Zoek
Sluit dit zoekvak.

3x budgetvriendelijke geuren: Guess, Beyoncé & Katy Perry

 photo Geuren1_zpsda7537ef.png

Sinterklaas en de feestdagen komen er weer aan en veel vrouwen vragen dan een lekker luchtje. Dit kan duur of goedkoop zijn, maar vandaag laat ik drie heerlijke wat goedkopere luchtjes aan jullie zien die zeker voor iedereen erg toegankelijk fijn. Ze zijn fris, jong, energiek en vooral erg lekker. Kijk dus snel mee naar deze budgetvriendelijke geuren.

 photo Geuren_zps6f515cc6.png

De geuren die ik hier heb zijn het volgende:

Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour

Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour Eau de Parfum 100 ml – € 25,00

Katy Perry Killer Queen

Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 15 ml – € 17,50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 30 ml – € 27.50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 50 ml – € 37,50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 100 ml – € 49,50
Katy Perry Killer Queen Royal Body Lotion 200 ml – €12,50
Katy Perry Killer Queen Royal Shower Gel 200 ml – € 12,50

Guess Girl Belle

Guess Girl Belle Eau de Toilette 30 ml – € 33,00
Guess Girl Belle Eau de Toilette 50 ml – € 43,00
Guess Girl Belle Eau de Toilette 100 ml – € 53,00
Guess Girl Belle Body Cream 200 ml – € 17,50
Guess Girl Belle Shower Cream 200 ml – € 17,50

 photo Geuren2_zpse97e18ad.png

Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour

Beyoncé Heat The Mrs. Carter Show World Tour parfum is een vertrouwde geur van Beyoncé, we hebben al veel verschillende soorten Heat’s voorbij zien komen, maar nu is de variant van haar wereld show aan de beurt. Ik moet zeggen dat ik nog steeds niet echt onder de indruk ben van de fles, die vind ik gewoon niet mooi maar dit keer ben ik wel verrast door de geur. De andere Heat geuren vind ik helemaal niet lekker maar deze wel. Je ruikt meteen de mandarijntjes als je hem op spuit, erg lekker! De geur is erg zoet, daar moet je zeker van houden. Wel grappig, want ik haal er echt de geur van mandarijn uit, terwijl er niks citrus achtigs in de geurnoten zit. Deze geur is trouwens wel Limited Edition, dus hij is tijdelijk verkrijgbaar.

Topnoten: roze peper, acaï bes en mango
Hartnoten: brasia edua loo orchidee, violet blaadjes en jasmijn
Basisnoten: vanille, sandelhout en vetiver

 photo Geuren3_zpsd4428a46.png

Guess Girl Belle

Dit is echt een wat stoerdere geur die misschien een tikkeltje gewaagd kan zijn, maar ik vind hem persoonlijk erg lekker. Hij is wat zwaarder maar toch heel erg zoet tegelijk, ik vind dit typisch een geur voor het najaar dat iedereen lekker zou vinden, vooral voor de wat jongere meiden is dit zeker een goede keuze. Hij is wat stoerder en sterker dan de gewone Guess Girl, maar dat is ook wel aan het stoere paarse uiterlijk te zien in plaats van het lieve roze.

Topnoten: Roze champagne, Golden Delicious-appel en bessen
Hartnoten: Roze pioenroos, natuurlijke Arabische jasmijn en viooltjes
Basisnoten: Australisch sandelhout, musk en vanille

 photo Geuren4_zps48d56bbe.png

Katy Perry Killer Queen

Dit is als je het mij vraagt de aller lekkerste van de drie, echt een heerlijke zoete geur die altijd gedragen kan worden. Voor naar school, werk of toch een chique feestje. Het is een geur die gewoon overal bij kan en past. Deze geur is daarom ook heel gangbaar voor veel vrouwen en jonge vrouwen. De geur straalt uit dat je van je veilige pad durft af te gaan en met heel veel plezier in het leven staat en nieuwe dingen ontdekt. Je bent gewoon echt een killer queen en je kan alles op je pad aan!

Topnoten: Wilde bes, Pruim en Bergamot
Hartnoten: Rode fluweelbloemen, Natuurlijke Arabische jasmijn en Rainbow Plumeria
Basisnoten: Kasjmier, Natuurlijk patchoelihart en Vloeibare praline

 photo Geuren5_zpsf4ace8aa.png

Ik kan zeker al de drie de geuren aanraden en het is zeker leuk om cadeau te krijgen met de feestdagen. Ze zijn allemaal redelijk betaalbaar voor een erg lekkere geur. Ik denk dat veel jonge meiden erg blij zullen zijn met één van deze geuren. Ze zijn zoet, fris en gewoon ontzettend lekker. Mijn voorkeur gaat dan wel uit naar de Katy Perry geur en die van Guess als je van iets zwaarder houdt.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Die van Katy lijkt me heeel lekker, alleen beetje jammer van het flesje. Liggende flesjes nemen zoooo veel plaats in beslag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *