Zoek
Sluit dit zoekvak.

4D Silk Fiber Lash Xpress Control Mascara

4d Silk Fiber Lash Xpress Control Mascara

Ik weet niet hoe ik bij deze mascara kwam, maar het schijnt een ware hype te zijn in het buitenland. Een mascara die je voor minder dan 2 of 3 euro op Wish of AliExpress kunt kopen. Normaal ben ik niet zo een fan van dit soort producten van dergelijke sites, maar de nieuwsgierigheid won het toch en bestelde voor € 2,85 deze mascara op Wish. Zou het een goede mascara zijn zoals alle reviews zeggen?

4d Silk Fiber Lash Xpress Control Mascara

Laten we eerst even zeggen dat ik echt geen idee heb hoe deze mascara eigenlijk heet. Op internet heet hij overal anders en ik heb volgens het plaatje ook een hele andere naam besteld. Maar het Xpress Control staat op elke verpakking van welk merk dan ook en ze hebben allemaal dezelfde verpakking. Je kunt hem onder andere hier op Wish kopen (daar heb ik hem gekocht) maar ook op AliExpress voor nog minder geld.

Volgen jullie mij al op Instagram?

4d Silk Fiber Lash Xpress Control Mascara

Omdat het zo een vaag product is heb ik geen idee wat de beloftes eigenlijk zijn. Op het internet vind ik de informatie dat hij voor dunne lange wimpers zou zorgen door middel van fibers die in de mascara zitten. Voor de rest staat er helemaal niets op de verpakking. Er zou volgens de site 13 ml in moeten zitten en dat is dan ook alles wat ik weet. Ik ga dus puur op de lovende recensies en ervaringen af van anderen wat betreft deze spotgoedkope mascara.

4d Silk Fiber Lash Xpress Control Mascara

Qua verpakking ziet het er best prima uit. Het ziet er niet mega luxe uit, maar ook zeker niet heel erg goedkoop. De mascara heeft een siliconen borsteltje dat me heel erg aan het borsteltje van Max Factor doet denken. Op het eerste gezicht ben ik dus best tevreden.

Oh en omdat ik de mascara via Wish heb besteld kreeg ik hem met 2 weken binnen wat best snel was vind ik zelf.

4d Silk Fiber Lash Xpress Control Mascara

Wat me wel meteen opvalt aan de mascara is dat de substantie heel erg dun is. Normaal krijg je wel wat mascara aan de punt van je borsteltje, maar hier hangt er nog echt een hele sliert aan. Die moet je weer afvegen aan de mascara zelf en na een tijdje wordt dat echt een smeerboel. Puntje van kritiek dus.

Maar laten we gaan kijken naar de mascara op mijn wimpers. Zonder enige verwachtingen maar stiekem hoop ik wel dat hij goed gaat zijn na het lezen van al die enthousiaste reviews.

4d Silk Fiber Lash Xpress Control Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

4d Silk Fiber Lash Xpress Control Mascara

Mijn wimpers met de 4D Silk Fiber Lash Mascara of hoe je hem dan ook wilt noemen.

Ik moet toegeven, de mascara ziet er goed uit! Hij separeert mijn wimpers goed en verlengt ze ook. Maar je ziet wel duidelijk de fibers zitten. Dit is één laagje mascara, maar bij een volgend laagje krijg je denk ik al snel het spinnenpoten effect. Het is maar net of je je ergert aan de ‘stukjes’ rondom je wimpers.

4d Silk Fiber Lash Xpress Control Mascara

De mascara zelf blijft goed zitten en irriteert niet. Ik was wel een beetje bang voor irritatie omdat je het maar nooit weet met make-up producten van AliExpress of Wish, maar het pakt goed uit gelukkig.

Verwijderen gaat heel simpel met een gewone make-up remover en is na wat boenen van de wimpers verdwenen.

4d Silk Fiber Lash Xpress Control Mascara

Ik heb een beetje gemengde gevoelens over deze mascara. Eigenlijk zou ik niet zo snel een make-up product van Wish of AliExpress aanraden, maar deze mascara is eigenlijk best goed, zeker voor het geld wat je er voor betaald.

Mocht je ook enthousiast zijn geworden over deze mascara en wil je ook minder dan € 3,00 daarvoor betalen. Zoek dan op Wish of AliExpress naar 4D Silk (of Zijde) Fiber Lash Mascara en vind een goedkope verkoper, want heel veel bieden deze mascara aan.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Ik vind het effect ook niet heel erg slecht als ik het zo bekijk. Toch vind ik het inderdaad ook wel erg tricky om zoiets te bestellen via AliExpress of Wish. Je weet nooit wat voor ingrediënten ze erin stoppen. Volgens mij ook in van die nep lipsticks van merken een bepaald soort lijm ofzo.

  2. Je weet dat alles uit China getest is op dieren + je weet niet wat er in zit .en je heb maar een paar ogen kijk maar goed uit gr gaby

  3. Hij ziet er goed uit, maar ik zou je niet aanraden om op Aliexpress make-up te kopen. Er zitten heel vaak veel ingrediënten in die enorm schadelijk voor je kunnen zijn en je wilt geen nare oog infecties!

  4. Het mag er nog zo mooi uit zien, maar jij als blogger zou toch eigenlijk beter moeten weten. Er zitten in cosmetica van de Chinese markt vaak bacterien in die heftige ontstekingen kunnen veroorzaken. Ik zou dit dan ook zeker niet promoten onder je lezers gezien de veiligheid.
    No offence✌🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *