Action Lifecare Charcoal Pore Strip

Action Lifecare Charcoal Pore Strip

Ik ben gek op van die filmpjes waar je ziet hoe die mee-eters uitgeknepen of uitgedrukt worden. Zelf heb ik ‘helaas’ niet van die hele grote en dikke mee-eters, maar ik heb wel zeker wat kleinere mee-eters op mijn neus en kin zitten. Een tijdje geleden probeerde ik de neusstrips van Bioré uit met houtskool en was daar best te spreken over. Van de week kwam ik ook een vergelijkbare variant bij de Action tegen voor een schijntje van de prijs. Ik nam ze mee naar huis en testte ze natuurlijk uit!

Action Lifecare Charcoal Pore Strip

Ik heb wel eerder neusstrips van de Action gehad maar die vond ik eigenlijk niet zo boeiend. Deze zagen er best goed uit en ik dacht dat ze nieuw waren. Maar wat blijkt, het merk verkochten ze al jaren maar de verpakking is veranderd. Goed, dat mag de pret niet drukken want ik had nog niet eerder de houtskool variant getest. Tijdens het schrijven van de review zie ik trouwens dat ze bedoeld zijn voor je voorhoofd en kin. Ik heb ze dus ook op mijn neus geplakt, maar volgens mij kan dat ook prima.

Action Lifecare Charcoal Pore Strip

Ik hoef jullie denk ik niet uit te leggen hoe een neusstrip werkt, maar voor degenen die het nieten weten staat het heel duidelijk uitgelegd op de achterkant van de verpakking. Als eerst maak je je gezicht nat, je plakt de strip met de zwarte kant op de huid en laat het gedurende een kwartier zitten en trek hem er dan vanaf. En dan komt er hopelijk heel wat vuil uit!

Action Lifecare Charcoal Pore Strip

In de verpakking zitten 6 strips en die hebben allemaal een aparte verpakking. Waarom dat is weet ik niet helemaal, maar wellicht heeft het iets met uitdroging te maken. Op de aparte verpakking staat ook nog wat korte informatie over de strips en hoe je ze moet gebruiken. Aan de verpakking zit een handige scheurrand waar je de verpakking makkelijk mee kan openen, wel zo makkelijk.

Action Lifecare Charcoal Pore Strip

Action Lifecare Charcoal Pore Strip

De strips hebben een witte en zwarte kant en het is dus de bedoeling dat je de zwarte kant op de huid pakt. Ik vind het het beste werken als ik meteen onder de douche vandaan kom. Dan zijn mijn poriën lekker vergroot en is mijn gezicht natuurlijk nat. Ik plak dus meteen een strip of twee op de huid en droog me daarna lekker af, verzorg mijn haar, borstel het door en kleed mij aan. Dan ben ik ongeveer een kwartier bezig en dan kunnen ze er ook weer vanaf.

Action Lifecare Charcoal Pore Strip

En dat ziet er dan zo uit! De strips mogen volgens de verpakking dan niet voor de neus bedoeld zijn, ze hebben wel de juiste vorm voor de neus dus volgens mij kan het ook prima. Ik doe het wel lekker gewoon, want het werkt prima.

Action Lifecare Charcoal Pore Strip

En dan is dit het resultaat! Het is geen horror resultaat, maar er is nog best wat uit mijn neus gekomen. Voor een euro vind ik het nog best goed werken en het valt me echt niets tegen. Natuurlijk valt het ook meer op op een zwarte strip dan een witte strip.

Action Lifecare Charcoal Pore Strip

Ik ben eigenlijk best enthousiast over deze neusstrips met houtskool en ik heb het idee dat ze het beter doen dan de normale neusstrips van de Action. Een pakje van 6 stuks kost € 0,99 en dat is natuurlijk geen geld. Verwacht natuurlijk geen wonderen, maar iets legere poriën krijg je zeker. Hebben al meer van jullie deze neusstrips geprobeerd en wat vonden jullie er van?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  chucky1012
  14 juli 2017 at 08:01

  Interessant en het werkt nog goed ook!
  Die zal ik zeker gaan kopen.

  Xoxo

 • Reply
  Susan
  14 juli 2017 at 08:44

  Hmm, ik gebruik dit soort dingen niet meer. Heb gehoord dat het heel slecht voor je huid is en helemaal niet zo goed werkt. Ik gebruik liever gewoon maskertjes!

 • Reply
  rachel
  14 juli 2017 at 10:00

  die hebben mijn dochters ook en och komt daar een troep vanaf zeg hahaha, ze hebben allebei een probleem huid dus ik mag elke week ff los met knijpen haah heerlijk. ik heb een peeling masker van mijn huidtherapeut en die smeer ik ook op bij ze en dan deze strip en gaat prima zo

 • Reply
  Laura J
  14 juli 2017 at 11:20

  Zulke strips kan je echt beter niet gebruiken. Ze doen meer kwaad dan goed en beschadigen de huid. Bij mee-eters is een exfoliant met BHA (salicylzuur) een betere optie. Dan heb je geen spannende filmpjes zoals met die strips, maar het houdt bij regelmatig gebruik wel je porien schoon.

 • Reply
  Debby
  14 juli 2017 at 11:22

  Ik heb deze zelf ook gekocht laatst en vond ze veel zwakker dan de witte variant, kleefde totaal niet! Wellicht had ik net n slecht doosje te pakken :(

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  14 juli 2017 at 11:38

  Klinkt op zich prima. Op dit moment zijn die van Bioré mijn favoriet!

 • Reply
  Susanne
  14 juli 2017 at 13:15

  Ik heb laatst bij de Primark charcoal neusstrips gekocht (van de mannenafdeling)!
  En die werken echt geweldig!! En zijn ook niet zo heel duur.

 • Reply
  Anouk
  14 juli 2017 at 14:17

  Ik heb deze laatst ook gekocht, ze werkten wel oke maar ik was nog niet heel erg onder de indruk. Ga het wel nog een 2e kans geven.

 • Reply
  Wendy (B)
  15 juli 2017 at 19:38

  Deze wil ik wel proberen!

 • Reply
  femketje
  16 juli 2017 at 12:31

  oehh die moet ik maar eens even scoren!

 • Reply
  Mariska
  16 juli 2017 at 16:30

  Dat klinkt wel veelbelovend voor die prijs!

 • Reply
  Declerck
  28 oktober 2017 at 14:44

  Had deze strips gekregen van een vriendin en was super enthousiast ze eens te proberen. Toen we ze nat maakten en erop kleefden begon mijn neus plots heel veer zeer te doen maar die van haar niet. Toen ik mijn strip van mijn neus trok plakte de strip er nog half aan en moest ik het eraf scrubben. De poriën strip werkte helemaal niet integendeel mijn neus is zelfs minder zacht dan ervoor. Een echte teleurstelling als je het mij vraagt.

 • Laat een reactie achter