Zoek
Sluit dit zoekvak.

Action Fascination Make-Up Palette

Action Fascination Make-Up Palette

Toen ik laatst bij de Action was zag ik dit leuke palette voor een paar euro liggen. Er lag een exemplaar om in te kijken en ik was meteen nieuwsgierig, want dit zag er best goed uit! Ik besloot het palette mee te nemen voor een review dus hierbij de review van het Action Fascination Make-Up Palette.

Action Fascination Make-Up Palette

Action Fascination Make-Up Palette

Het palette heeft als je het mij vraagt best een leuke uitstraling, het doet me een beetje aan Benefit denken. De verpakking is gemaakt van karton maar voelt toch stevig aan. Het palette sluit door middel van magneetjes en heeft twee openingen, de opening voor de ‘poeders’ van oogschaduw en highlighters en beneden vind je de lipsticks die een crème formule hebben. Op de achterkant vind je nog wat meer informatie over het palette zelf.

Action Fascination Make-Up Palette

En dit is de binnenkant van het palette wat ik er dus heel erg goed uit vind zien. In de grote klep aan de bovenkant vind je nog een handige spiegel en onderaan vind je manieren hoe je het palette het beste kunt gebruiken. En dan natuurlijk de inhoud waar het over gaat, 9 kleuren oogschaduw, 4 kleuren highlighter en 2 kleuren lipgloss. Ik vind de kleuren mooi gekozen en ze zien er heel draagbaar uit.

Action Fascination Make-Up Palette

Hier zie je de 9 kleuren oogschaduw, de pigmentatie ziet er echt heel erg goed uit! De oogschaduws zijn wel heel erg zacht van stuk en brokkel best erg af. Ook na het gebruiken zie je flinken deuken van de kwast in de oogschaduw, dat is wel jammer. Maar aan de andere kant, je betaalt nog geen 3 euro voor dit palette.

Action Fascination Make-Up Palette

Hier zie je de highlighters en de lipgloss. Ook de highlighters hebben een mooie pigmentatie en de lipglossjes hebben niet heel veel kleur maar zien er wel mooi en natuurlijk uit. De highlighters zijn minder zacht dan de oogschaduws en dat vind ik wel fijn omdat je daar vaak met grovere kwasten in gaat.

Action Fascination Make-Up Palette

Action Fascination Make-Up Palette

En dit is de look met het palette. De oogschaduws verliezen helaas wel kleur tijdens het blenden en hebben best een sterke zilveren shimmer. Je ziet bijna geen kleurverschil meer terwijl ik de donkere kleuren heb gebruikt. De highlighter geeft wel een mooie glans en oogt erg natuurlijk. En ik had het niet verwacht, maar ik vind de lipgloss erg mooi staan! Je moet het alleen wel met een kwastje of je vingers aanbrengen en zelf ben ik daar niet zo een fan van.

Action Fascination Make-Up Palette

Voor de prijs van € 2,99 heb ik er eigenlijk helemaal niets op aan te merken. De kleuren zijn mooi gekozen, ze hebben een goede pigmentatie en het is vooral heel erg draagbaar. Een perfect compleet palette voor iedere dag. Het enige nadeel is dat de textuur heel zacht is en dat tijdens het blenden de kleuren een beetje vervagen. Voor de rest kan ik het palette zeker aanraden! Het Action Fascination Make-Up Palette is bij de Action te koop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Tegenwoordig draag ik geen make up meer, tenminste bijna nooit. Maar een paar jaar geleden had ik mij sowieso not laten verleiden door de verpakking.
    Liefs

  2. Jammer dat de kleur niet gepigmenteerd blijft, en die zilveren shimmer, tja daar ben ik nu te oud voor =P Maar desondanks een leuke set voor jonge meiden. En die prijs, hoe maken ze het!

  3. Prima palette voor de prijs. Sinds een heel duur palette gesneuveld is in mijn koffer neem ik dit soort dingen mee op vakantie. Zeker naar een warme bestemming waar veel make-up toch al niet prettig voelt. Met een mascara en wat extra lipkleuren kom ik hier twee weken goed mee door. Deze is afgelopen zomer mee geweest.Thuis liggen de dure dingen, waar ik me dan ook weer op verheug.

  4. Jammer van de kwaliteit, maar wat verwacht je ook voor die paar euro! Vind hem er desondanks heel schattig uit zien, leuk als je je collectie een beetje wilt uitbreiden! Grappig ook dat hij zo op The Balm lijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *