Zoeken
Sluit dit zoekvak.

3x leuke jurkjes voor de lente en zomer

3x leuke jurkjes voor de lente

Jongens, de lente is in zijn volle glorie aanwezig hoor, wat een heerlijk weer! Tijd om de dikke vesten en truien dus op te bergen en leuke zomerse kleding erbij te pakken. Ik mocht een aantal super leuke jurken uitzoeken bij bonprix en ik laat ze jullie graag zien!

Jurkjes, ik heb ze nooit echt gedragen. Ik voelde me er niet altijd even prettig in. Omdat ik lang ben zitten de meeste jurken mij als een lang t-shirt en ik had er (vond ik zelf) ook niet figuur voor. Maar nu er heel wat kilo’s vanaf zijn, ik vorig jaar eindelijk door kreeg hoe leuk jurkjes zijn wilde ik er dit jaar alleen nog maar meer!

Volgen jullie mij al op Instagram?

Zoals jullie wel weten heb ik een vrij degelijke smaak, ik ben niet van alle poespas en uitgesproken kledingstukken. Toch wilde ik wel even iets anders, maar wat dan wel in mijn straatje paste. Bij bonprix mocht ik een aantal jurken uitkiezen en koos juist eens iets wat ik minder snel zou bestellen maar wel heel leuk vond.

Ik kende de webshop bonprix trouwens wel, maar had er nog nooit eerder iets besteld. Ik stond echt versteld van het ruime aanbod, de toegankelijke prijzen maar ook vooral de maten die ze hebben. Je kunt er terecht met maat 36, maar ook met maat 58. Benieuwd naar welke jurken ik heb besteld, kijk dan mee!

Automatische concepten
Automatische concepten

Kersenrode wikkeljurk luipaard – € 24,99

Toen ik deze jurk zag was ik meteen verliefd, wat een toffe jurk is dit zeg! Ik hou van wikkeljurkjes, dierenprintjes en van kleur. Alleen ik vind kleur altijd wel een dingetje om te dragen, maar besloot eens gek te doen. Ik bestelde hem in maat 40 (42 was uitverkocht) en hij paste prima! Fijn aan deze jurk is ook dat hij een goede lengte heeft en gevoerd is waardoor hij niet doorschijnt.

Automatische concepten
Automatische concepten

Jeansjurk blauw – € 32,99

Ik vind spijkerblousjes en jurkjes altijd super leuk, maar kocht het eigenlijk nooit. Ik besloot eens gek te doen en dit jurkje te bestellen omdat ik hem zo leuk vond staan op het model. Was wel een beetje bang dat hij te kort zou zijn met mijn 1.87, maar het kan net. Ik bestelde een maat 42 wat past, maar omdat de stof niet echt meerekt bij de armen en heupen. was een 44 beter geweest.

Automatische concepten
Automatische concepten

Zwart gebloemde midi-jurk

Dit is een jurk die ik in de winkel nooit had gekocht, maar het leek me wel eens leuk een jurk te hebben die wat langer is en lange mouwen heeft . Deze bloemjurk is gemaakt van een dun stofje en rekt niet mee. Ik bestelde een maat 42 die prima past, alleen bij de heupen wel wat strakker zit. Heb je dus bredere heupen, dan kun je beter een maatje groter bestellen. Ik vind hem heel erg leuk en luchtig voor de lente en zomer!

Wat vinden jullie van mijn uitgezochte jurkjes en wat is jouw favoriet?

Dit is een betaalde samenwerking met bonprix

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

 1. Wat een leuke post! Ik ben 1.82 en heb ongeveer dezelfde lichaamsbouw als jij. Vind het heel fijn dat je kledingposts doet! Dan zie ik goed hoe de kleding staat bij een dame met dezelfde lengte en kledingkast als ik, en doe ik weer inspiratie op.

 2. Wat leuk dat je een kledingpost doet. Ik ben zelf 1.81 en altijd op zoek naar leuke kleding die lang genoeg is. Ik vind de laatste jurk het leukst, echt mijn smaak. Ik ga eens kijken bij Bonprix!

 3. Ik vind de rode het mooist en het jeanshemd het minst leuk staan. Ben zelf 1.86m maat 44 dus vind heul leuk als je kledingposts plaatst.

  Ik heb nog nooit besteld bij bonprix. Hoe is de kwaliteit voor dat geld? Ben van de slowfashion. Dus liever iets duurder maar dan ook écht naar mijn zin en van goede kwaliteit. Maar goedkoop is niet altijd duurkoop. Dus ben erg benieuwd naar je jullie bonprix ervaring! Kwaliteit. Levertijd. Service..

  1. De kwaliteit is matig, logisch want het kost bijna niks. De stofjes zijn erg dun en veelal synthetisch. Als je duurzame jurken wil die mooi vallen ook bij lange vrouwen, moet je eens kijken bij Claudia Sträter of bij Espresso. Dure jurkjes maar gaan heel lang mee en mooie materialen.

 4. Vroeger… Was je heel mooi als je een mooie lach had, wat rondingen en een beetje kon rond fladderen zoals Marilyn Monroe en van binnen uit straalde ofzo. Dat is wat ik zie op deze foto’s. Je bent net zo mooi als Marilyn Monroe :)
  Maar tegenwoordig he… Plastic fantastic en vage lichaamshoudingen en zeer gemaakt.
  Laten we bij ons zelf blijven, wat dat betreft vind ik je een van de betere bloggers.
  Die jurken staan je prachtig. Bonprix vind ik een fijne webwinkel. Ik hoop dat ze je met hun leuke producten goed sponsoren. ?

 5. Ah verliefd op de eerste twee jurkjes maar uitverkocht in mijn maat.. ingeschreven dat ik een mailtje krijg als ze weer terug komen hoop het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *