Aankondiging Nieuwe Serie – Op zoek naar jezelf

Calvin Klein Deep Euphoria

Zoals de titel misschien al zegt is deze video een aankondiging van mijn nieuwe youtube serie ‘op zoek naar jezelf’. In deze video leg ik een beetje rommelig uit dat ik een serie ga maken over mijn eigen leven en ervaringen met mezelf. Met voorbeelden hoe ik omga met mijn faalangst, hoe je nee moet zeggen, hoe om te gaan met een zieke ouder en ga zo maar door. In mijn weg naar mijzelf heb ik veel ervaringen opgedaan en ben ik er achter gekomen dat verhalen van anderen me het beste helpen en steun bieden. Dus met deze serie wil ik mijn verhalen en ervaringen delen in de hoop dat ik mensen daar mee kan helpen/inspireren. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Om de twee weken op dinsdag upload ik een nieuwe video! Laat zeker in de comments weten wat jullie er van vinden, ben heel benieuwd. Feedback en ideeën zijn ook altijd heel erg welkom!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Romy
  17 januari 2017 at 07:52

  Wat onwijs tof en stoer dat je dit gaat doen! Ik ben heel benieuwd naar je video’s :)

 • Reply
  Susan
  17 januari 2017 at 08:05

  Ik ben benieuwd naar de video’s!

 • Reply
  svenja
  17 januari 2017 at 09:25

  Wat een onwijs mooie en interessante nieuwe rubriek Aranka! Kap dat je deze persoonlijke verhalen met ons gaat delen. Ik denk dat je met deze video’s veel mensen zult helpen en inspireren (inclusief mezelf natuurlijk). Ik kijk nu al uit naar je video’s en tips!

 • Reply
  Sanne marlijn
  17 januari 2017 at 10:03

  Ik zei het al eerder tegen je, maar wil ook nog even via deze weg laten weten dat ik het echt stoer vind dat je dit doet. Ik maak op dit moment ook een moeilijke periode mee, mede ook doordat mijn zusje ernstig ziek is geweest en dat heel lastig is om te verwerken. Dat zal jij met jouw moeder ook hebben gehad. Dit soort video’s helpen hopelijk bij een stuk herkenning, weten dat je niet de enige bent en daarnaast hoop ik er ook tips uit te halen.

 • Reply
  Judith
  17 januari 2017 at 11:10

  Wat gaaf en goed dat je dit gaat doen! Ik denk dat het heel veel mensen kan helpen, topper!

 • Reply
  Sandra
  17 januari 2017 at 11:12

  Wat stoer zeg, ik ben heel erg benieuwd!

 • Reply
  Lisanne
  17 januari 2017 at 16:20

  Interessant, ik ga je volgen!

 • Reply
  femketje
  17 januari 2017 at 19:44

  you go girl :D

 • Reply
  rachel
  18 januari 2017 at 17:36

  ik had al onder je video op youtube geschreven dat ik je een topper vind lieverd en super stoer dat je dit doet!! en ik ga je er zeker in volgen <3

 • Reply
  chucky1012
  19 januari 2017 at 07:41

  Wat goed van je!
  Ik ben erg benieuwd naar je video’s…..

  Xoxo

 • Reply
  Mariska
  22 januari 2017 at 20:27

  Wat onwijs stoer dat je dit gaat doen! Ik ga het zeker volgen, dit soort dingen vind ik altijd erg interessant om te kijken.

 • Laat een reactie achter