Zoek
Sluit dit zoekvak.

5x dure items waar ik geen spijt van heb

Review: Dyson Cyclone V10 Absolute

Wij zijn hier thuis nogal van de gadgets en vaak kosten die best wel wat geld. Wij hebben best wat leuke gadgets of apparaten in huis die veel geld kostte, maar waar ik absoluut geen spijt van heb. Het leek me leuk deze items te delen, want mocht je over één van deze dingen twijfelen dan kan ik je misschien overhalen waarom het zo geweldig is.

Dyson V10 stofzuiger

Deze Dyson V10 stofzuiger kost echt een vermogen, maar liefst 600 euro. Tenminste dat was hij toen, tegenwoordig heb je alweer nieuwere en betere. Maar ik vind het echt het geld waard, wat een fantastisch ding is dit en ik heb nog nooit zo vaak boven gezogen.

De Dyson V10 is draadloos en werkt dus op een accu. Je hebt dus geen gezeur met een snoer dat te kort is of in de knoop zit. Daarbij heb je ook geen zakken nodig en hij is gewoon erg handzaam en krachtig. Met een volle accu kan ik drie keer het hele huis zuigen (op de laagste stand, maar die is krachtig genoeg voor laminaat). Ik neem de stofzuiger zo mee naar boven en zuig naar verder, geen gedoe met een zwaar ding te trap op tillen, snoer weer in het stopcontact doen en dergelijke. Maar dat is niet het enige handige, je kunt hem ook als kruimeldief gebruiken! Ideaal om de trap mee te doen of de bank.

Dyson Airwrap Styler Complete

Dyson AirWrap

Laten we dan maar gewoon even bij Dyson blijven, want Dyson is gewoon een super duur merk. Na heel lang sparen en twijfelen kocht ik vorig jaar de Dyson AirWrap. Een föhn met krulfunctie voor € 500,- gestoord veel geld. Alleen ik heb er tot op de dag van vandaag elke dag veel plezier van. Ik gebruik hem echt iedere dag en elke keer ook wel weer andere opzetstukken. De föhn en borstels gebruik ik dagelijks om mijn haar droog mee te maken en in model te brengen. De aparte krul opzetstukken gebruik ik alleen als ik een feestje heb of daar zin in heb. Ik ben er echt nog steeds super blij mee en heb geen enkele spijt.

Automatische concepten

Philips HUE led lampen

Toen Danny en ik gingen samenwonen kwamen we in aanraking met een nieuw soort lamp, de Philips HUE led lampen. Dit zijn niet zomaar led lampen, nee dit zijn lampen die je via je mobiel kan bedienen, kan dimmen, van kleur van veranderen en veel meer. Sinds wij dus samen wonen hebben we zowat al onze verlichting in huis vervangen door Philips HUE led lampen. Zo hebben we alles in de woonkamer van Philips HUE, de badkamer heeft een prachtige spiegel voorzien van Philips HUE licht en buiten is ook alles van Philips HUE.

Het leuke is dat je dus de kleuren kan wisselen, maar we kunnen ook lui vanaf de bank de lampen aan doen, of vanaf totaal ergens anders met de app. Ook kun je de lampen koppelen met Google Home en ik hoef alleen maar te zeggen: “Hé Google, zet de lampen aan!”. Al met al is het een behoorlijke investering geweest, maar het zeker waard.

Philips Airfryer

Echt, ik hou van dit ding. Hoe heb ik ooit zonder gekund? Ik kreeg hem een aantal jaar geleden voor mijn verjaardag en sinds dien wordt hij bijna elke dag gebruikt. Ik maak er echt alles in en het is zo makkelijk en snel. Bijna al het vlees gaat in de Airfryer, veel sneller dan in de oven en het vet wat eruit komt blijft fascineren. Broodjes bak ik er in af, alle aardappel producten gaan er in (tenzij is gekookte aardappelen wil) en een eitje koken of bakken, geen enkel probleem.

Die van ons begint na 3 jaar wel een beetje op te raken, maar er komt zeker een nieuwe. Wel een tipje, ik zou wel de XL of XXL nemen als ik jullie was.

Nintendo Switch

Deze heb ik pas twee weken, maar heb er geen seconde spijt van gehad. Ik kocht een Nintendo Switch omdat ik mij thuis verveelde vanwege het Corona virus. Aangezien ik niet de enige was waren overal de Nintendo Switch game consoles uitverkocht. Ik besloot er dus eentje te kopen via Marktplaats voor erg veel geld met veel spellen, een controller en allerlei andere accessoires.

Je raadt het al, daar kocht ik ook nog Animal Crossing bij en ik was bijna 600 euro armer. Maar tot de dag van vandaag heb ik daar nog geen spijt van gehad. Ik heb een aantal spellen verkocht (en ook weer terug gekocht die Danny en ik leuk vinden) en we spelen er ontzettend veel mee. Ik vind het ook echt ideaal dat je het schermpje mee kan nemen en overal kunt spelen. Wat mij betreft echt een top aankoop, ben alleen benieuwd hoe lang ik het leuk blijf vinden.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

 1. Fijn dat je dit met ons geshared had.
  Ik ga meteen even kijken voor de airfrihdr
  Die wil ik héél graag….
  Maar eerst de eggchair in de tuin….

  Xoxo

 2. De Dyson stofzuiger is hier ook favoriet. Heb in de afgelopen anderhalf jaar meer gestofzuigd dan toen we nog zo’n log ding hadden! Ik kreeg wel even een rolberoerte toen mijn man vertelde wat hij kostte, maar elke cent waard geweest!

 3. Op de lamp na heb ik ook alles en ben ik het helemaal met je eens! M’n switch heb ik al heel lang trouwens (heb die vorige versie dus dat is 2018/2019?) en ik speel erop in fases, maar hij ligt zeker geen stof te happen. De Mario spellen zijn ook altijd erg leuk!

 4. Nu ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar de apparaten/ gadgets waar je wel spijt van hebt, haha. Ik vind zelf de airfryer ook een groot succes. Maar ben ook mega blij met mijn all-in-one computer. Lekker compact en voor thuisgebruik zovedl fijner dan een laptop.

 5. Heel leuk om te zien. Lijstje komt bijna overeen met die van mij. Fijne producten die het voor mij toch wat prettiger maken in huis en het huishouden.
  We hebben Hue lampen door het hele huis omdat mijn man dat een leuke gadget vind, een Dyson v8 stofzuiger, sinds kort een Nintendo switch, een Roomba robot stofzuiger (deze gebruiken we voor ons woon-keuken gedeelte om te zuigen wanneer we niet thuis zijn, of zoals nu, in ons thuiskantoor zitten te werken), een Philips airfryer en een Dyson pure hot and cool. De laatste staat sinds vorig jaar op de slaapkamer en merk echt een verschil tijdens het hooikoorts seizoen. Heb echt zware hooikoorts en sliep daar ongelofelijk slecht door, ook al hielden we alles overdag dicht. En het is niet echt een airco, maar de koele lucht die hij blaast was wel héél fijn tijdens de bloedhete zomernachten vorig jaar. Vond het de investering waard en we willen er nu ook 1 kopen voor in onze woonkamer-keuken woongedeelte.

 6. Die dyson steel stofzuiger vind ik erg tegen vallen. Vind de gewone zuigstand te zwak. De power stand is wel krachtig genoeg. Alleen daar kan ik niet de hele woonkamer mee zuigen. Dus ik gebruik weer een snoer stofzuiger

 7. De Dyson V10 heb ik nu ook sinds deze maand. Was in de aanbieding en had nog een cadeaubon,scheelde weer 😀 Ben er erg blij mee zeker met alle kattenharen.

 8. Ik vind mijn stoomreiniger en window vac de beste koop van het jaar. Nog nooit zo vaak mijn vloer gedweild of ramen gewassen en de badkamer schoonmaken is nu ook een eitje.

 9. Ik ben ook zo tevreden met alles van Dyson! Vooral mijn Dyson Supersonic haardroger is een van mijn favoriete duurdere items dat ik heb, je haar droogt gewoon zóveel sneller!

 10. Hi! Ik heb sinds kort ook een switch en animal crossing. Ben nog op zoek naar Ring fit adventure. Heb jij die toevallig waar je vanaf wil?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *