5x budget proof look like skin leggings

shutterstock 1134896411

Je ziet ze steeds op TikTok voorbij komen, de ‘look like skin’ leggings. Het idee is heel simpel, de legging ziet eruit als een dunne panty waar je je huid doorheen ziet. Alleen niets is minder waar, het is een dikke gevoerde legging die lekker warm in de winter is! Toen ik ze in de Kruidvat folder zag staan was ik meteen nieuwsgierig en ging meteen naar de Kruidvat, alleen je raad het al, overal is de Kruidvat look like skin legging uitverkocht. Tijd om een paar alternatieven op te zoeken!

Look like skin legging

Kruidvat Look Like Skin Legging

Als je opzoek bent naar de Kruidvat Look Like Skin Legging, kan ik je alvast vertellen, ren niet naar de winkel, want ze zijn overal uitverkocht. Dinsdagochtend heb ik bijna elke Kruidvat in Zwolle gehad, maar overal waren ze niet meer te koop.

Schrale troost, ik zie overal voorbij komen dat het absoluut geen mooie legging is. De kleur is wat grijzig bruin (dus zeker niet het zwarte effect wat je van een zwarte dunne panty krijgt) en de maten vallen vrij klein. Ben je lang en heb je de maat XL of meer, dan passen ze al niet meer.

Lees ook: Dit zijn de beste en fijnste panty’s

Maar goed, wil je toch lekker warme benen deze winter hebben met een dunne panty effect? Dan kun je ze bij onderstaande webshops kopen. Maar laten we eerlijk zijn, eigenlijk komen al deze panty’s of leggings rechtstreeks vanuit China. Het goedkoopst kun je ze dus bestellen via AliExpress en zoeken op ‘fleece panty’. Wil je ze liever ergens anders kopen, dan heb ik hier een paar opties:

Hebben jullie een fleece panty of een Kruidvat Look Like Skin Legging gescoord en wat vinden jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  20 oktober 2022 at 12:07

  Ik was gisteren bij Kruidvat, maar helaas hier ook al uitverkocht

 • Reply
  Samantha
  20 oktober 2022 at 13:04

  Hier ook bij meerdere kruidvat geweest meteen dinsdag al toen de folder in ging maar waren al uitverkocht..
  Hebben mensen ervaring met die van shein? Ik heb gewoon een zwarte bij primark gekocht vorig jaar en die is echt perfect. Maar deze kleur ziet er natuurlijk veel beter uit

 • Reply
  Daenelia
  2 november 2022 at 09:27

  Ik heb fijne dikke ‘maillots’ van Intissimi. Lijkt me een betere keus dan Shein of ali. En van de Hema heb je ook prima dikke panties. ‘looks like skin’ hoeft van mij niet. Als ik maar warme benen heb.

  • Reply
   Denise
   24 november 2022 at 20:50

   Niet look like skin maar bij de primark hebben ze wel van die dikke gevoerde leggings is allemaal kleuren voor 8 euro

 • Reply
  Narii
  7 november 2022 at 16:14

  Die van de kruidvat waren de eerste die ik heb gevonden die verschillende maten hebben.
  Ik heb behoorlijk lange benen en gemerkt dat die van Ali expres en dus ook Shein en Amazon gewoon niet voldoende lengte hebben.
  Wilde graag die van kruidvat proberen maar ik heb ze helaas misgelopen
  Ook in trekpleister heb ik ze misgelopen…

  Niet te geloven dat zn gewilde item en dat er nog buiten de Aziatische variant nog niks van is hier op de europese markt… Die daadwerklijk een maatvoering hebben en niet One Size only zijn

 • Reply
  Review: Marianne Fleece Panty | byAranka.nl
  6 december 2022 at 11:46

  […] dat niet heel erg leuk. Alleen daar is tegenwoordig een oplossing voor, een Fleece Panty of ook wel Second Skin Legging genoemd. Maar de meeste varianten kwamen rechtstreeks van AliExpress en hadden een hele kleine […]

 • Laat een reactie achter