Zoek
Sluit dit zoekvak.

10 make-up products I would rebuy

Vandaag een filmpje over 10 producten die ik zeker weer opnieuw zal kopen. Het is niet allemaal make-up maar vond daar verzorgingsproducten ook wel een beetje onder vallen. Benieuwd naar de 10 producten die ik zeker weer opnieuw koop, of al opnieuw heb gekocht? Bekijk dan het bovenstaande filmpje!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Leuk filmpje! Vaseline vind ik zelf ook heel erg fijn, vooral als ik eczemerige plekjes begin te krijgen. Die TF eyeshadow base hoor je ook altijd veel over, die prijs is alleen even slikken haha.

  2. Leuk filmpje! Ik vind het erg fijn dat je de bij de filmpjes de takes niet laat overspringen op andere takes telkens, maar het gewoon in een keer helemaal opneemt! Boeiend dat je over je woorden struikelt een keertje…. Ik schrik telkens op als bloggersfilmpjes zo overspringen haha (a)

  3. mmm die oogschaduwbasis van too faced zou ik nog wel eens willen uitproberen! Tot nu toe heb ik alleen de primerpotion van urban decay.

  4. Tip: Misschien kan je bij elk filmpje ook een overzicht maken van alle producten? Is wat overzichtelijker en makkelijker producten terugzoeken! Verder een leuk filmpje! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *