About

 photo Aranka_zps88b59d37.jpg

Foto: Ton Zonneveld

Aranka

Als eerst zal ik iets over mijzelf vertellen. Ik ben Aranka, 24 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en Britse Langhaar poes Mila in Zwolle (als echte Blauwvinger) en heb het hier erg naar mijn zin. Ik blog fulltime aan mijn blog en doe dit met ontzettend veel plezier. Tijdens mijn MBO Marketing en Communicatie opleiding heb ik stage gelopen bij de MissLipgloss Shop en daar veel geleerd. Ook heb ik een jaar van school voor mijn eigen website stage mogen lopen om deze op de kaart te zetten met succes. Een website hebben is voor mij altijd al iets geweest wat bij mij hoort. De afgelopen jaren heb ik een enorme liefde ontwikkeld voor beauty, food en lifestyle en alles wat daarbij hoort. Ik vind het daarom ook erg leuk om hier over te schrijven en mijn ondervindingen met iedereen te delen. Misschien is het je opgevallen aan de spelfouten,  maar ik heb last van behoorlijke dyslexie. Ik probeer er zoveel mogelijk aan te doen maar het is niet makkelijk voor mij om alles perfect te typen ;).

 photo Aranka2_zps55dfeb06.jpg

Foto: Ton Zonneveld

byAranka

Waarom ben ik begonnen met ByAranka.nl, simpel ik hou van website’s en mijn liefde voor beauty is zo gegroeid dat ik het niet kon weerstaan deze website niet te beginnen. Mijn domein naam is makkelijk uit te leggen, gewoon by Aranka, alles is door mij gemaakt vandaar de naam. ByAranka is op dit moment een erg groeiende site. Elke week heb ik weer veel nieuwe bezoekers en die blijven vaak hangen. Op dit moment zit ik op 85.000 unieke bezoekers, 170.000 bezoekers per maand en 300.000 pageviews volgens Google Analytics. Maar dit groeit echt heel snel en daar ben ik erg dankbaar voor. Elke dag staan er twee nieuwe artikelen voor je klaar. Ik houd ByAranka echt met alle passie bij, en stop er bijna alle tijd in die ik heb naast mijn werk en sociale leven. Ik hoop dat deze site uitgroeit tot iets heel moois, wat het voor mij nu ook al is maar het kan altijd beter! Mocht je nog vragen hebben die kan je altijd stellen bij het contact formulier.

 photo Aranka3_zpsc37d6997.jpg

Foto: Ton Zonneveld

Beauty

Voorheen ging mijn site duidelijk alleen over beauty, door de jaren heen is mijn liefde voor beauty niet minder geworden maar ben ik me ook gaan interesseren in food en lifestyle. Er komen nog steeds genoeg beautyartikelen voorbij maar deze zullen gecombineerd worden met andere onderwerpen.

Food

Sinds kort is food helemaal booming op het internet, daarmee kon ik dus niet achter blijven, ik merk dat er veel interesse en vraag naar is. Food wordt één of twee keer per week behandeld op mijn website. Ik hou van simpele creaties die iedereen kan maken zonder moeilijke stappen of ingrediënten. Ik vind food echt een hele leuke toevoeging aan mijn website.

Lifestyle

Naast beauty en food wordt er ook af en toe lifestyle besproken. In de vorm van persoonlijke artikelen, handige Do It Yourselfs en andere artikelen die een lifestyle achtergrond hebben. Ook deze berichten zijn erg populair en zijn een goede aanvulling op de website.

41 reacties

 • Beantwoorden
  tachedebeaute
  19 augustus 2010

  ik vind je blog heel erg leuk (;

  • Beantwoorden
   Aranka
   22 augustus 2010

   Dankjewel! Erg lief dat je dat zegt.

  • Beantwoorden
   zwolle
   2 november 2016

   Hi!

   Bij deze willen we je uitnodigen voor de V.I.P Avond @ friday in Zwolle.

   Wanneer: 18 november Friday Evening.
   Waar: Diezerstraat 26-30
   Wat: V.I.P Avond met kortingen hapjes drankjes, dj etc.

   Misschien leuk voor je blog om hierover te posten!

   Liefs Team Zwolle Friday

 • Beantwoorden
  Vincent
  30 november 2010

  Ik en dan bedoel ik mijn vriendin vind jou site wel leuk maar vind het jammer dat je geen gastenboek hebt.

  Gr Vincent&..m

 • Beantwoorden
  anniek
  12 maart 2011

  je moet even je leeftijd veranderen er staat nog 17…

 • Beantwoorden
  marayah
  31 maart 2011

  Jou blog is echt super mooi ! ^^ ^^

 • Beantwoorden
  Sweet Beautylicious
  15 april 2011

  Je hebt echt een hele leuke blog en hele leuke artikelen!

 • Beantwoorden
  Kimberley
  27 juli 2011

  leuke blog!
  ik kom zeker vaker een kijkje nemen :mrgreen:
  xx

 • Beantwoorden
  ann
  2 oktober 2011

  JE MOET JE PROFIEL BIJ WERKEN!

 • Beantwoorden
  Lisanne
  21 oktober 2011

  Je blog staat in mijn favorieten en ik volg je blog :D

 • Beantwoorden
  sietske
  23 oktober 2011

  Mooie blog. Is die foto van jou toen je jonger was? Gaaf!

  • Beantwoorden
   Aranka
   23 oktober 2011

   Ja dat klopt! Op die foto was ik 3 jaar jonger. Maar ik vind het nog steeds een erg mooie foto!

 • Beantwoorden
  Claudia
  1 november 2011

  zit je ook op beautylish ? :)

 • Beantwoorden
  Nicky
  24 april 2012

  Ik kom via het filmpje van marscha op je site maar ik ga hem direct toevoegen aan favorieten.
  Erg leuke site & over die dyslexie kan ik meepraten, ik heb het ook en ben ook dol op schrijven.

 • Beantwoorden
  sabrina
  2 september 2012

  Leuke site maar er staan helaas zoveel spellingsfouten op; zelfs in de intro al :(

  • Beantwoorden
   debby
   6 september 2012

   Als je de tekst goed gelezen had, had je kunnen lezen dat Aranka dyslexie heeft. Super Knap Aranka dat je ondanks je taalprobleem toch je passie voor beauty laat zien.

 • Beantwoorden
  NoraI
  7 november 2012

  Leuk niks anders geen woorden voor beter gezegt

 • Beantwoorden
  Beautydiamonds
  28 januari 2013

  Aranka je site is heel erg leuk:D Wil je zeggen met welke camera je filmpjes en foto’s maakt? xoxo

 • Beantwoorden
  Maaike
  25 februari 2013

  Hallo, bedoel het niet zo erg maar in de zin “Ook vind ik het erg leuk om foto’s te maken, alleen ik doe er de afgelopen buiten mijn site niet veel meer mee.” staat (denk ik) een foutje tussen afgelopen en buiten moet nog het woordje “tijd” staan
  verder erg leuk, ik heb je site net ontdekt door een filmpje op youtube maar ga het weekend wel eens goed kijken. Je blog ziet er leuk uit!

 • Beantwoorden
  fleursbeautytips
  11 maart 2013

  Las net je nieuwste artikel en nu voor het eerst je about pagina. Leuk om te lezen, je hebt een mooie site. Ik herkend je spelfouten heel erg, want heb zelf ook last van dyslexie! Ben altijd erg dankbaar voor spellingscontrole op de pc. Maar moet mijn artikel van m’n blog altijd zo’n 3-6 keer nalezen om alle fouten eruit te halen. Erg tijdrovend :S. Maar erg nodig want zelfs daarna zijn er nog fouten te ontdekken helaas. Maar daarbuiten heb ik niet veel last van m’n dyslexie gelukkig. Nakijken en lesgeven kan ik gelukkig wel haha (moet ook wel als je juf bent). Vind je lay-Out trouwens lekker rustig en strak!

 • Beantwoorden
  Janine
  14 maart 2013

  Ik heb net een reactie geplaats op je youtube kanaal, ik lees dat je in zwolle woont, ik vraag me nu af zijn er meerdere youtubers vanuit daar? ik kom redelijk vaak daar! ik heb eerlijk gezegt je nooit iedereen gezien op youtube, maar alles ziet er zo mooi uit je video’s en je website :O duimpje waard!

 • Beantwoorden
  charon
  27 april 2013

  hahahahahahahahahahahahahahahahaha

 • Beantwoorden
  Annemieke
  20 mei 2013

  Wat een gave blog heb jij …Zit mooi in elkaar…

  Groetjes

 • Beantwoorden
  josanne
  8 juni 2013

  ik wil graag een foto sturen van die andrelon pink collectie maar gaat iedereen die foto zien want eigelijk als ik zou winne wil ik dat niet maar ik wil wel graag meedoen

 • Beantwoorden
  Steffi
  11 juli 2013

  wat een super leuke blog heb je! misschien kom ik je ooit nog wel eens tegen in zwolle, ik woon er namelijk dicht bij! (: veel succes en vooral plezier met je blog!
  liefs!

 • Beantwoorden
  Esmeralda
  15 juli 2013

  Je hebt echt een hele leuke blog en hele leuke artikelen! En het kan altijd beter en dat zal ook zeker gebeuren als dat al niet zo is:)
  Keep up the good work:)

 • Beantwoorden
  HTJE
  27 oktober 2013

  Hay ik vind je blog ect super! alleen je zegt dat alles geschreven is door jou maar bij DIY’s zie ik altijd Lara staan?

 • Beantwoorden
  Golden yaa (obaayaa)
  30 november 2013

  Erg leuke blog en fantastisch om je verhaal over de groei van jouw blog te lezen. Ben zelf een beginnend beauty blogger (goldenyaa.blogspot.nl) en hoop ooit ook zo’n succes te krijgen als jij …..

 • Beantwoorden
  suzanne
  1 januari 2014

  heey ik ben ook een blog begonnen. ik wil heel erg graag feedback! dus iedereen die even tijd heeft, kijk op mijn blog http://www.meidenindemode.blogspot.nl en comment feedback!

  greeetzzz Suzanne

 • Beantwoorden
  Sebastiaan Hartog
  15 januari 2014

  Hi Aranka,

  Dank voor je presentatie gisteren bij Sanoma. Ik zag toevallig een klein spelfoutje in bovenstaande tekst: ” de Albert Heijn met heel veel plezeier.”

  Veel succes verder met je blog!

 • Beantwoorden
  Nadia
  23 januari 2014

  Leuke blog! :)

 • Beantwoorden
  degryseemma
  3 mei 2014

  Wow leuk blog en je nieuwe foto is heel erg mooi ! :)

 • Beantwoorden
  Fleur
  9 juni 2014

  wat heb jij een ontzettende leuke blog! Ik heb hem pas gisteren ontdekt maar heb nu al (iets te) veel artikelen gelezen, haha. Ga zo door <3

 • Beantwoorden
  Stef
  7 augustus 2014

  ik vind je blog geweldig,ik vind alleen wel jammer dat ik soms weinig voorbij zie komen over een probleemhuid(zoals ik)op het gezicht.
  ik ben ook trouwens degene die je laatst berichte op facebook!
  Als ik even voor mezelf mag spreken is het gewoon heel lastig om als probleemhuid een goeie foundation of poeder te vinden zonder eruit te zien als glimmende spiegel of vette discobal!
  veel liefs stef

 • Beantwoorden
  Jolanda Ponsteen
  23 september 2015

  Na ik ben op vage wijze op jou blog beland.
  En heb het e.a door gelezen en vond dat leuk genoeg om over jou te lezen. En kom er dan achter dat je Dyslectisch bent, volgens mij heeft niemand het door. Maar dat hebben we gemeen ;) en vind het des te leuker om je blogs te lezen. Ik ga zeker vaker lezen.

  Groetjes Jolanda.

 • Beantwoorden
  bynimsi
  7 augustus 2017

  Aranka, kun je vertellen welk type camera je gebruikt als je onderweg bent? Of gebruik je hier de Nikon voor. Kan me zo voorstellen dat deze te groot is. Op een foto op je blogbericht sta je namelijk met een kleinere camera op de foto. Ben erg benieuwd.

 • Beantwoorden
  Immy Heemstra
  13 juni 2018

  Hoi Aranka, wij hadden samen dienst in het zwembad maandagmiddag jl. ik heb je blog bekeken, heel erg leuk👏 Ik hou het in de gaten……. Groet, Immy

 • Geef een reactie