2True Eyeshadow Dazzlers

Het budget merk 2True heeft hele leuke dingen voor een klein prijsje. Zo ook deze Eyeshadow Dazzlers. Je kan het vergelijken met de Gosh pigment potjes. Ze zijn dezelfde grote en hebben dezelfde inhoud. Alleen dan een stuk goedkoper. Alleen zijn ze ook zo goed als die van Gosh?

Dit zijn ze dan, 3 Eyeshadow Dazzlers van 2True. Ze hebben echt hele erge leuke kleuren ertussen zitten. Dit zijn de kleuren No. 3 (bruin), No. 9 (blauw) en No. 13 (lila paars). Ik vind het echt erg mooie kleuren maar hebben ze ook een goede pigmentatie?

Het zijn in ieder geval handige verpakkingen. Met een fluffy kwast kan je makkelijk wat uit de gaatjes halen als je het er een beetje indipt. Als je gewoon een oogschaduw kwast gebruikt kan je voorzichtig een tikje op de onderkant geven of hem hem voorzichtig even op de kop houden. Je moet het wel met beleid doen want anders heb je de hele bovenkant vol zitten met pigment en dat zou zonde zijn en je hebt dan echt een puinhoop.

En dan nu de pigmentatie. Nou zeg zelf, niet echt bijzonder. De bruine en de paarse zie je haast niet, maar de blauwe is toch wel weer aardig gepigmenteerd. Ik heb ze hier aangebracht zonder een basis. Als je er een basis onder doet hebben ze al een stuk meer pigment maar nog steeds niet dat je zegt van ‘wauw, wat een geweldige kleuren!’

Ze zijn erg leuk om een subtiele look mee te maken, maar als je echt voor het knal effect wil gaan kun je deze producten beter skippen. Je moet trouwens ook erg oppassen met fall out. Er wil nog wel eens wat naar beneden vallen omdat het zo een losse structuur heeft.

De 2true Eyeschadow Dazzlers zijn te koop bij de Kruidvat voor € 5,99 per 3 stuks, wat natuurlijk niet duur is maar de kwaliteit is dan ook niet geweldig.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Silva
  17 februari 2011 at 07:59

  Hm, die blauwe is niet echt slecht, maar die andere twee…

 • Reply
  Manon
  17 februari 2011 at 09:59

  Iew.. weinig pigmentatie komt er vanaf ! :| Maar het is ook inderdaad niet prijzig.. Misschien als je wat fix plus van MAC gebruikt dat de kleuren wat beter uitkomen.. Of een water spray (of een basis).

 • Reply
  annelies
  17 februari 2011 at 17:43

  vind het persoonlijk niet zo mooi, maargoed wat verwacht je voor die prijs!

 • Reply
  silke
  17 februari 2011 at 18:43

  Jammer dat de pigmentatie niet zo goed is :(

 • Reply
  Esmay
  17 februari 2011 at 19:47

  Die blauwe vind ik wel mooi,
  de rest is niet zo gepigmenteerd! :(

 • Reply
  Kirsten
  27 februari 2011 at 10:15

  Hmm, ik vind de blauwe kleur ook niet echt mooi :-( voor de rest wel goede review

 • Reply
  Kimberley
  12 maart 2011 at 11:48

  Ik zie alleen maar die blauwe terug maar die is nou ook niet bepaald geweldig. Erg jammer. Ook al is het een lage prijs je moet toch wel kunnen verwachten dat je die andere twee daadwerkelijk kunt zien.

 • Reply
  patricia
  7 december 2013 at 11:52

  heb hier altijd de no13 van gebruikt mooie kleur en bleef super goed zitten , helaas hebben ze deze bij de kruidvat niet meer , iemand een idee waar nog te koop

 • Laat een reactie achter