Zoek
Sluit dit zoekvak.

50 jaar met Søstrene Grene: bekijk de jubileumcollectie

Dit jaar viert Søstrene Grene haar 50-jarig bestaan en ook al is er een halve eeuw voorbijgegaan, veel is nog precies zoals het was toen het concept in 1973 werd bedacht: gebasseerd op Deense designtradities, geïnspireerd door ideeën van over de hele wereld.

Deze mijlpaal wordt gevierd met een prachtige jubileumcollectie die een eerbetoon is aan de oorsprong en geschiedenis van het familiebedrijf. Met de titel ‘A world to explore’ sluit deze collectie aan bij het bekende marktplaatsconcept van Søstrene Grene, dat sinds 1973 de twee avontuurlijke en reizende zussen Anna en Clara in het zonnetje zet.


Het ingetogen Scandinavische kleurenschema gaat hier prachtig samen met krachtige kleuren die doen denken aan warmere landschappen.

Mix en match de nieuwe producten, waaronder een gloednieuwe selectie woondecoraties van natuurlijke materialen zoals; glas, steengoed, marmer en keramiek, kleurrijke bijzettafels samen met wandplanken van gebeitst hout en nog veel meer. Met de jubileumcollectie introduceren de zussen voor het eerst ook een serie geborduurd textiel zoals placemats en servetten met leuke motieven in een retro-look. De collectie biedt ook een grotere selectie dozen bedekt met handgemaakt papier en een elegante hand gevouwen lamp die verkrijgbaar zal zijn in drie kleuren.

De jubileumcollectie ‘A world to explore’ is vanaf donderdag 31 augustus verkrijgbaar bij alle Søstrene Grene winkels en online via de webshop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *