Search
Close this search box.

5x Zomerse Geuren

 photo Zomerse-Geuren7_zps9ed461b0.png

De zomer staat nu echt voor de deur, het weer is heerlijk en daar horen frisse, zoete en vrolijke geuren bij. Ik merk ook aan mezelf dat ik nu naar hele andere geuren grijp dan een half jaar geleden. Het kan me niet zoet genoeg en ik vind het heerlijk frisse, zoete en vrolijke geuren te dragen die niet zo zwaar zijn. Vandaag laat ik jullie weer vijf geuren zien die perfect voor de zomer zijn.

 photo Zomerse-Geuren1_zps4e4ddd06.png

Het is voor iedereen natuurlijk verschillend wat diegene lekker vind, daarom heb ik ook vijf verschillende geuren op een rijtje gezet. Stuk voor stuk lekkere geuren voor de zomer, maar natuurlijk vind iedereen een andere lekker. Alvast de geuren eventjes op een rijtje.

O’Creatives – Euphoric
Yves Rocher – Moment De Bonheur
Liu Jo – Fragrances
Shiseido – Zen Sun
Marc Jacobs – Pink Honey

 photo Zomerse-Geuren8_zpsa3196bee.png

O’Creatives Euphoric

Van het merk had ik eigenlijk nog nooit eerder gehoord en ineens ontving ik een pakketje van hun met de geur Euphoric. Een grote en ook wel een beetje saaie fles van 100 ml. Het is een aromatische geur die je energie moet geven. Het is een warme geur met essentiële olie van Ylang Ylang de geur wordt bloemig gemaakt door de geur van klaproos, maar daar vind ik hem eigenlijk puur naar ruiken. Ik ben niet gek van de geur van klaproos en het doet me een beetje aan vroeger denken, die piramide vormige flesjes die je voor een paar euro bij de drogisterij kon kopen. Je moet er dus wel van houden. De geur blijft niet heel lang hangen daarom moet je hem wel een aantal keer per dag bijspuiten, maar met een grote fles van 100 ml kan je er erg lang mee doen.

De geur moet verkocht worden bij drogisterijen voor € 29,95 en daar heb je een fles van 100 ml voor.

 photo Zomerse-Geuren3_zps29646337.png

Marc Jacobs Pink Honey

Ik ben echt gek op de geuren van Marc Jacobs, volgens mij heb ik al zijn geuren behalve Lola en vind ze allemaal even lekker. Honey is zeker een van mijn favorieten en deze lente komt Marc Jacobs met een roze variant van de welbekende Honey geur. Het is niet een nieuwe geur variant op de Honey geur, maar gewoon een leuke nieuwe roze limited edition fles! De topnoten van de geur zijn peer, fruitige punch en mandarijn. Het hart is gevuld met oranjebloesem, perziknectar en kamperfoelie. De basis van de geur bestaat uit honing, gouden vanille en zachte houtsoorten. Een heerlijke frisse en zoete geur maar die zeker niet te overheersend is. Ik ben zelf erg fan van de geur maar je moet wel van de warme geur van honing houden, maar zoals ik al zei is hij niet overheersend. De geur blijft de hele dag perfect zitten.

De Marc Jacobs Pink Honey edition is tijdelijk te koop voor € 72,12 en daar heb je 50 ml voor.

 photo Zomerse-Geuren4_zps60ab52d2.png

Yves Rocher Moment De Bonheur

Geniet van de lente en zomer in een frisse variant. Moment De Bonheur is een bekende geur van de Yves Rocher maar dit is een speciale geur speciaal voor de lente. Deze is namelijk nog frisser en fruitiger dan de normale variant. De topnoten van de geur zijn Centifolia-roos uit de parfumstad Grasse. Het hart van de geur bestaat uit een frisse en zoete appel en de basis van de geur bestaat uit de warme tinten van cederhout. De geur vind erg lekker fris en draagbaar voor iedereen. Ik denk dat dit een geschikt fris geurtje is voor iedereen, maar hij is niet bijzonder. 

De geur is bij de Yves Rocher te koop voor € 24,90 en dan heb je een fles van 50 ml.

 photo Zomerse-Geuren5_zps54f1974e.png

Shiseido Zen Sun

Ik wist niet eens dat Shiseido geuren had, maar laatst kwam ik er dus achter van wel. Deze overheerlijke geur zat in een goodiebag die ik laatst kreeg. Op het eerste gezicht zag het er niet heel bijzonder uit tot dat ik hem ging ruiken, wat ruikt deze geur heerlijk! Heerlijk zoet, fruitig en bloemig, dat een bijzondere geurbeleving heeft. Hou je van zoete geuren, dan kan ik je deze zeker aanraden. Zen Sun is een variant op de klassieke Zen met een zomers tintje. De topnoten van de geur zijn bergamot, grapefruit, perzik, zwarte bes, citroen en mango. Het hart van de geur bestaat uit gardenia, blauwe roos, lotus, lelietje-van-dalen en kersenbloesem. In de basis van de geur blijven de geurnoten amber, framboos en sandelhout over.

Het is geen nieuwe geur, sinds 2013 is hij al op de markt. Maar hij is overal nog te koop voor € 64,90 voor 100 ml.

 photo Zomerse-Geuren6_zps3ba36ef2.png

Liu Jo Fragrances

Liu Jo kende ik alleen van haar kleding, ik had het nog nooit in de winkels gezien, maar ik zag overal wel campagnes met het merk voorbij komen. Ik was dus best benieuwd nar de geur, omdat ik het zo vaak voorbij had zien komen. Het is een chique fles met gouden accenten en een paarse flacon. Ik vind het leuk dat het steentje in de fles verwerkt zit. De geur heeft een top van lychee, framboos, verfrissende bergamot en Italiaanse mandarijn. Daarna volgt een hart van lelietjes-van-dalen en een vleugje zachte perzik die gecombineerd worden met zonnig Egyptische jasmijn en ylangylang. De basis van de geur zit vol met vanille, muskus, sandelhout en luxueuze patchoeli. De geur is heel krachtig en je hebt echt maar een klein beetje nodig. De geur blijft goed hangen en heeft een heerlijke krachtige geur.

De geur is te koop in 30 ml voor € 49,95, in 50 ml voor € 76,95 en in 75 ml voor € 97,95 bij de parfumeriën.

 photo Zomerse-Geuren_zpsecfa0997.png

Ik ben het meest fan van de Marc Jacobs, Shiseido en Liu Jo geur. Ze zijn allemaal net iets anders en heerlijk voor de zomer. De meeste zijn wel uitsluitend in de zomer te koop dus wees er snel bij als je sommige geuren nog wilt bemachtigen. Welke geur heeft jouw voorkeur?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben echt gek op mooie flesjes, Shiseido Zen Sun
    Is denk ik echt wat voor mij. Een prachtig flesje en de geur klinkt heerlijk!:)

  2. Pink Honey van Marc Jacobs lijkt me lekker, en het flesje is echt super cute gewoon. Zelf draag ik vandaag Angel van Thierry Mugler. Wel wat zwaar voor de lente misschien.

  3. Pink Honey lijkt me heerlijk. Wat een prachtige flacons alleen al! Ik draag nu Viktor en Rolf, Flowerbomb.

  4. Daisy van Marc Jacobs en wil deze ook wel eens uitproberen. Zit in een mooie flacon zoals alle ontwerpen van Marc Jacobs zijn ze een lust voor het oog om te zien en de geur zal natuurlijk ook onweerstaanbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *