About

About

Aranka

Als eerst zal ik iets over mijzelf vertellen. Ik ben Aranka, 27 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en Britse Langhaar poes Mila in Zwolle (als echte Blauwvinger) en heb het hier erg naar mijn zin. Ik blog fulltime aan mijn blog en doe dit met ontzettend veel plezier. Tijdens mijn MBO Marketing en Communicatie opleiding heb ik stage gelopen bij De Nieuwe Zaak en daar veel geleerd. Ook heb ik een jaar van school voor mijn eigen website stage mogen lopen om deze op de kaart te zetten met succes. Een website hebben is voor mij altijd al iets geweest wat bij mij hoort. De afgelopen jaren heb ik een enorme liefde ontwikkeld voor beauty, food en lifestyle en alles wat daarbij hoort. Ik vind het daarom ook erg leuk om hier over te schrijven en mijn ervaringen met iedereen te delen. Ondanks mijn dyslexie laat ik mij het bloggen en schrijven niet tegenhouden, zoals ik al zei, is het echt mijn passie.

About

byAranka.nl

Vroeger als kind zijnde had ik altijd profielen pagina’s op Kindertent en Myspace. Na een aantal jaar dat gedaan te hebben met heel veel plezier merkte ik dat ik toe was aan iets nieuws en kan er al snel achter dat bloggen iets nieuws was. Ik startte mijn eigen blog genaamd byAranka en in 2010 begon ik daar berichten op te schrijven. Ik heb dit heel erg lang hobbymatig naast mijn school en werk gedaan tot dat ik klaar was met mijn opleiding en hier echt vol voor wilde gaan. In 2012 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel en sinds 2015 maakte ik er ook echt mijn werk van.

Ik werk elke dag nog steeds met ontzettend veel plezier aan mijn blog en bedrijf. Meerdere keren per week komen er artikelen online met onderwerpen die de vrouw aanspreekt zoals beauty, mode, lifestyle, reizen en persoonlijke ontwikkeling.

Foto’s: Ilse Stronks Fotografie