Zoek
Sluit dit zoekvak.

10x makkelijke lunch recepten

10x makkelijke lunch recepten

Ik ben gek op lekker eten, dat wisten jullie ondertussen al wel. Tijdens de lunch kan ik enorm genieten van iets lekkers, maar het moet liever niet te veel tijd kosten het klaar te maken. Vandaar dat ik van makkelijke recepten hou als het om de lunch gaat. Vandaag deel ik met jullie 10 makkelijke lunch recepten die binnen no-time klaar zijn om lekker op te peuzelen!

10x makkelijke lunch recepten

Volgen jullie mij al op Instagram?

ROEREI MET TONIJN

Een roerei is eigenlijk heel simpel om te maken (alleen de afwas is even wat minder). Normaal maak ik altijd een roerei met ham of rookvlees, maar deze met tonijn is ook verrassend lekker! Je leest het recept hier.

10x makkelijke lunch recepten

CLUBSANDWICH MET AVOCADO EN KIPFILET

Misschien is dit niet de meest makkelijke lunch, maar heel moeilijk is het ook niet. En echt jongens, deze clubsandwich is echt heerlijk! Je leest het recept hier.

10x makkelijke lunch recepten

GALIA MELOEN SALADE

Dit is zo lekker! Niet alleen als een salade ’s avonds, maar ook als lunch en eventueel nog als ontbijt als het even zou kunnen. Dit moet je een keer hebben gemaakt. Je leest het recept hier.

10x makkelijke lunch recepten

CAPRESE WRAP

Ik ben echt gek op wraps, pesto, mozzarella en pijnboompitten. Voeg dit allemaal bij elkaar en je hebt echt de lekkerste wraps ever, en zo klaar! Je leest het recept hier.

10x makkelijke lunch recepten

FRIKANDELBROODJES

Dit is echt mijn guilty pleasure van de middelbare school, frikandellenbroodjes! Maar ze zijn ook heel simpel zelf te maken met wat bladerdeeg en net zo lekker! Je leest het recept hier.

10x makkelijke lunch recepten

TOSTI MET COTTAGE CHEESE

Een makkelijke en gezonde versie op de tosti variant. Dit keer gebruik je niet gewone kaas maar cottage cheese wat echt verrassend lekker is. Binnen een paar minuten klaar. Je leest het recept hier.

10x makkelijke lunch recepten

BROODJE ROSBIEF MET RUCOLA

Ook zo gek op het broodje rosbief van de HEMA? Ik wel, het liefst eet ik hem elke dag. Helaas zit er niet een HEMA bij mij om de hoek maar wel een supermarkt, zelf is hij ook zo gemaakt. Je leest het recept hier.

10x makkelijke lunch recepten

APPELTOSTI

Een tosti hoeft heus niet altijd iets met kaas te zijn. Nee deze variant met appel en stroop is echt verrassend lekker, zeker de moeite waard! Je leest het recept hier.

10x makkelijke lunch recepten

ROEREI MET BANAAN EN HAVERMOUT

Dit moesten eigenlijk bananenpannenkoekjes worden, maar helaas ging dat niet helemaal goed. Toen besloot ik er maar een soort van roerei mee te maken. En het is echt erg lekker, kan niet mislukken. Je leest het recept hier.

10x makkelijke lunch recepten

HARTIGE TONIJN BROODJES

Dit is een variant van het altijd succesvolle recept van de tonijnhapjes. Maar dan even iets anders en in de vorm van een soort saucijzenbroodje, té lekker! Je leest het recept hier.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Heerlijk! Daar zitten wel weer wat dingen tussen die ik eens wil proberen. En een tip qua tosti: met banaan en kaneel is het ook heel lekker! Dat at ik elke dag met de lunch toen ik voor het werk in Kuala Lumpur was. Daar hadden ze namelijk weinig brood, haha, en de tosti’s die ze maakten hadden o.a. deze smaak. Echt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *