die oogpotloodjes behoorlijk goed waren nam ik ze mee voor het bedrag van wel € 0,69. En voor die ontzettend lage bedrag heb je er ook nog eens 3 en een handige dop met een puntenslijper. Soms vraag ik me dus echt af Chanel, Dior, MAC en ga zo maar door, hoeveel winst maken jullie?

Nouja, om maar meteen met de deur in huis te vallen. De oogpotloodjes van MAC en Dior zullen wel iets fijner zijn. Maar deze zijn ook echt heel erg fijn. Als ik een oogpotlood koop, dan koop ik ook altijd een miskoop. Ze zijn dan steenhard, wat echt ontzettend pijn doet met opbrengen en er komt ook vaak nog geen pigment vanaf. Laten we dat met deze oogpotloodjes even de wereld uit brengen deze hebben dat niet. Ze zijn behoorlijk zacht en hebben wel een goede pigmentatie!

Kijk wat een handige puntenslijper dop, handig voor op vakantie!

Laten we het trouwens even over de verpakking hebben, je krijgt ze in een heel simpel en lelijk kartonnen en plasticen verpakking wat er echt heel erg cheap uitziet. De oogpotloodjes zien er op zich zelf behoorlijk oké uit maar de doppen zijn niet echt stevig. En de dop met de puntenslijper blijft helaas niet vast zitten aan het oogpotlood dus valt er zo af. Daar moet je dus wel eventjes goed op letten dat je die niet los in je make-up tasje doet, als je niet alles onder de strepen wilt hebben.

In de verpakking zitten 3 kleuren een matte zwarte en een donkerbruine en een lichter bruine met een mooie shimmer er in! Prettyyy!

Aan het einde van elk potloodje zit een smudger, zodat je de oogschaduw makkelijk kan vervagen. Persoonlijk vind ik de smudgers een beetje aan de harde kant, maar dat verschilt natuurlijk per persoon wat je daarvan vind. Maar ik vind ze dus behoorlijk hard, dus zou ze niet zo snel gaan gebruiken.

De puntjes van de oogpotloodjes, sorry voor de gebruikte puntjes, ik had alle foto’s gemaakt op het geheugenkaartje van mijn zusje, maar nog niet bewerkt in photoshop. Gooit mijn zusje al mijn foto’s eraf en kon ik dus weer opnieuw beginnen, maar dit keer dus wel met gebruikte potloodjes.

Swatches! Ze zijn niet ge-wel-dig gepigmenteerd, maar ze mogen er zeker wezen. Ik hou ook niet van een pikzwarte lijn onder mijn ogen maar dit is mooi en subtiel en brengt fijn aan. Ik vind vooral de licht bruine erg mooi met de shimmer erin. Ik denk dat ik de oogpotloodjes veel ga gebruiken en misschien ook nog wel een meerdere kleuren ga kopen want je hebt ook nog een blauwe variant van de oogpotloodjes en een zwarte.

Je kan de oogpotloden kopen bij de Action voor € 0,69 per 3 stuks.

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Yvonne
  17 augustus 2011 at 07:09

  Oehh, mooi! Als ik deze weeek een keer bij de action ben neem ik deze zeker mee!

 • Reply
  Manon
  17 augustus 2011 at 08:10

  Super fijn lijken ze me! En de kleuren komen ook goed van pas.. Bruin draag ik elke dag! Snel even uittesten dus

 • Reply
  Mandy
  17 augustus 2011 at 08:35

  Ik heb er ook een paar, zijn fijn

 • Reply
  kimberly
  17 augustus 2011 at 09:10

  Ik heb ze ook en vind ze ontzettend fijn!

 • Reply
  Paola
  17 augustus 2011 at 09:38

  Ik heb ze ook alleen dan de blauwtinten en ze zijn echt goed!

 • Reply
  Miranda
  17 augustus 2011 at 10:10

  Ik heb hem in het zwart & en bruin, ik vind de zwarte echt heel erg fijn:D

 • Reply
  Claudia
  17 augustus 2011 at 11:17

  Zo grappig deze post te zien, gister tijdens mijn ochtend vrijwilligerswerk bij de oudjes kwam een van de dametjes naar me toe met de vraag of ik even haar oogpotloodjes aan wilde slijpen (Ze is halfzijdig verlamd en kan het dus niet zelf) en gaf me deze drie in de hand, tijdens het slijpen viel me inderdaad al op hoe goed gepigmenteerd ze waren en hoe handig de dop was. En riep dus ook meteen helemaal blij tegen haar dat ik deze set denk ik ook maar ’s ging halen hihi.

 • Reply
  Sharon
  17 augustus 2011 at 11:38

  Lijken me echt fijne potloodjes!

 • Reply
  LottedeJ
  17 augustus 2011 at 11:50

  Die zien er toch heel goed uit vind ik, voor die prijsklasse! Mooi :)

 • Reply
  Nannick
  17 augustus 2011 at 13:58

  Ik heb ze ook, en ik vind ze heel erg fijn! Voor die prijs kun je er niks van zeggen :)

 • Reply
  Maud
  17 augustus 2011 at 16:19

  Deze wil ik ook echt binnenkort gaan aanschaffen, wat een kwaliteit voor zo’n prijsje :D

 • Reply
  Ellen
  17 augustus 2011 at 16:33

  Inderdaad wel handig als je een subtiel en niet te zwart/bruin lijntje wilt.

 • Reply
  Roos
  17 augustus 2011 at 18:34

  wauw, die lijken me echt fijn!

 • Reply
  Amber
  17 augustus 2011 at 19:37

  Mooie kleuren! Helaas hadden ze ze niet toen ik ging. :(

 • Reply
  Evelien
  17 augustus 2011 at 19:38

  Ik heb ze ook en vind ze ook erg goed! =)

 • Reply
  Bonnie
  17 augustus 2011 at 23:20

  Hihi net gekocht! Ik vind ze erg fijn1

 • Reply
  C.j.
  14 september 2011 at 08:46

  Ik gebruik bijna nooit oogpotloot meer. Voor meer pigment stak ik ze in de fik tot het potloot zacht werd. En smeerde het dan op mijn ogen, opletten dat t niet te heet is! Kreeg er altijd mooie drama look van.

 • Laat een reactie achter