Aan alles komt een eind

Als jullie dit lezen sta ik alweer onder de douche om me klaar te maken voor school. School? Ja, ik moet vandaag weer naar school. Mijn stage is voorbij en het gewone school leven kan weer beginnen. Geen idee hoe ik dat ga opvangen, want 6 maanden full-time de tijd hebben gehad voor mijn site was heerlijk. Een geweldige en unieke ervaring. Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen en het resultaat mag er zijn. Kijken jullie met me mee terug?

Het klinkt allemaal misschien een beetje dramatisch, ik ga niet stoppen met bloggen hoor! Maar het wel eventjes op een iets lager pitje zetten (voor zover ik dat kan). Nu is de tijd aangebroken van het ‘afstuderen’. Daar komen examens en eindopdrachten bij kijken die behoorlijk tijdrovend zijn. Ik moet je zeggen ik zie er best tegenop, niet tegen school en de opdrachten maar eventjes mijn site te kunnen loslaten. Of ik nog twee keer per dag ga updaten weet ik niet, maar ik ga het zeker proberen. Deze post heb ik ook al een tijdje geleden geschreven dus vooruit schrijven is nu echt een must. Na mijn examens en uitreiking in juli ben ik vrij, klaar met school. Ik heb besloten geen opleiding hierna te gaan volgen. Ik ga mijn droom achterna, een grote blogger worden! Verstandige keuze? Misschien niet, maar studeren kan ik mijn hele leven nog, dit succes ligt nu aan mijn voeten.

Misschien is het wel leuk om jullie eventjes mee te nemen door mijn stage periode wat de hoogtepunten waren.

Viva 400
Jullie hebben het vast allemaal wel gezien, samen met Cynthia en Serena stond ik als enige beautyblogger in de Viva 400. Helaas heb ik niet gewonnen (ik maakte toch geen schijn van kans) maar het was een super unieke ervaring, daar stond ik ineens tussen allemaal grote mensen die iets bereikt hebben in hun leven, geweldig!

Contacten
Ik heb de afgelopen tijd zoveel nieuwe en leuke mensen mogen leren kennen. Collega bloggers, mensen van de pers en PR bureau’s. Het is altijd ontzettend gezellig en heb het gevoel of ik er een hele blog familie bij heb!

Koffietijd
Niet veel later werd ik gemaild of het me leuk leek om een item te doen bij Koffietijd, helemaal leuk! Ik was super zenuwachtig van te voren maar toen ik er eenmaal zat viel er een last van mijn schouders, ik vond het echt super leuk en het was een enorme boost voor mijn website!

Bezoekers
Ik begon dit avontuur met 18.000 unieke bezoekers per maand op dit moment zit ik al over de 30.000 unieke bezoekers per maand, kun je nagaan hoe erg mijn blog gegroeid is in zo een kleine tijd. Daar ben ik jullie natuurlijk ontzettend dankbaar voor want als jij hier niet kwam was mij dat natuurlijk nooit gelukt!

Sanoma
Jullie weten nu vast allemaal wel dat mijn site een beetje onderdeel is van Sanoma en het blogtoday netwerk. Ik ben echt ontzettend blij met deze samenwerking, wat zijn hierdoor veel deuren voor mijn open gegaan. Ik mocht naar toffe feestjes en uitreikingen, heb contact met de grote bladen van Nederland en mag daarmee samenwerken, heb een super leuke fotoshoot gehad en samen gaan we werken aan een succesvolle toekomst voor mij en mijn blog.

Media
Ook daardoor stond ik ineens in de aandacht, ik vond het helemaal geweldig, ik in de Stentor? Ik sprong bijna een gat in de lucht. Binnenkort kunnen jullie me ook nog twee keer zien in de Fashionista!

Ik ben echt ontzettend blij waar ik nu sta en had dit echt nooit mogen dromen of zelfs maar mogen denken. Ik ben super blij dat school mij deze unieke kans heeft gegeven en ik daar iets succesvols van heb weten te kunnen maken. Ik ga met een opgeheven hoofd naar school en knal die laatste maandjes door! Want het plan naar school is dus, full-time bloggen! Jullie zijn dus nog langer niet van me af!

Dit vind je misschien ook leuk

41 reacties

 • Reply
  Laura
  22 april 2013 at 07:08

  Super jammer dat het weer voorbij is, maar het resultaat mag er zijn! En na school kan je weer lekker full-time aan je blog!

 • Reply
  blogthase
  22 april 2013 at 07:09

  wauw wat veel verandet en je bent echt gegreoidt! super leuk sucses met school gaat je lukken hoor!

 • Reply
  Kelly caresse
  22 april 2013 at 07:26

  Wat ontzettend gaaf dat je het werken aan je blog als stage mocht doen! Je bent echt goed bezig met je blog, neem je tijd voor school en succes met afstuderen :)

 • Reply
  Yara
  22 april 2013 at 07:34

  Je hebt zoveel bereikt en daar mag je trots op zijn! Succes met school!

 • Reply
  beautyjuf
  22 april 2013 at 07:36

  Wauw, wat een mooie groei en ontwikkeling hebben jij en je blog (;-)) doorgemaakt! Leuk om bovenstaand stukje te lezen. Ik wens je onwijs veel succes met afstuderen! Succes met alles wat er nog op je pad gaat komen! Geniet ervan :-)

 • Reply
  Sofie
  22 april 2013 at 07:42

  Wat leuk om te lezen, je bent ontzettend vooruit gegaan met je blog! Veel succes met school :)

 • Reply
  iscreambeauty
  22 april 2013 at 07:46

  Leuk om te lezen! Wat is jouw blog gegroeid zeg!! Gaaf! Veel succes weer op school!

 • Reply
  Kirsten
  22 april 2013 at 07:47

  Echt super gaaf wat je allemaal hebt mogen mee maken het afgelopen jaar, heel veel succes met school!

 • Reply
  Kimberly
  22 april 2013 at 08:10

  Je bent echt een topper! Wauw, gewoon bijna het dubbele aantal bezoekers, goed gedaan! :D Heel veel succes weer op school :)

 • Reply
  Simply Evelien
  22 april 2013 at 08:24

  Heel veel succes met de laatste loodjes op school en ik weet zeker dat het je lukt om een grote blogger te worden. Je doet het geweldig!

 • Reply
  femketje
  22 april 2013 at 08:49

  succes met school! :D

 • Reply
  Selena
  22 april 2013 at 09:06

  Wat leuk om dit allemaal te horen, en zet hem op! Een half jaar is zo voorbij :)

 • Reply
  edithmeijer
  22 april 2013 at 09:12

  Wat leuk om te zien wat je allemaal hebt bereikt! Heel veel succes met school!

 • Reply
  Linda
  22 april 2013 at 09:14

  Heel veel succes weer op school!!

 • Reply
  Amy
  22 april 2013 at 09:39

  Wat leuk om te lezen, ik vind het echt prachtig hoe je op zo’n korte tijd zoveel bereikt hebt. En veel succes verder nog op school, maak je maar even geen zorgen over die updates! Nu even goed focussen op school en dan kan je fulltime gaan bloggen :D

 • Reply
  whatevergivesjoy
  22 april 2013 at 09:58

  Ben echt blij voor je (: En de artikels zien we wel verschijnen als ze verschijnen, no worries! (:

 • Reply
  Ardine
  22 april 2013 at 11:00

  Superleuk Aranka! Echt knap hoe je bezoekersaantallen zo de lucht in zijn gegaan! Gefeliciteerd en succes met school! :)

 • Reply
  Wendy
  22 april 2013 at 11:12

  Wow wat goed! Je mag echt heel trots op jezelf zijn! Heel veel succes de komende maanden!

 • Reply
  charlotte
  22 april 2013 at 11:43

  Wauw wat super goed dat je blog zo enorm gegroeid is! Heel veel succes met alles!

 • Reply
  Jhemyla
  22 april 2013 at 11:52

  Heel veel succes met school , nog even doorzetten en dan kun je weer full-time bloggen!

 • Reply
  Lin
  22 april 2013 at 12:06

  Wauw, Aranka!! Wat ben je ontzettend goed bezig zeg! Dikke respect :)
  Heel veel succes met de laatste loodjes van school!

 • Reply
  beamingbeauty
  22 april 2013 at 12:06

  wat gaaf hoe je site in die korte tijd gegroeid is en wat je allemaal hebt mogen meemaken! Nu nog even de laatste loodjes, succes ermee!

 • Reply
  Joyce
  22 april 2013 at 12:13

  Gaaf hoor! Zal wel weer wennen zijn die regelmaat van school na al die heerlijke vrijheid om zelf gewoon je eigen ding te doen. Je ben wel ontzettend goed bezig geweest de afgelopen maanden zeg, goed dat je zo gegroeid ben! Succes met school :)

 • Reply
  Xaviera
  22 april 2013 at 12:39

  Je hebt echt ontzettend veel bereikt de afgelopen tijd, knap gedaan! Veel succes met de afronding van je opleiding!

 • Reply
  Hester
  22 april 2013 at 13:00

  Wow, die tijd is echt voorbij gevolgen! Ik kan het me nog zo herinneren dat je aankondigde dat je full time ging bloggen. Nog even knallen op school en dan kan je dit echt als je werk beschouwen, gaaaf!

 • Reply
  Charlotte
  22 april 2013 at 13:23

  wauw de tijd is echt snel gegaan. Ik kan me nog herinneren dat je full time aan je site mocht werken van school. Ik vind dat je enorm vooruit bent gegaan en je zit nu echt in mijn dailies list <3

 • Reply
  Suzanne
  22 april 2013 at 13:42

  Goed zo meid, je mag trots zijn op wat je in zo’n korte tijd hebt bereikt

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  22 april 2013 at 14:59

  Dat is echt snel gegaan! Zal best even wennen worden om weer naar school te gaan, maar voor je het weet is het ook weer voorbij en kun je lekker fulltime bloggen.

 • Reply
  Eline
  22 april 2013 at 15:39

  Leuk! Ik ben benieuwd naar wat er van je gaat worden :)

 • Reply
  Mariska
  22 april 2013 at 17:56

  Echt leuk om te lezen en hopelijk gaat het je op school ook goed af :)

 • Reply
  Evelien
  22 april 2013 at 17:58

  Top dat je zo gegroeid bent! Nog succes met school eventjes :)

 • Reply
  Jana
  22 april 2013 at 19:41

  Super om te lezen! succes nog! :) x

 • Reply
  dita
  22 april 2013 at 20:11

  Succes met alles

 • Reply
  Snoepje
  22 april 2013 at 21:17

  ik ben heel trots op je! je bent geweldig

 • Reply
  Anne Solveig
  22 april 2013 at 21:17

  Wauw, jammer dat je stage voorbij is maar je bent heel erg gegroeid! Echt heel erg gaaf. Spannend, dat je niet gaat studeren, ik zou het ook wel willen ‘opgeven’ na mijn opleiding, maar ga toch door! Hee erg veel succes met je opdrachten en examens!

 • Reply
  Tineke
  22 april 2013 at 21:24

  Je hebt het ook heel erg verdiend. Veel succes met het afstuderen. Je kunt het meid!
  Liefs

 • Reply
  Lisanne
  22 april 2013 at 21:45

  Je hebt het echt verdiend Aranka, succes nog met de laatste loodjes op school!

 • Reply
  Mariska - Salt & Sugar
  23 april 2013 at 12:04

  Leuk om te lezen dat je zo vooruit bent gegaan met je blog! Wel heel erg goed dat je je school gaat afmaken, succes!

 • Reply
  Pauline
  23 april 2013 at 16:46

  Heel veel succes met afstuderen!
  En eh, hoe is je stage beoordeeld? :) Krijg je een cijfer?

 • Reply
  Charlotte
  23 april 2013 at 20:15

  Wauw. Aranka! Je hebt echt heel wat bereikt.
  Je hebt het echt verdiend, toppertje! ^^
  Ik ben trots op je en vind je echt een hele leuke blogger. Heel veel succes gewenst op school weer <3

 • Reply
  Tedje
  23 april 2013 at 22:37

  Gaaf dat je deze kans kreeg. Je hebt heel wat bereikt in zo’n korte tijd, super!!

 • Laat een reactie achter