Zoeken
Sluit dit zoekvak.

3x Leuke cadeautips voor je partner

shutterstock 1500768482

Het is erg prettig om je partner te verrassen met een cadeau. Toch kan het soms lastig zijn om iets passends uit te kiezen. Je kunt natuurlijk altijd aan je partner vragen wat hij of zij graag zou willen hebben, maar als je een spontaan cadeau wil geven, neemt dat het verrassingselement weg. In dit artikel hebben we een paar cadeau-ideeën op een rij gezet zodat jij inspiratie op kunt doen.

Bron afbeelding: Shutterstock

Een romantisch gebaar

Iedereen vindt het fijn om in de watten gelegd te worden. Juist daarom is het zo tof als jij dit weet te regelen voor jouw partner. Het kan heel leuk zijn om een spontaan uitje voor iemand te regelen. Wat het is ligt natuurlijk helemaal aan jullie wensen. Misschien is jouw wederhelft wel een echte durfal die altijd al heeft willen bungeejumpen. Dan is het ontzettend gaaf om iemand te verrassen met dit uitje. Je kunt ook iets anders gaan doen zoals: uit eten gaan, samen naar de dierentuin gaan of een liefdes-speurtocht organiseren. Onthoud dat het gaat om het romantische gebaar.

Samen de spanning opzoeken

Het kan leuk zijn om samen wat spanning in de slaapkamer op te zoeken. Er zijn erg veel manieren om dat te kunnen doen. Misschien vind je het een beetje heftig om meteen een speeltje te kopen zonder te overleggen. Als dat het geval is, kun je alsnog wel aan je partner vragen hoe hij of zij daarover denkt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iemand wél te verrassen. Als je bijvoorbeeld weet dat je partner ergens voor open staat of al langere tijd iets wil uitproberen, kan een verrassing wel weer heel erg leuk zijn. Misschien heeft je partner wel eens interesse getoond in bijvoorbeeld bdsm sextoys. Hoe gaaf is het dan om hem of haar blij te maken met een spannende avond?

Een liefdesbox

De kans dat jullie samen veel mooie herinneringen hebben is erg groot. Daarom kan het een lief cadeau zijn om deze herinneringen in een mooie doos te stoppen. Dit is een origineel cadeau wat je volledig kunt personaliseren. Dit is ook een goede optie wanneer je even niet al te veel te besteden hebt. Je kunt deze doos met heel veel dingen vullen, hier zijn een aantal voorbeelden: de eerste foto die jullie samen hebben gemaakt, een liefdesbrief die jij voor je partner hebt geschreven of de favoriete snacks van je partner. Maak de box zo luxe, lief en romantisch als dat je zelf wil.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *