24-Hour Beautydeal

Je kent de ‘deal’  website vast wel, want er zijn er echt ontelbaar veel tegenwoordig. Alleen nooit vond ik het wat aan, behalve iChica want daar hadden ze nog wel eens dingetjes die ik leuk vond, maar eigenlijk ook meer niet dan wel. Maar over beauty was er eigenlijk nooit een website. Maar nu is dat er wel! Ik kwam het toevallig tegen op Facebook. Nu is dus 24-Hour Beautydeal online. Waar 24 uur een aanbieding online staat tegen een flinke korting!

Je vind er van allerlei merken, drogisterij merken zoals Rimmel, Max Factor en L’orèal maar ook de luxe merken zoals Chanel, Lancome, Dior, Dolce en Gabanna en ga zo maar door. Ze bieden er van allerlei beauty producten aan, zoals een heerlijke zeep, parfum en natuurlijk ook ontzettend veel make-up.

Als je een beetje make-up kenner bent weer je wel dat je niet meer zo up to date make-up aanbieden maar make-up die uit de collectie is gehaald en niet meer verkrijgbaar is. Maar dat maakt mij niet zo heel veel uit want dan kan als nog iets heel erg mooi zijn. De deals zijn best wel aantrekkelijk ze geven een behoorlijk leuk percentage korting! En elke dag dus weer nieuwe deals! Ik volg de site vanaf nu zeker, want misschien zit er een keer een juweeltje tussen die ik voor een leuk bedrag kan scoren!

Dus ben je benieuwd wat er nu in de aanbieding is (helaas niet veel soeps vandaag) ga dan even naar 24-Hour Beautydeal

Wat vinden jullie van de site?

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Priscilla
  30 november 2011 at 11:29

  Handig! Ik kende deze site nog niet, maar ik ga hem vanaf nu wel in de gaten houden!

 • Reply
  Jorna
  30 november 2011 at 11:34

  Oh wat leuk! ik kende dit nog niet, maar dit lijkt me interessant!

 • Reply
  Miranda
  30 november 2011 at 11:35

  Ik kende hem nog niet, maar ik ga hem wel in de gaten houden^^

 • Reply
  Paola
  30 november 2011 at 13:06

  Wat een leuke site! Ik hou hem in de gaten!

 • Reply
  LottedeJ
  30 november 2011 at 14:18

  Ik kende de site ook nog niet! Wel fijn, van die goedkopere producten! Ik ga maar eens een kijkje nemen.

 • Reply
  Danièlle
  30 november 2011 at 15:14

  Wat leuk! Ga de site in de gaten houden :D

 • Reply
  charile
  30 november 2011 at 15:40

  Wat leuk, die kende ik nog niet :D

 • Reply
  frederique
  30 november 2011 at 16:26

  van dit soort sites,wordt ik altijd heel hebberig haha!
  Wel leuk, er bestaat ook 24 hour fashiondeal

 • Reply
  mariska
  30 november 2011 at 18:42

  heb je geen inspiratie? dit stond ook al op girlscene

  • Reply
   Aranka
   30 november 2011 at 19:20

   Nee, ik had inderdaad niet echt inspiratie. Maar ik volg Girlscene niet dus daar heb ik het niet vandaan, maar van Facebook ;)

 • Reply
  DalaLuz
  30 november 2011 at 20:41

  Ik ontdekte vandaag ook dat het Kruidvat nu groepsdeals aanbiedt via hun Facebookpagina. Maar ik heb me braaf ingehouden :)

 • Reply
  Cynthiiaa
  30 november 2011 at 21:38

  Ik kon de site nog niet, klinkt wel leuk!

 • Reply
  Nannick
  3 december 2011 at 09:23

  Echt een super gave website! Ik ga er zeker vaak op kijken ;)

 • Laat een reactie achter