Zoek
Sluit dit zoekvak.

10 Sinterklaas- en Kerstcadeautjes onder de 5 euro

De feestdagen staan bijna weer voor de deur en als je maar een klein budget hebt voor Sinterklaas en Kerst is het soms best lastig wat leuks te verzinnen. Wij vieren het altijd met kleinigheidjes omdat het meer om de gezelligheid gaat maar dan moet je toch elke keer weer iets verzinnen. Ik geef 10 cadeautips onder de 5 euro! Hebben jullie nog leuke budget tips? Deel ze dan zeker in de comments, daar heeft iedereen wat aan!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Wat heb jij er goed over nagedacht! Ik vind het al moeilijk om voor €10 leuke cadeautjes te kopen, knap hoe jij het met €5 kan. Leuk dat je me op weg helpt ;)

  2. Ha Aranka, leuke tips met de nadruk op leuk, zeg jij ook vaak in deze video 36x (geen idee waarom ik het geteld heb) Heb laatst ook je laatste box besteld, superfijn!

  3. Handy! Voor verschillende mensen iets kleins kopen zou voor mij echt een ramp zijn. De zak van Sint vullen voor mijn twee kinderen vind ik al een hele opgave.

  4. Jaa die huisjes zijn super leuk! Die witte hebben wij ook, staat echt heel leuk :) Verder heb je leuke dingen bedacht! Ik vind de kleine cadeautjes bij de Hema nu ook heel erg leuk, dingen als gekke sokken in een leuk pakje enzo. Erg leuk! :)

  5. Ik heb gelijk maar mee geschreven voor mijn eigen sinterklaaswenslijstje! Ik zet soms ook sokken op mijn lijstje als we aan €5,00 doen, handig want daar kan je er nooit genoeg van hebben!

  6. Altijd handig, want tips kan ik wel gebruiken. Dit jaar wordt het kerst op budget…. dus ik kan hier zeker wel wat mee. xxx Lucinda

  7. Dat zijn leuke cadeautjes je kan best nog wel wat kopen onder de vijf euro , wij hebben lootjes getrokken met de kleinkinderen dus klein budget, ik ben al geslaagd bij de Action.

  8. Leuke tips!!
    Ik zou die kraskalender nooit aan iemand geven om dezelfde reden dat ik nooit kraslotjes aan iemand cadeau doe.Ik denk dan altijd: stel je voor dat die persoon prijs heeft. Heelleuk voor hun, maar ik zou dan stiekem heel jaloers zijn, haha!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *