Search
Close this search box.

4711 Wunderwasser

 photo 4711 Wunder Wasser7_zpsnlphjxof.png

Misschien zegt het eau de cologne merk 4711 je niet meteen iets. Ik moest namelijk ook even twee keer denken, maar toen wist ik het weer! Ze zijn dat merk van de vroegere ontzettend populaire eau de cologne luchtje in een vintage fles. Ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal niets met deze geur heb, maar de nieuwe Wunderwasser geur heeft mij blij verrast, helemaal toen ik de prijs zag.

 photo 4711 Wunder Wasser_zpsypumhtkg.png

Het beroemde parfumhuis 4711 is vooral bekend van de legendarische 4711 eau de cologne. Met de introductie van Wunderwasser slaat het merk een ander pad in. Wunderwasser is modern, jeugdig en vol van frisheid. Het leven bestaat uit vele mooie momenten. De essentie van deze momenten is samengebracht in de nieuwe lijn 4711 Wunderwasser. Aldus 4711 over hun eigen Wunderwasser geur, ik ben erg benieuwd.

 photo 4711 Wunder Wasser1_zps4xltdd7f.png

De verpakking ziet er in ieder geval vrij luxe en fris uit. De geur is er in een mannen en vrouwen variant met beide een inhoud van 50 ml, wat een prima inhoud is. Maar er zijn nog meer formaten te koop en aanvullingen zoals een deodorant, shower gel en ga zo maar door.

 photo 4711 Wunder Wasser2_zpsiuteapxd.png

Als we de verpakking open maken komen er twee leuke flesjes tevoorschijn die er best basic uitzien. Maar ik had ook geen bijzondere verpakkingen verwacht. Het is een budget geur die gewoon bij de drogisterijen wordt verkocht. Ik weet niet waarom, maar dan verwacht ik meestal niet een bijzonder of luxe flesje. Maar daar gaat het hoofdzakelijk natuurlijk ook niet om, het gaat om de geur.

 photo 4711 Wunder Wasser3_zpslqrzaelf.png

Als ik de flesjes zie verwacht ik eigenlijk een hele frisse geur die ideaal is voor de zomer. Maar ze zijn best wel aanwezig – niet in slechte zin – en ruiken krachtig. De geur is niet uniek, maar wel lekker. Echt een geur die je met gemak voor bijna iedereen kan kopen en dat het altijd wel in de smaak valt. Het is echt zo een algemene geur die vrijwel iedereen lekker vind. Niet bijzonder, maar wel lekker voor elke dag.

 photo 4711 Wunder Wasser5_zpsegsqv3k6.png

4711 Wunderwasser for him

De geur opent met een citrusfrisse cocktail van mandarijn, bergamot en citroen en een kruidig snufje zwarte peper. Het hart wordt gevormd door lavendel, steranijs, irisboter en cistus, terwijl patchouli, teak-, sandelhout en sporen van facetrijk drijfhout voor een sensuele afsluiting zorgen.

 photo 4711 Wunder Wasser6_zpsereynylz.png

4711 Wunderwasser for her

In het begin overtuigt de geur je door een opwekkende compositie van frisse pomelo, neroli en de bloesem van lotus en pistache. Gevolgd door een contrastrijke combinatie van iris en roze peper. Sensueel sandelhout en een vleugje vanille en muskus completeren deze fascinerende vrouwelijke geur in de basis.

 photo 4711 Wunder Wasser4_zpsmfad9asd.png

Ik vind de vrouwen en zowel de mannen variant lekker. Zoals ik zei zijn het geen bijzondere geuren, maar hele gangbare geuren die iedereen wel kan waarderen. En voor de prijs hoef je het helemaal niet te laten. Want voor een flesje van 50 ml betaal je € 14,99 en voor 90 ml € 23,99. De geur is ook nog eens makkelijk te verkrijgen bij de drogisterijen zoals Kruidvat en DA, maar natuurlijk ook bij verschillende parfumerieën en online. Kennen jullie de 4711 Wunderwasser geur en wat vinden jullie er van?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Dit zijn nou van die typische geuren die je eventjes kunt halen als je niet te veel geld uit wil geven maar wel een ‘neutrale’ frisse geur wilt :-)!

  2. Die voor vrouwen ruikt echt heel lekker, een beetje NIVEA achtig heb ik al gehoord, en daar heeft het inderdaad wel een heel klein beetje iets van weg.

  3. Ik vind het wel leuk om te lezen dat dit merk een nieuwe geur heeft, ik wist helemaal niet dat het nog bestond joh. Mijn overgroot oma droeg vroeger altijd 4711 eau de cologne haha dus daar moet ik gelijk aan denken.

  4. Ik heb hier wel eens aan gesnuffeld in Duitsland, maar wist niet goed wat het was. Het ruikt in elk geval heerlijk!

  5. 4711 kende ik wel, maar wat super leuk dat ze nu twee nieuwe geuren hebben uitgebracht! Ik ben er erg benieuwd naar en ga zeker even snuffelen als ik bij het Kruidvat ben.

  6. 4711 ken ik wel,en ik vond de bekende versie er van nou niet echt jut van het maar misschien is dit wel wat:D!
    Xstef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *