Zoek
Sluit dit zoekvak.

Action Max & More Nude Look Palette

Action Max & More Nude Look Palette

Als ik door de Action loop te neuzen kan ik het altijd niet laten even bij de beauty afdeling te kijken. De ene keer hebben ze er helemaal niets, of dingen die wel al een tijdje kennen. Maar soms kom ik nieuwe dingen tegen die mijn oog nog niet eerder zag. Dat was van de week ook het geval met dit palette van Max & More, het make-up merk dat bij de Action verkocht wordt. Het palette is echt super goedkoop en de kleuren zien er fantastisch uit!

Action Max & More Nude Look Palette

De make-up van Max & More ziet er altijd wel een beetje goedkoop uit. Maar eigenlijk is dat ook helemaal niet zo gek, want het is ook écht goedkoop. Als je Catrice en Essence budget vind, dan is dit super budget. De paletten zitten verpakt in een lelijke kartonnen verpakking met daarop wat meer informatie over het product zoals de naam en omschrijving.

Action Max & More Nude Look Palette

Als ik het plastic oogschaduw doosje uit de verpakking haal is het niet eens zo een gek doosje, het is niet meteen heel erg mooi, maar wel degelijk. Het is gemaakt van stevig plastic en heeft 8 mooie kleuren oogschaduw die je meteen door het venstertje kan zien. De kleuren hebben bijna allemaal een mooie shimmer en de combinatie van kleuren spreekt mij ook erg aan.

Action Max & More Nude Look Palette

Op de achterkant van het doosje vinden we nog wat meer informatie, zoals dat er 8 gram in totaal in zit. 1 gram per oogschaduw dus, wat best wat is. Ook zie ik dat het een merk is dat niet op dierproeven doet. Daar kan MAC wel wat van leren, helemaal als je kijkt wat je daar voor een product betaald.

Action Max & More Nude Look Palette

Als we het doosje open maken zie je 8 verschillende kleuren oogschaduw die allemaal een shimmer hebben, behalve de tweede kleur van links, die is mat. Het palette bevat een dubbele sponsapplicator en daaronder zit ook nog een heel klein spiegeltje. De oogschaduws zien er een beetje als een edelsteen uit, maar dat vind ik ook wel weer wat hebben.

Action Max & More Nude Look Palette

De kleurencombinatie van het palette vind ik erg goed, vaak zie je bij budget paletten dat de combinatie van kleuren niet helemaal past, maar daar heb ik hierbij geen last van. De oogschaduws zijn wel heel erg zacht en kruimelig. Maar eerlijk, ik had eigenlijk niet anders verwacht. Wil je dat niet, dan moet je toch echt voor een duurder palette van Urban Decay of MAC gaan.

Action Max & More Nude Look Palette

Maar wat me wel meteen opvalt is dat de swatches er echt fenomenaal uitzien, wat een pigment! Eerlijk gezegd had ik dit totaal niet verwacht van Max & More. Ik weet dat ze af en toe best goede producten hebben voor het geld. Maar hier stond ik echt versteld van, wauw! Alleen de matte kleur valt een beetje weg tussen al deze kleuren, maar deze is perfect om mee te blenden en is dus zeker wel een waardevolle toevoeging!

Action Max & More Nude Look Palette

Helaas ziet na het eerste gebruik het palette er al uit als een klein slagveld omdat de oogschaduws zo zacht zijn, maar dat neem ik graag voor lief.

Action Max & More Nude Look Palette

Action Max & More Nude Look Palette

Ik heb een look gemaakt met de vierde kleur van links in de crease en de rode kleur over het hele ooglid. De matte kleur onder mijn wenkbrauwen en de derde kleur van links in mijn ooghoeken. De kleuren brengen super gepigmenteerd aan, maar tijdens het blenden vervagen ze toch wel een beetje. Wat je dan over houdt is dit effect zoals hierboven, nog steeds helemaal prima. Blenden gaat trouwens wel heel goed, alleen de kleuren nemen dan wel iets in intensiviteit af.

Action Max & More Nude Look Palette

Ik ben echt heel erg enthousiast over dit palette. Helemaal als je weet dat ik hier maar … € 0,89 voor heb betaald! Wat mij betreft is dit echt het aller beste super budget palette wat ik ooit heb gebruikt. Natuurlijk is mijn Urban Decay palette beter, maar die is bijna 50 (!) keer zo duur. Echt, ben je op zoek naar een leuk oogschaduw palette voor iedere dag, ren dan even naar de Action. Voor minder dan een euro heb jij een fantastisch palette!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

 1. Jeeeeeeh Elise dit is nog eens een super goeie tip.
  Wat ontzettend leuk dat je dit heb gestest.
  Ziet er inderdaad goed uit , zeker voor dat geld.
  Niet alles is oké van dat merk ( maar hej, ook de high end zit er wel eens naast) maar toch af & toe ff proberen.
  Leuk!
  Mooi gefotograafeed ook met deze aquarel kleur als achter grond.
  Veel plezier vandaag nog……

 2. Voor wie niet graag veel geld uitgeeft voor een oogschaduwpalette is dit zeker een heel erg mooie optie. Dit pigment zie je vaak niet bij Catrice of Essence.

 3. De verpakking (zowel het palette als het doosje) vind ik er helemaal niet lelijk en/of goedkoop uitzien. Op de eerste foto van je artikel vind ik het palette zelfs erg mooi! Misschien mede door de lichtinval, maar toch. Jammer dat het palette eruit ziet als een slagveld nadat je deze één keer hebt gebruikt. Het pigment ziet er zéér goed uit! Mooie ooglook, meid!

 4. Toen ik de swatches gister op instagram zag dacht ik al WOW! Dat ziet er dus echt goed uit voor 0,89 cent. Jammer dat de action niet bij mij in de buurt zit..

 5. Je kan ook de prijs niet vergelijken met een UD palette. Wat een pigmentatie zeg. Ik had eerder deze palette ook getest en ook zo enthousiast erover.

 6. Ik heb dit palette ook en moet het nog steeds uitproberen, maar ik vind het pigment er top uitzien bij jou, vooral voor dat geld! De verpakking vind ik ook helemaal niet ‘goedkoop’ ogen!

 7. Wauw, wat een goede pigmentatie voor die prijs. Dat had ik echt niet verwacht. Helaas heb ik deze palette nog niet gezien in ons filiaal (België). Hopelijk komt ze nog!

 8. Zo he wat een pigmentatie zeg!! Wauw.. Misschien toch maar naar de action rennen haha. Jammer dat er na het blenden weinig pigment over blijft maar een subtiel effect vind ik zelf altijd wel erg mooi.

 9. Wauw wat een mooie swatches! Had het echt totaal niet verwacht. Ga er snel eentje halen voor een vriendin die graag wil beginnen met oogschaduw maar het niet te heftig wil, dat het een beetje wegblend is dan helemaal niet erg.

 10. Woww, wat een geweldige kwaliteit! Ik heb al meerdere producten geprobeerd van Max & More waar ik over het algemeen wel tevreden over ben, maar zó’n pigment heb ik nog niet eerder gezien. Het is dat ik al veel van dit soort kleuren in mijn stash heb, anders had ik ‘m graag willen hebben!

 11. Jeetje, ik zag de foto van de swatches al op Instagram en dat dit palette zo goedkoop was had ik echt niet verwacht! Snel maar eens weer naar Action :)

 12. ik ben al aan m’n 2e doosje bezig. Inderdaad spotgoedkoop,
  vooral de 3e van links doet het mooi op je ogen. Is mijn favoriet,
  helemaal blij mee

 13. Nu moet ik zeggen dat Max & More sws wel goede producten heeft ivm de prijs.

  Echter byaranka, als je dit soort verhalen/testen wilt schrijven zorg dan wel dat je nederlands optimaal is. Komt net wat professioneler over.

  1. En jij kan beter het kopje ‘About’ gaan lezen. ze geeft daar niet voor niets aan dat ze zwaar last van dyslexie heeft ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *