Search
Close this search box.

6x nieuwe geuren voor de lente

6x nieuwe geuren voor de lente

Het is eindelijk lente, zowel theoretisch als eindelijk in de praktijk. De zomerjassen komen weer tevoorschijn en de shirts met korte mauwen. Maar dat niet alleen, ook mijn geur pas ik vaak aan als het lekkerder weer wordt. Vaak wat frisser, bloemiger en minder zwaar. De afgelopen tijd heb ik heel wat geuren binnen gekregen die perfect zijn voor de lente en zomer en ook nog eens allemaal nieuw zijn. Ik stel ze aan jullie voor.

6x nieuwe geuren voor de lente

De meeste van deze geuren zijn luxe geuren die wat meer aan de prijs zijn, maar stiekem vind ik dat vaak ook wel de lekkerste of meest unieke geuren. Hier zie je de doosjes op een rijtje. We hebben de nieuwe Dior Poison Girl Unexpected, Philosophy Amazing Grace Ballet Rose, Intimacy Pink, Dior J’Adore In Joy, Chloé Nomade en Jimmy Choo Blossom. Alle geuren hebben een beetje een roze verpakking dus ik heb het idee dat het zachte, frisse en zoete geuren zijn.

6x nieuwe geuren voor de lente

De flesjes uit de verpakking zien er echt super mooi uit, zo zie je wel weer dat het verpakkingen zijn van merken die wat meer geld kosten. Mijn persoonlijke favoriet zijn de J’Adore, Pink en Nomade flesjes. Die staan wel echt te pronken op je kaptafel. Laten we het over de geuren gaan hebben.

6x nieuwe geuren voor de lente

Intimacy Pink

Topnoten: akkoord van Chambord, zwarte framboos en fijn hout
Hartnoten: violet, lelietje-van-dalen en een vleugje roos
Basisnoten: muskus, sandelhout en zachte amber

Pink is een bloemige, fruitige geur en combineert warmte, speelsheid en vrouwelijke sensualiteit met elkaar. Intimacy omschrijft de geur als romantisch en is geschikt om overdag als ’s avonds te dragen. Ik ben sowieso fan van de Intimacy geuren, de voorgaande heb ik zelfs al opgemaakt. Pink vind ik een zoete en frisse geur waar je meteen vrolijk van wordt, een echte lente geur maar wel mijn zijn unieke kant. Hij is echt heel erg lekker en zou hem zeker vaak gaan dragen!

Intimacy Pink is te koop in 30 ml – € 39,05, 50 ml – € 55,50 en 100 ml – € 77,50 exclusief bij de ICI Paris XL.

6x nieuwe geuren voor de lente

Jimmy Choo Blossom

Topnoten: exotisch fruit
Hartnoten: frangipani
Basisnoten: sandelhout

Jimmy Choo is niet meteen de geur die mij heel erg aanspreekt als ik hem in de winkel zou zien staan, het flesje vind ik er namelijk ook een beetje goedkoop uitzien. Als ik de geur opspuit komt mij echt een te zoete geur uit de fles zetten. Ik zou het bijna als een kinderlijk zoete geur omschrijven. Wellicht had ik het 10 jaar geleden een geweldige geur gevonden maar nu vind ik hem iets te veel van het goede hebben.

Jimmy Choo Blossom is te koop in 40 ml – € 45,89 en in 60 ml – € 67,89 bij onder andere de Douglas.

6x nieuwe geuren voor de lente

Dior J’Adore In Joy

Topnoten: Fleur de Sel
Hartnoten: Ylang-Ylang
Basisnoten: sappige perziknoot

Als je een geur van Dior voor je hebt ben je altijd al in de veronderstelling dat het een lekkere geur moet zijn. Ik heb zelf niet echt ervaring met de J’Adore geuren waar deze nieuwe In Joy variant moet je meteen plezier bieden en is dan ook voor de vrolijke en gelukkige mensen. Ik zal de geur omschrijven als fris, subtiel en zoet, heel klassiek. Ik vind de geur echt ontzettend lekker en de naam zegt het al een beetje dat hij erg toegankelijk is. En dat is het zeker want mijn flesje is helaas al bijna leeg.

Dior J’Adore In Joy is te koop in 30 ml – € 61,81, 50 ml – € 83,35 en 100 ml – € 118,03 bij onder andere de Douglas en ICI Paris XL.

6x nieuwe geuren voor de lente

Philosophy Amazing Grace Ballet Rose

Topnoten: rozen
Hartnoten: lychee en pioenroos
Basisnoten: pure roze muskus

Met deze geur mocht ik al een hele tijd geleden kennis maken maar was toen nog onder embargo omdat het nog wel eventjes duurde dat de geur in de winkel zou liggen. Ik hou normaal niet zo van rozengeuren maar deze geur heeft mijn echt verrast, wat een lekkere frisse en subtiele geur is dit zeg met natuurlijk een vleugje roos. Ik weet zeker dat deze geur ook heel vaak gedragen gaat worden.

Philosophy Amazing Grace Ballet Rose is te koop in 15 ml – € 19,05 en 60 ml – € 42,05 exclusief bij de ICI Paris XL.

6x nieuwe geuren voor de lente

Dior Poison Girl Unexpected

Topnoten: groene neroli en Grasse- en Damascenarozen
Hartnoten: zoete en bittere sinaasappel
Basisnoten: vanille en tonkabonen

Poison Girl Unexpected is een trendy geur die door iedereen gedragen kan worden, vandaar dat Dior het ook over girl heeft. Stiekem moet ik dan altijd wel een beetje aan een meisjesgeur in plaats van een damesgeur denken. Toch is het niet helemaal mijn geur, het is een luxe zwaardere zoete geur met een randje waar ik niet echt van hou. Ik zal het ook niet echt omschrijven als een geur voor meisjes maar toch echt wel voor de volwassen vrouw.

Dior Poison Girl Unexpected is te koop in 30 ml – € 61,21, 50 ml – € 82,28 en 100 ml – € 116,29 bij onder andere de Douglas en ICI Paris XL.

6x nieuwe geuren voor de lente

Chloé Nomade

Topnoten: mirabelpruim
Hartnoten: freesia
Basisnoten: eikenmos absoluut

Ik vind Chloé geuren echt heerlijk, dat bijzondere en poederige dat de geur altijd bij zich draagt. Helaas ontwikkeld de Chloé geur vaak niet lekker op mijn huid waardoor ik de klassieke geuren van het merk amper draag. Daarom was ik heel erg benieuwd naar het nieuwe telg in de collectie, de Nomade geur! Een prachtige klassieke geur die zwaarder en warm van geur is, hij past perfect in het La Vie Est Belle rijtje thuis, misschien vind ik hem daarom ook zo lekker.

Chloé Nomade is er in 30 ml – € 62,38, 50 ml – € 86,13 en 75 ml € 108,18 en is te koop bij de Douglas en ICI Paris XL.

6x nieuwe geuren voor de lente

Het zijn echt stuk voor stuk prachtige en lekkere geuren maar mijn favorieten zijn de Pink, J’Adore In Joy, Nomade en Amazing Grace Rose Ballet. De geuren zijn vanaf nu allemaal te koop en ik ben ook wel heel erg benieuwd wat jouw favoriete zomerse geur is!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Je beschrijving van de Jimmy Choo maakt me echt aan het lachen. Ik had hiervan een testertje mee naar huis genomen en vond hem zó lekker! En dat voor een 50 plusser, LOL.
    Mijn favoriete zomergeur is La vie est belle, al jaren. En voor echt warm weer Guess Girl, de roze variant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *