Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hi, ik ben Aranka

Als eerst zal ik iets over mijzelf vertellen. Ik ben Aranka, 30 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en Britse Langhaar poes Mila in Zwolle (als echte Blauwvinger) en heb het hier erg naar mijn zin. In het dagelijkse leven werk ik in loondienst, maar in mijn vrije uurtjes hou ik mijn blog bij.

Een van mijn grootste passies is reizen en daar schrijf ik dan ook heel erg graag over. Daarnaast vind ik het heerlijk om allerlei dingen te testen en daar mijn mening over te geven. Ook ben ik veel in de keuken te vinden en deel dan ook graag het recept met jullie, wanneer iets geslaagd is!

Ondanks mijn dyslexie laat ik mij het bloggen en schrijven niet tegenhouden, zoals ik al zei, is het echt mijn passie.

ByAranka.nl

Vroeger als kind zijnde had ik altijd profielen pagina’s op Kindertent en Myspace. Na een aantal jaar dat gedaan te hebben met heel veel plezier merkte ik dat ik toe was aan iets nieuws en kan er al snel achter dat bloggen iets nieuws was. Ik startte mijn eigen blog genaamd byAranka en in 2010 begon ik daar berichten op te schrijven. Ik heb dit heel erg lang hobbymatig naast mijn school en werk gedaan tot dat ik klaar was met mijn opleiding en hier echt vol voor wilde gaan. In 2012 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel en sinds 2015 maakte ik er ook echt mijn werk van.

Ik werk elke dag nog steeds met ontzettend veel plezier aan mijn blog en bedrijf. Meerdere keren per week komen er artikelen online met onderwerpen die de vrouw aanspreekt zoals travel, beauty, lifestyle, food en persoonlijke ontwikkeling.