Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Action Max & More Highlighter

Action Max & More Highlighter

Van de week was ik bij de Action om een simpele wc rol houder te kopen en kon het natuurlijk weer niet laten de hele winkel door te struinen. Daar kwam ik tot mijn verbazing hele mooie highlighters tegen hoe Action ze zelf noemt. Ik moest meteen denken aan de shimmer bricks van Bobbi Brown maar dan natuurlijk voor een fractie van de prijs. Ik test deze twee prachtige en hele budget vriendelijke highlighters uit, kijken jullie met me mee?

Action Max & More Highlighter

Er zijn twee verschillende kleuren, 01 Nude en 02 Pink. Op het eerste gezicht zien de highlighters er ontzettend goed uit en doen me dus meteen aan de shimmer bricks van Bobbi Brown denken. Alleen deze budget vriendelijke varianten kosten maar € 1,89 wat natuurlijk geen geld is. De highlighters zitten verpakt in aparte kartonnen doosjes en zien er gewoon prima uit.

Action Max & More Highlighter

Op de achterkant staat nog wat verdere simpele informatie dat het over een highlighter gaat. Ook is het fijn om te weten dat het dierproefvrij is. Daar kunnen sommige dure merken nog wat van leren als je het mij vraagt.

Action Max & More Highlighter

Als ik de highlighters uit de verpakking haal zijn het vrij simpele en goedkoop ogende doosjes. Maar goed, voor dat geld kan je natuurlijk ook niet een hoogstaand en luxe product verwachten. Het product zelf ziet er in ieder geval erg mooi uit en kan niet wachten om de kwaliteit te testen. Ik denk dat het of me heel erg verbaast of dat het prut is.

Action Max & More Highlighter

Action Max & More Highlighter

Dit is de Nude variant een mooie warm kleurige bronzer met 5 aparte kleuren. Maar de kleuren zijn in zulke smalle balken gedrukt dat het bijna niet mogelijk de kleuren apart van elkaar te gebruiken. De kleuren passen goed bij elkaar en lopen mooi over. Ik kan niet wachten om hem te testen.

Action Max & More Highlighter

Action Max & More Highlighter

Dan hebben we natuurlijk nog de pink variant die wat vriendelijker en zachter van kleur is met natuurlijk roze tinten. Ook deze kleuren passen goed bij elkaar en hebben een warme ondertoon. Ik denk dat dit een hele mooie en draagbare highlighter – of misschien beter gezegd een blush – is.

Action Max & More Highlighter

En dan tijdens het swatchen sloeg ik eigenlijk meteen achterover, wat een pigment hebben deze highlighters zeg, niet normaal! Ik ben heel lichtjes over de poeders heen gegaan en er kwam meteen de wereld aan kleur vanaf, wauw! Laten we gaan kijken naar het resultaat op het gezicht.

Action Max & More Highlighter

Mijn wang met alleen foundation.

Action Max & More Highlighter

Mijn wang met de Nude kleur héél subtiel aangebracht. Je hebt echt maar heel weinig nodig en moet dan nog je kwast aftikken om hem niet te heftig te maken. Maar gelukkig kun je hem wel heel mooi en makkelijk uitblenden.

Action Max & More Highlighter

Hier draag ik Nude en Pink in combinatie met elkaar. Ik vind het een mooie en warme combinatie die goed bij elkaar staat maar je kunt ze ook prima los van elkaar gebruiken. Ook Pink geeft ontzettend veel kleur af en laat zich makkelijk blenden. Maar ook deze moet je voorzichtig aanbrengen.

Action Max & More Highlighter

En het resultaat is duidelijk zichtbaar voor maar een paar euro! De kleuren zijn fantastisch en hebben echt een hele goede kwaliteit. Ik ben meer dan enthousiast over deze highlighters.

Action Max & More Highlighter

Mocht je dus nog op zoek zijn naar dit soort bronzers, blushes, highlighters of hoe je ze ook maar wilt noemen. Breng dan zeker even een bezoekje aan de Action en koop deze schatjes voor € 1,89 per stuk en ik weet zeker dat je zeker geen miskoop begaat. Ik kan echt alleen maar positief zijn, wat een toppers!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Jeetje, wat een mooie producten. Ik lees steeds meer goeie reacties over deze highlighters. Toch ook maar eens gaan kopen…

  2. Wauw, ik ben enorm verbaasd! Wat een kleur komt er vanaf zeg! Dat had ik niet verwacht. Als ik weer bij de Action ben, toch ook maar eens even kijken, dit is handig om mee te nemen op vakantie, omdat je de kleuren ook apart kunt gebruiken. Top!

  3. Dat ziet er zeker heel leuk uit! Als ik ze tegenkom doe ik ze misschien wel in m’n mandje. Ik wist niet dat de make up van action dierproefvrij was! Ideaal, aangezien ik daar op overgestapt ben :D

  4. Ik heb deze op youtube ook al meerdere keren voorbij zien komen. Koop eigenlijk nooit make-up bij Action, maar deze wil ik misschien wel een uitzondering voor maken!

  5. Jaaaa, ik heb ze ook! Mooi zijn ze hè? Ik heb laatst eindelijk een keer een echte shimmerbrick van BB gekocht in de kleur Nectar. Nog diezelfde dag heb ik deze twee budgettoppers erbij gehaald. Want die roze van BB leek me ook mooi, maar wilde het liefst Nectar hebben. Dus koos ik voor een budgetvariant. Geen spijt van!

  6. Nog even snel een reactie achterlaten voordat ik naar Action sprint! ;-) Wat een toppertjes! Ik had niet verwacht dat het pigment zo goed zou zijn.

    Ik blijf me er trouwens nog steeds over verbazen dat duurdere merken hun producten uittesten op dieren. Doe mij dan maar een budgetproduct :-)

  7. Ze zien er zeker niet slecht uit! Al zou ik ze niet meteen highlighters noemen, of je moest de kleuren goed apart kunnen pakken met je kwast! :-) Ik zou denk ik wel voor de roze variant kiezen!

  8. ik lees hier meer goede dingen over!! en ik heb er een paar keer mee in mijn handen gestaan maar weer terug gelegd met het idee van dat is toch niks maar volgende keer neem ik ze mee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *