Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aan alles komt een eind

Als jullie dit lezen sta ik alweer onder de douche om me klaar te maken voor school. School? Ja, ik moet vandaag weer naar school. Mijn stage is voorbij en het gewone school leven kan weer beginnen. Geen idee hoe ik dat ga opvangen, want 6 maanden full-time de tijd hebben gehad voor mijn site was heerlijk. Een geweldige en unieke ervaring. Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen en het resultaat mag er zijn. Kijken jullie met me mee terug?

Het klinkt allemaal misschien een beetje dramatisch, ik ga niet stoppen met bloggen hoor! Maar het wel eventjes op een iets lager pitje zetten (voor zover ik dat kan). Nu is de tijd aangebroken van het ‘afstuderen’. Daar komen examens en eindopdrachten bij kijken die behoorlijk tijdrovend zijn. Ik moet je zeggen ik zie er best tegenop, niet tegen school en de opdrachten maar eventjes mijn site te kunnen loslaten. Of ik nog twee keer per dag ga updaten weet ik niet, maar ik ga het zeker proberen. Deze post heb ik ook al een tijdje geleden geschreven dus vooruit schrijven is nu echt een must. Na mijn examens en uitreiking in juli ben ik vrij, klaar met school. Ik heb besloten geen opleiding hierna te gaan volgen. Ik ga mijn droom achterna, een grote blogger worden! Verstandige keuze? Misschien niet, maar studeren kan ik mijn hele leven nog, dit succes ligt nu aan mijn voeten.

Misschien is het wel leuk om jullie eventjes mee te nemen door mijn stage periode wat de hoogtepunten waren.

Viva 400
Jullie hebben het vast allemaal wel gezien, samen met Cynthia en Serena stond ik als enige beautyblogger in de Viva 400. Helaas heb ik niet gewonnen (ik maakte toch geen schijn van kans) maar het was een super unieke ervaring, daar stond ik ineens tussen allemaal grote mensen die iets bereikt hebben in hun leven, geweldig!

Contacten
Ik heb de afgelopen tijd zoveel nieuwe en leuke mensen mogen leren kennen. Collega bloggers, mensen van de pers en PR bureau’s. Het is altijd ontzettend gezellig en heb het gevoel of ik er een hele blog familie bij heb!

Koffietijd
Niet veel later werd ik gemaild of het me leuk leek om een item te doen bij Koffietijd, helemaal leuk! Ik was super zenuwachtig van te voren maar toen ik er eenmaal zat viel er een last van mijn schouders, ik vond het echt super leuk en het was een enorme boost voor mijn website!

Bezoekers
Ik begon dit avontuur met 18.000 unieke bezoekers per maand op dit moment zit ik al over de 30.000 unieke bezoekers per maand, kun je nagaan hoe erg mijn blog gegroeid is in zo een kleine tijd. Daar ben ik jullie natuurlijk ontzettend dankbaar voor want als jij hier niet kwam was mij dat natuurlijk nooit gelukt!

Sanoma
Jullie weten nu vast allemaal wel dat mijn site een beetje onderdeel is van Sanoma en het blogtoday netwerk. Ik ben echt ontzettend blij met deze samenwerking, wat zijn hierdoor veel deuren voor mijn open gegaan. Ik mocht naar toffe feestjes en uitreikingen, heb contact met de grote bladen van Nederland en mag daarmee samenwerken, heb een super leuke fotoshoot gehad en samen gaan we werken aan een succesvolle toekomst voor mij en mijn blog.

Media
Ook daardoor stond ik ineens in de aandacht, ik vond het helemaal geweldig, ik in de Stentor? Ik sprong bijna een gat in de lucht. Binnenkort kunnen jullie me ook nog twee keer zien in de Fashionista!

Ik ben echt ontzettend blij waar ik nu sta en had dit echt nooit mogen dromen of zelfs maar mogen denken. Ik ben super blij dat school mij deze unieke kans heeft gegeven en ik daar iets succesvols van heb weten te kunnen maken. Ik ga met een opgeheven hoofd naar school en knal die laatste maandjes door! Want het plan naar school is dus, full-time bloggen! Jullie zijn dus nog langer niet van me af!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

41 reacties

 1. Wauw, wat een mooie groei en ontwikkeling hebben jij en je blog (;-)) doorgemaakt! Leuk om bovenstaand stukje te lezen. Ik wens je onwijs veel succes met afstuderen! Succes met alles wat er nog op je pad gaat komen! Geniet ervan :-)

 2. Heel veel succes met de laatste loodjes op school en ik weet zeker dat het je lukt om een grote blogger te worden. Je doet het geweldig!

 3. Wat leuk om te lezen, ik vind het echt prachtig hoe je op zo’n korte tijd zoveel bereikt hebt. En veel succes verder nog op school, maak je maar even geen zorgen over die updates! Nu even goed focussen op school en dan kan je fulltime gaan bloggen :D

 4. Superleuk Aranka! Echt knap hoe je bezoekersaantallen zo de lucht in zijn gegaan! Gefeliciteerd en succes met school! :)

 5. Gaaf hoor! Zal wel weer wennen zijn die regelmaat van school na al die heerlijke vrijheid om zelf gewoon je eigen ding te doen. Je ben wel ontzettend goed bezig geweest de afgelopen maanden zeg, goed dat je zo gegroeid ben! Succes met school :)

 6. Je hebt echt ontzettend veel bereikt de afgelopen tijd, knap gedaan! Veel succes met de afronding van je opleiding!

 7. Wow, die tijd is echt voorbij gevolgen! Ik kan het me nog zo herinneren dat je aankondigde dat je full time ging bloggen. Nog even knallen op school en dan kan je dit echt als je werk beschouwen, gaaaf!

 8. wauw de tijd is echt snel gegaan. Ik kan me nog herinneren dat je full time aan je site mocht werken van school. Ik vind dat je enorm vooruit bent gegaan en je zit nu echt in mijn dailies list <3

 9. Wauw, jammer dat je stage voorbij is maar je bent heel erg gegroeid! Echt heel erg gaaf. Spannend, dat je niet gaat studeren, ik zou het ook wel willen ‘opgeven’ na mijn opleiding, maar ga toch door! Hee erg veel succes met je opdrachten en examens!

 10. Wauw. Aranka! Je hebt echt heel wat bereikt.
  Je hebt het echt verdiend, toppertje! ^^
  Ik ben trots op je en vind je echt een hele leuke blogger. Heel veel succes gewenst op school weer <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *