Search
Close this search box.

5x Dure items waar ik wél spijt van heb

5x Dure items waar ik wél spijt van heb

Na het succes van het artikel ‘5x dure items waar ik geen spijt van heb‘ dit keer een artikel met duurdere items waar ik wél spijt van heb. Het artikel werd meerdere keren aangevraagd en het leek mij ook wel leuk om een aantal dingen op te sommen waar ik spijt van heb, of niet zo snel weer zou kopen. Benieuwd naar welke items dat zijn, kijk dan snel verder.

Dyson Cool Ventilator

Ik ben groot fan van de Dyson AirWrap en de Dyson stofzuiger en in dat enthousiasme heb ik een tijdje geleden een Dyson ventilator gekocht. Niet zo een luchtreinigingsding, maar een gewone ventilator. Begrijp me niet verkeerd, ik ben echt blij met de ventilator, maar het blijft een gewone ventilator die lucht blaast en eigenlijk niets meer doet.

Waarom ik er dan spijt voor heb? Voor veel minder geld had ik ook een ventilator kunnen kopen die gewoon lucht blaast. Wel moet ik zeggen dat hij erg stil is, maar alsnog denk ik dat ik dat veel goedkoper had kunnen kopen. Nee, ik zou geen andere mensen een Dyson ‘gewone’ ventilator aanraden. Tenzij je daar veel geld voor over hebt.

KitchenAid Waterkoker

Ik wilde zo graag een KitchenAid waterkoker, want ik vind ze zo ontzettend mooi. Nog steeds ben ik heel erg blij met de looks van de waterkoker, alleen de waterkoker zelf vind ik wat minder praktisch in gebruik. De waterkoker is wel handig dat je de temperatuur kan instellen en dat de kan als thermostaatkan dient.

Hetgene wat ik dus niet prettig vind is dat de waterkoker ontzettend veel kalk aanmaakt. Om de week moet ik de waterkoker ontkalken wil ik mijn thee niet zo met stukjes hebben zitten. Hiervoor had ik altijd van die goedkope waterkokers en had nergens last van en met deze waterkoker wel. Qua vormgeving is hij ook zo gemaakt dat je hem niet makkelijk kan schoonmaken. Dus nee, qua schoonmaken vind ik hem echt minder handig… en dat had ik niet verwacht van zo een dure waterkoker.

Mulberry Selwood tas

Ik ben gek op tassen van Mulberry en bij de outlet in Roermond kocht ik een aantal jaar geleden de Mulberry Selwood tas. Ik vind het echt nog steeds een prachtige tas, alleen hij is minder praktisch. Je kunt er niet veel in meenemen en het koord is ontzettend kort. Ik ben daarnaast ook nog eens 1.87 dus hij zit echt heel erg strak en hoog. Hierdoor gebruik ik hem eigenlijk nooit en ligt hij in de kast te verstoffen, zonde! Misschien moet ik hem maar eens te koop zetten.

Curved monitor

Een paar jaar geleden waren de curved TV’s en monitoren helemaal hip en waarom weet ik eigenlijk nog steeds niet. Het scheen beter te zijn voor de kijk kwaliteit. Ik kocht toen een nieuwe computer met los daarbij een stukken duurdere curved monitor. Qua design een prachtig ding, maar wat de meerwaarde van een gebogen scherm is weet ik niet. Spijt als in dat hij het niet goed doet heb ik niet, maar ik had wel voor veel minder geld een net zo mooi scherm kunnen kopen…

Volgens mij is het trouwens ook een hype geweest, ik zie nergens meer curved TV’s en monitoren in de winkels. Was vast toch niet zo een baanbrekend succes als gedacht.

Apple iPad

Een tablet, dat leek mij echt super handig. Een klein ding dat je snel even meeneemt of op de bank een spelletje mee doet. Alleen al snel bleek dat ik die iPad eigenlijk nooit gebruik. Tegenwoordig hebben de telefoons ook een groot scherm waardoor ik vrijwel alles nog steeds op mijn telefoon doe. En internetten gaat toch wat makkelijker op mijn laptop, dus daar pak ik dan weer de laptop voor. Je raadt het al, de iPad ligt te verstoffen, zonde!

Hebben jullie duurdere dingen gekocht waar je spijt van hebt? Ik ben heel erg benieuwd, misschien behoed je mij of anderen voor een miskoop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

 1. Kijk ik hou hiervan , ik waardeer je eerlijkheid. En online is de wereld van bloggers en vloggers altijd een soort van perfect. Je bent altijd eerlijk in je reviews en dat waardeer ik. Iedereen koopt wel eens miskopen maar vind het toch een soort van fijn om te lezen dat jij ook wel eens aankopen doet waarvan achteraf gedacht kan worden…. is dit het nou?!

 2. Leuk om te lezen! Jammer dat die waterkoker tegenvalt, ik vind hem wel mooi. Mijn iPad gebruik ik in fases voor oa Netflix, vakanties en om erop te tekenen. Vind het zonde dat ik heb niet veel gebruik, maar zoals je al zegt pak ik eerder gewoon mijn telefoon of de laptop. Ik heb wel wat dure tassen die een miskoop waren..

 3. Grappig om te lezen :). Ik gebruik mijn iPad juist dagelijks haha ook al heb ik ene iPhone met groot scherm :).

 4. Interessant om dit artikels te lezen, weer eens wat anders. Top! :)

  Zelf heb ik spijt van mijn oude huawei telefoon. Het scherm liet los in de zomer door de warmte. Dit bleek een kwaal te zijn van deze telefoons en huawei wou er niets van weten. Voor mij dus nooit meer dit merk. :)

  Liefs
  X

 5. Leuk artikel! Ik zou het wel leuk vinden om foto’s te zien van je waterkoker en tas want weet zo even niet hoe ze uit zien 🙈 ik koop (echt) dure dingen pas als ik er al maanden over nadenk en heb niet direct ergens spijt van. Ik kan wel echt denken “had ik maar een dyson stofzuiger gekocht” maar ik heb een gewone en mag geen nieuwe kopen van mijn vriend tot die kapot is :p zelfde met een barbecue die we goedkoop hebben gekocht Etc. Niet echt tevreden ermee maar je gaat niks nieuws kopen als oude nog werkt.

 6. Wat een leuk artikel!
  Ik koop weinig hele dure spullen bedenk ik me nu en dat is prima. Heb wel een garmin stappenteller, veel online gezocht en vergeleken en deze bevalt top.
  Die iPad wil ik wel van je overnemen ;-)

 7. Leuk artikel! De ipad was mijn beste dure aankoop jaren geleden, gebruik die dagelijks. Ik koop verder nooit iets duurs. Zonde van die waterkoker! Foto mis ik wel.

 8. Leuk om te lezen, ben ik in ieder geval niet de enige met dure miskopen! Ik snap curved schermen wel als ze echt megagroot zijn, maar zulke grote heb ik niet dus ook geen curved nodig. Mijn iPad gebruik ik dan wel weer (bijna) dagelijks. Meestal voor youtube-filmpjes enzo. Ik kan zo snel niet op hele dure miskopen komen die ik recent heb gedaan, maar die zijn er ongetwijfeld wel haha.

 9. Wij hebben geen tablet, wel twee computers en twee laptops en dat vind ik persoon echt heerlijk. Al is netflix kijken op een grote tablet wel echt heel chil is! Vooral wanneer je al in bed ligt, maar dan kan ik ook altijd de tv aanzetten haha. Verder is het wel jammer dat de waterkoker zo tegenvalt!

 10. Tip voor het schoonmaken van je waterkoker wat heel makkelijk is: een flinke scheut azijn met water laten koken (en een paar x herhalen). Dan spoel je het kalk er zo uit! Daarna natuurlijk wel goed na laten koken zodat je geen azijn thee drinkt haha.

 11. Die Dyson werkt niet bijzonder goed en voor die prijs had ik er ook veel meer van verwacht. Uiteindelijk hebben we een airco laten plaatsen, nog veel duurder maar werkt wel en ben er superblij mee.

 12. lekker eerlijk artikel aranka :D ik heb gelukkkg nergens spijt van want ik denk tegenwoordig echt over dingen na wat ik voor heen niet deed haha, en natuurlijk heb ik dingen die ik gekocht heb en nu in de kast liggen maar dan heb ik er nog geen spijt van ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *