Zoek
Sluit dit zoekvak.

5x Mascara’s: GOSH, NYC, Miss Sporty & Oriflame

 photo Mascaras1_zps053a013b.png

Mijn nog te testen bak stroomde bijna over met mascara’s tijd om er wat te gaan reviewen! Ik laat jullie vandaag 5 betaalbare mascara’s zien die allemaal gloednieuw zijn en lekker opvallende verpakkingen hebben. Benieuwd of er een fijne mascara voor jou tussen zit? Kijk dan snel met me mee.

 photo Mascaras_zps38c10d87.png

Goed laten we beginnen! Ik heb een vijftal mooie nieuwe mascara’s voor jullie! De NYC Big Bold Angel Lash mascara, GOSH Crazy Volume mascara, Oriflame The One Lash Resistance mascara, Miss Sporty Booster Furious Volume Pump Up mascara en de GOSH Double Precision mascara. Allemaal voor een redelijke prijs te koop en ze beloven allemaal veel wimperinhoud! Ik ben benieuwd en testte ze alle 5 uit!

 photo Mascaras5_zpsa2568616.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Mascaras3_zps1224af0a.png

Miss Sporty Pump Up Booster Furious Volume Mascara

Voor volle en sexy wimpers heb je vaak even tijd nodig, laagje na laagje maakt je mascara look echt af. Maar wat nou als je haast hebt en je toch dat effect wilt? Miss Sporty heeft goed nieuws! Deze Pump Up Booster Furious Volume mascara zorgt in een paar simpele bewegingen voor een prachtig effect. De mascara belooft je wimpers 9x meer volume te geven zonder te gaan klonteren.

 photo Mascaras4_zps5cc9e006.png

Het speciale borsteltje is het geheim van deze mascara. En dat snap je misschien wel als je hem ziet, want hij ziet er toch wat anders uit dan alle andere mascara borsteltjes. Het kunststof borsteltje heeft een reservoir aan de binnenkant waardoor je maar een keer hoeft te dippen in de mascara. De combinatie van korte en lange haartjes laten we wimpers snel lang worden met veel volume!

 photo Mascaras6_zps11ef55f1.png

Het borsteltje is toch wel even wennen met aanbrengen maar ik moet zeggen dat het resultaat er zeker mag zijn en dat met een paar keer aanbrengen. Hij maakt je wimpers vrij stijf door de hoeveelheid mascara maar voor de rest van de dag heb ik geen last van vlekken of dergelijke. Dit is een mascara die me wel aanstaat en zeker voor de prijs van € 4,49. Miss Sporty is onder andere te koop bij de Etos & DA.

 photo Mascaras7_zps22d092cd.png

NYC Big Bold Angel Lash Mascara

We willen allemaal mooie volle wimpers die niet zwaar aanvoelen maar zo licht als een veertje, alsof je gewoon geen make-up op hebt. Met deze mascara moet je in een handomdraai volle wimpers hebben met volume, maar zonder dat het zwaar aanvoelt. Je wimpers moeten heerlijk zacht aanvoelen en de mascara belooft ook nog eens lekker lang te blijven zitten zodat je de rest van de dag geen omkijken naar de mascara hebt.

 photo Mascaras8_zps3db816c7.png

Het speciale borsteltje is ontworpen je wimpers goed van elkaar te scheiden en ze langer te maken. Maar toch na het aanbrengen van de mascara belooft de mascara lekker zacht te blijven en veel volume te geven. De zandloper vorm is speciaal geschikt om de vorm van je oog te volgen en zo kan je elk haartje bedekken met een laagje mascara.

 photo Mascaras9_zps665626bc.png

Tsja wat moet ik over deze mascara zeggen, je voelt hem inderdaad niet zitten maar echt heel veel verschil met en zonder mascara zie ik ook niet. Nee, dit is geen mascara voor mij, ik heb toch liever iets meer effect. Jammer! Wel blijft hij de hele dag prima zitten zonder te vlekken. De NYC Big Bold Angel Lash Mascara is te koop bij de Kruidvat voor € 4,29.

 photo Mascaras10_zpsdf7e2ee6.png

Oriflame The One Lash Resistance Mascara

Deze waterproof mascara met wat hun beloven heel veel volume trotseert warmte, water, zweetdruppels – tot wel 24 uur – en creëert de langste en meest volle wimpers ooit. Kijk dat moeten we hebben! De echte zomer is denk ik nu echt afgelopen maar een goede waterproof mascara is nooit weg. De andere producten uit The One lijn zijn ook allemaal erg goed dus ik was erg benieuwd naar deze mascara! De mascara is verrijkt met bijenwas en een ingrediënt afgeleid van silica. De bijenwas helpt om vocht op een natuurlijke wijze vast te houden en zorgt voor een glad en mooi laagje mascara over de wimpers. Het afgeleide ingrediënt van silica zorgt voor het soepel aanbrengen en verbetert het langhoudende effect van de mascara.

 photo Mascaras11_zps2779216a.png

De borstel is van plastic haartjes en heeft aan de ene kant lange haren en aan de andere kant hele korte, wat je helaas niet echt heel erg goed op de foto kan zien. Deze borstel zorgt ervoor dat de mascara gelijkmatig verdeeld wordt over de wimpers zonder te gaan klonteren.

 photo Mascaras12_zpsbb8c9554.png

De mascara verdeelt fijn over de wimpers en maakt ze inderdaad een stuk langer. Alleen echt een bijzonder vind ik deze mascara niet geven. Mijn wimpers zijn lekker lang maar dat vind ik dan ook het enige, ik mis echt de wow-factor. De mascara blijft inderdaad de hele dag goed op zijn plek zitten en is goed waterproof. Ook van het verwijderen van deze mascara kan ik je een waterproof make-up remover aanraden, anders krijg je hem er echt niet af. De Oriflame The One Lash Resistance mascara is te koop voor € 15,- in hun webshop.

 photo Mascaras13_zps048ad80d.png

GOSH Crazy Volume Mascara

Ben je wel toe aan een volume boost? Gelukkig, want deze mascara gaat je dat geven. De verpakking ziet er in ieder geval al lekker opvallend uit. De Crazy Volume mascara van GOSH belooft veel volume te geven zonder die vervelende klontjes! Ook loopt hij niet uit en is hij vrij van parabenen en parfum.

 photo Mascaras14_zps99b9ed67.png

De borstel doet me echt een beetje aan een haarborstel denken. Want aan de onderkant heeft hij hele kleine haartjes en aan de bovenkant gewone haren. Deze zorgen ervoor dat de wimpers mooi gescheiden zijn en je echte volume kan toevoegen aan je wimpers! Het is even uitvinden hoe je de borstel het beste kan gebruiken, maar daarna heb je wel een mooi resultaat!

 photo Mascaras15_zps20f36067.png

Van deze wimpers word ik blij! Mooie lange en volle wimpers die niet geen uitlopen of klonteren gedurende de dag! De GOSH Crazy Volume mascara is onder andere bij de Kruidvat te koop voor € 11,49.

 photo Mascaras16_zps17b6ab44.png

GOSH Double Precision Mascara

Als laatste hebben we deze bijzondere dubbele mascara. Veel merken hebben we al voorbij zien komen met een dubbele mascara, met een speciaal borsteltje voor de bovenste wimpers en de onderste. Vaak is de grote borstel voor veel volume te groot voor de onderste wimpers en knoei je snel. Maar een extra klein borsteltje moet de oplossing zijn! Het belooft je wimpers op een verantwoorde manier veel volume te geven en met de verschillende formaten borstel kan je zeer zorgvuldig werken.

 photo Mascaras17_zps39146f6a.png

Zoals je kan zien heeft stap 1 voor de onderkant van de wimpers ene klein en compact borsteltje. Stap 2 voor de bovenste wimpers heeft een hele grote borstel waarmee je veel volume kan maken. De formule is trouwens vrij van parfum en parabenen.

 photo Mascaras18_zps14d230f0.png

En het resultaat, ik had stiekem wel een beetje meer verwacht van zo een dubbele mascara. Maar ik vind het effect toch nog iets te natuurlijk, mijn wimpers hadden wel iets meer mogen knallen. De mascara gaat ook gedurende de dag een heel klein beetje vlekken, wat ik erg jammer vind! De GOSH Doucle Precision mascara is onder andere te koop bij de Kruidvat voor € 10,99.

 photo Mascaras2_zps02cdbc1d.png

Eerlijk is eerlijk, voor mij zitten er helaas niet echt uitblinkers tussen. Ik zoek toch net iets meer volume, lengte en body. Maar mocht je van echte natuurlijke wimpers houden dan deze mascara’s zeker iets voor jou! Mijn persoonlijke aanraders zijn de GOSH Crazy Volume mascara en de Miss Sporty Pump Up Booster Furious Volume mascara. Ik ben benieuwd welke van de vijf jullie favoriet is!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Fijne review met zoveel mascara’s! Die van Gosh in de roze flacon ziet er nog wel goed uit, maar eigenlijk heb ik zelf nog genoeg mascara’s liggen. ;)

  2. Het zijn inderdaad niet echt uitblinkers en ik vind mascara’s met dubbele borsteltjes en gedoe altijd zo irritant, er moet gewoon 1 mascara zijn die alles goed doet!

  3. Oeh, die van Miss Sporty en de crazy volume van Gosh geven een mooi resultaat zeg !Ik gebruik zelf ook altijd de mascara’s van Miss Sporty, mischien moet ik ook eens gaan kijken naar deze :)

    X

  4. Ik deel je mening inderdaad wat betreft de GOSH crazy volume mascara. Deze geeft je echt een mooie open blik. Dat is absoluut mijn favoriet van de bovenstaande vijf mascara’s.

  5. Het is inderdaad maar net wat je zoekt in een mascara. Toch vind ik sommige best mooi bij je staan, maar dat komt ook omdat je al belachelijk lange wimpers van jezelf hebt. xxx Lucinda

  6. Ik hou persoonlijk wel van naturel en ik vind er zeker een paar mooie mascara’s tussen zitten. Maar zoals je zegt, da’s voor iedereen persoonlijk.

  7. ik vind jou reviews van mascara’s echt te gek, als je daarover weer een blog schrijft lees ik altijd, echt super. ook deze keer weer, ik weet al welke ik de volgende keer zelf ga aanschaffen, thanx Aranka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *