10 things you don’t know about me

 photo Boursummer10_zps78ea6c2c.png

Het leek me wel eens leuk om deze tag te doen, zodat jullie me iets beter leren kennen. Ik ga jullie vandaag hopelijk 10 dingen vertellen die jullie nog niet over mij wisten. Dus ben je benieuwd naar een paar persoonlijke feitjes over mij, lees dan zeker eventjes verder!

Ik vond make-up vroeger helemaal niks. Omdat niemand het in mijn familie droeg vond ik het maar onzin, waarom zou je het dragen? Puur natuur is toch ook prima? In de derde klas op de middelbare school begon ik er pas mee door mijn beste vriendin omdat zij het wel droeg raakte ik nieuwsgierig en sinds dien ben ik verkocht. Vanaf toen kocht ik het ene make-up product naar het andere. En jullie weten wel wat daarvan terecht is gekomen.

Helaas heb ik heel erg last van faalangst. Ik ben erg onzeker over mezelf en ben dan bang om te falen. Met autorijden, met nieuwe mensen ontmoeten. Doe ik het allemaal wel goed, stel je voor als er iets gebeurt en hoe moet ik dat dan oplossen en vinden mensen mij wel aardig. In de tweede klas heb ik er op school lessen voor gehad en het is daardoor een stuk minder gehad, maar toch spoken al die gedachten nog vaak door mijn hoofd.

Love is our resistance.

Vroeger wilde ik dierenarts of huisarts worden, waarom weet ik echt niet wat ik niet absoluut niet tegen bloed, wondjes en alles wat daarop lijkt. Ik ga serieus van mijn stokje als ik een wondje van iemand anders zie. Stel je voor dat ik het moest verhelpen of iets dergelijks, ziekenhuis programma’s zap ik ook altijd meteen weg. En straks moet ik mijn BHV halen, wish me luck! Hopelijk hoef ik het nooit toe te passen.

Een paar jaar geleden was ik heel creatief, ik tekende heel graag, schilderde, knutselde en maakte de mooiste en leukste dingen. Knutselde mijn eigen website’s in elkaar helemaal met HTML en had prachtige layouts gemaakt in Photoshop. Maar daar is helaas nu echt niks meer van over. Best wel jammer want vroeger was dat echt mijn passie.

Ik ben absoluut geen nachtbraker, na 11 uur gaat het licht bij mij uit. Als we gezellig met vrienden of familie zitten moet ik altijd echt vechten tegen mijn slaap. Of een avondje stappen, dat is vaak afzien tot het tijd is om weer te gaan, terwijl ik het echt ontzettend leuk vind.

This ain't a blog for the broken-hearted.

Mijn favoriete muziek is techno en house! Ik zou zo graag nog een keertje naar Sensation White willen, alleen die kaartjes zijn zo duur en alles wat er dan nog omheen komt maakt het geen goedkoop dagje.

Alleen zijn vind ik echt verschrikkelijk, er moet eigenlijk altijd wel iemand bij me in de buurt zijn. Vind het maar niks alleen. Gelukkig is er altijd wel iemand hier thuis om mee te kletsen of gezellig bij te zitten.

Mijn hele familie en vriendenkring gezellig in Zwolle woont, mij krijg je dus echt nooit de stad uit. In de randstad wonen is misschien veel makkelijker voor mijn blog, maar geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om de stad te verlaten.

Ik hou van slechte tv programma’s, hoe slechter hoe beter. Jokertjes jawoord, Huisje boompie barbie, Ik heb het nog nooit gedaan, echte meisjes in de jungle en GTST dat zijn echt mijn favoriete tv programma’s.

Celebrate the Irony

Volgens mij ben ik geen echte vrouw, want ik lust geen chocolade en karamel. Bah, daar kan je mij dus echt geen plezier mee doen.

Ik helemaal niks voor school wilde doen, als het me kwam aanwaaien was het prima. Ben ooit begonnen op het VWO en ben nu geeindigd op het MBO 4 met een diploma. Of ik ooit echt een boek in heb gekeken, nee, nouja misschien twee pagina’s per toets. Ik kan heel goed leren, maar het doen was voor mij wat moeilijker.

Dit vind je misschien ook leuk

43 reacties

 • Reply
  Sofie
  6 juli 2013 at 07:35

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Laura
  6 juli 2013 at 07:41

  Leuk! Dit wist ik idd allemaal nog niet! ;)

 • Reply
  Beautydagboek
  6 juli 2013 at 07:45

  Dat je geen chocola lust! Dat hoor je niet vaak :D

 • Reply
  femketje
  6 juli 2013 at 08:06

  leuk om te lezen :D grappige feitjes!

 • Reply
  Tara
  6 juli 2013 at 08:09

  Leuke tag! Ik houd ook van foute televisieprogramma’s haha.

 • Reply
  Jessica
  6 juli 2013 at 08:13

  Haaha ik wilde ook dierenarts worden maar door een bepaalde gebeurtenis kan ik ooknniet tegen bloed en val ik flauw :’) leuke tag!

 • Reply
  beautyjuf
  6 juli 2013 at 08:30

  Haha, lust je geen chocolade? Wat een leuk feitje! Faalangst / onzeker zijn over jezelf. Dat ken ik (helaas…). Ik ben ook vrij onzeker over mezelf…Ik vraag me altijd af wat anderen van me vinden / denken, etc. Dit kost me veel energie en ik ben degene die er last van heeft. Het wordt al iets minder, maar het blijft moeilijk…

 • Reply
  Melissa
  6 juli 2013 at 08:30

  Heel erg grappig. Ik heb 6 van de 10 die jij hebt ook! Echt raar!!! En ja, ik lust ook geen chocolade. Ik vind het niet vies maar het maakt me misselijk :(

 • Reply
  Jewelyz
  6 juli 2013 at 08:30

  Leuk om te lezen! Grappig dat je geen chocolade lust.
  En dat je van techno houdt had ik ook nooit gedacht ;)

 • Reply
  Ashleey
  6 juli 2013 at 08:33

  Dat stappen is heel herkenbaar! Ik lig ook het liefst al voor 10 uur in mijn bed.

 • Reply
  whatevergivesjoy
  6 juli 2013 at 08:45

  Leuk!

 • Reply
  Axelle
  6 juli 2013 at 08:53

  haha leuk om te lezen , en ik hou ook helemaal niet van karamel , vind het echt vies ! :)

 • Reply
  Kelly
  6 juli 2013 at 09:04

  Leuk om telezen!

 • Reply
  Ingeborg
  6 juli 2013 at 09:31

  Sommige dingen zijn echt herkenbaar!

 • Reply
  Kim
  6 juli 2013 at 09:46

  Leuk om te lezen :)

 • Reply
  Ayla
  6 juli 2013 at 09:49

  leuk om te lezen! ik hou ook niet van chocolade, haha! x

 • Reply
  beautycasebycaro
  6 juli 2013 at 09:53

  Leuk om te lezen! Al die tv programma vind ik ook altijd leuk om te kijken, en als ik het heb gemist kijk ik het zelfs terug hihi!

 • Reply
  ChantalAngel
  6 juli 2013 at 09:55

  Leuk om te lezen! Dat onzekere is herkenbaar. En techno haf ik ook niet verwacht haha

 • Reply
  Silvy
  6 juli 2013 at 10:39

  Haha, ik wilde vroeger ook echt heel graag dierenarts worden! Terwijl ik ook niet echt tegen bloed of wondjes kan… :)

 • Reply
  vanessa
  6 juli 2013 at 10:45

  Fijn om te lezen en je zo beter te leren kennen!

 • Reply
  Charlotte
  6 juli 2013 at 10:57

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Stephanie
  6 juli 2013 at 11:11

  Super leuk om te lezen en je beter te leren kennen!

 • Reply
  Joyce
  6 juli 2013 at 12:05

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Daphne
  6 juli 2013 at 12:17

  Leuk! Trouwens, er zijn ook genoeg goedkopere house en techno feestjes die ook heel leuk zijn! Is qua centjes iets beter te doen dan Sensation bijv. En die zijn qua line-up ook prima!

 • Reply
  Lieze
  6 juli 2013 at 12:32

  Leuk dat je dit soort artikelen ook doet, ik wist inderdaad geen van allen!

 • Reply
  MySimplySpecial
  6 juli 2013 at 14:30

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Amy
  6 juli 2013 at 14:47

  Leuk, zo’n persoonlijk artikel. Dat van die faalangst herken ik maar al te goed!

 • Reply
  Mariska
  6 juli 2013 at 16:42

  Wat leuk om te lezen.. en faalangst lijkt me echt verschrikkelijk zeg!

 • Reply
  Stephanie
  6 juli 2013 at 16:50

  leuk om te lezen!! :):)

 • Reply
  martinaa89
  6 juli 2013 at 17:04

  Ik moet ook altijd vechten tegen mijn slaap…

 • Reply
  Kirsten
  6 juli 2013 at 17:41

  Super leuk om te lezen!

 • Reply
  BeautyReviews
  6 juli 2013 at 17:49

  heel erg leuk om te lezen! :) ik heb zelf ook wel last van faalangst waardoor ik mezelf heel vaak zwaar ga onderschatten, en dan achteraf blijkt dat dat helemaal niet nodig was… En chocolade? Daar kan je me heel blij mee maken! En ik ben wel een echte nachtbraker… Ik kan zonde problemen 2 dagen tegen mijn slaap vechten als het moet :-o niet erg gezond natuurlijk…

 • Reply
  anne
  6 juli 2013 at 19:56

  Goh je kan zo goed leren? Zou je niet zeggen ;-)

 • Reply
  Astrid
  6 juli 2013 at 22:48

  Ik lees je nog niet zo lang maar ik heb begrepen dat je vanaf nu fulltime blogt en ervan wil gaan leven? Probeer je blog nog eens goed door te lezen want er staan echt veel stijl- en spelfouten in. Is niet bedoeld als kritiek maar als tip, voordat mensen beginnen over de spellingspolitie :-)

  Vanaf toen kocht ik het ene make-up product naar het andere = na het andere

  en het is daardoor een stuk minder gehad = een stuk minder geworden

  Mijn hele familie en vriendenkring gezellig in Zwolle woont = een heel raar lopende zin

  In de derde klas op de middelbare school begon ik er pas mee door mijn beste vriendin omdat zij het wel droeg raakte ik nieuwsgierig en sinds dien ben ik verkocht = een heel lange, raar lopende zin

  waarom weet ik echt niet wat ik niet absoluut niet tegen bloed = want ik kan absoluut niet

 • Reply
  Astrid
  6 juli 2013 at 22:51

  Excuus, ik lees net bij “about” dat je dyslectisch bent maar is er niemand die je blogs kan nalezen/controleren voor je ze plaatst?

  • Reply
   Hester
   7 juli 2013 at 08:00

   Vraag ik me ook wel eens af ja! Ik haal er vaak ook nog wel wat foutjes uit en dat is natuurlijk niet erg, maar misschien is het handiger om die eruit te halen voor het online komt?

 • Reply
  Sheela
  6 juli 2013 at 23:14

  Leuke tag! x

 • Reply
  Snoepje
  6 juli 2013 at 23:57

  leuk om te lezen!

 • Reply
  Hester
  7 juli 2013 at 08:01

  Leuke weetjes, dat je geen chocola lust joh! En begonnen op het VWO, wow dat wist ik echt niet haha. Had je gewoon geen zin om te leren ofzo dan?

 • Reply
  Charile
  7 juli 2013 at 13:35

  Leuk!

 • Reply
  Angela
  7 juli 2013 at 23:11

  Is die foto van jou bovenaan serieus bedoeld? Je ziet er erg oranje uit namelijk, of het moet aan mijn scherm liggen? Haha leuk artikel verder!

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  8 juli 2013 at 22:38

  leuk om te lezen!

 • Reply
  Stephanie
  17 juli 2013 at 02:39

  Leuk om te lezen :)

 • Laat een reactie achter