10 feitjes over haar zonder wow-effect en mijn ultieme haargeheim!

Vrouwen en hun haar, we kunnen spreekwoordelijk niet met elkaar door één deur of we zijn er zo trots als een pauw op. En het gekke is, dat verschilt iedere dag. De ene dag heb ik echt het YES gevoel en de andere dag zoek ik het liefst een papieren zak om over mijn hoofd te trekken. Iedereen kan denk ik wel een waslijst aan feitjes over zijn haar opnoemen, ik ook. Daarom deel ik struggles over mijn haar en mijn geheim!

Ik zou er wel een boek over kunnen schrijven, “ik en mijn haar”. En ik denk dat ik niet de enige ben. Voordat je gevonden hebt wat je zoekt is het handig je haar eens goed te bestuderen en problemen, irritaties of wat juist goed is onder de loep te nemen. Met andere woorden, wat voor een type haar heb ik eigenlijk en wat vind ik daar van?

 1. ’s Ochtends word ik wakker met – tenminste zo lijkt het – best vettig haar.
 2. Daarnaast staat het alle kanten op en lijk ik heel even op mijn kat L
 3. Ik heb niet heel dik haar maar wel veel, fijn en pluizig * zucht*
 4. Na het douchen wikkel ik mijn haar in een handdoek In de hoop dat het er mooi glanzend uit komt, maar helaas tref ik het na het verwijderen van de handdoek aan als touw.
 5. Om mijn haar in model te krijgen en te zorgen dat ik weer glamorous kan rond paraderen föhn ik het droog en taadaaaaaaa daarna is het statisch … HERKENBAAR?
 6. Als mijn lokken eenmaal getemd zijn en dan eindelijk perfect zitten heb ik luchtig en zijdezacht haar. Dat ook weer heel snel uit model is…
 7. Het fijne aan fijn haar hebben, is dat het zo lekker zacht is. Stiekem vind ik het heel erg lekker mijn haar zachtjes te strelen of onder mijn neus te kriebelen,
 8. En als ik dan even onder mijn neus kriebel haal ik het liefst even goed adem. Niet alleen mooi haar is fijn, lekker ruikend haar is ook héél belangrijk als je het mij vraagt, dat is toch wel de kers op de taart!
 9. ’s Avonds als het feest begint wil ik natuurlijk opvallen. Je haar is je visitekaartje toch? Als je dan in een bar of kroeg staat wil je wel opvallen, ik ben dan degene die precies staat naast de vrouw met het mooiste en dikste haar waardoor ik net zo goed van mijn kruk kan vallen … en had ik al verteld dat ik ook breekbaar haar heb?
 10. Ik val nooit zo erg op met mijn haar ……

Rust is voor iedereen heel belangrijk. Daarom geef ik mijn haar ook graag een welverdiend weekend. Even een weekendje uitrusten en geen gekke dingen doen. Een paar dagen geen gedoe van stylingsproducten, hitte of knappe hairdo’s. Alleen maar verzorging en bijkomen. Mijn haren zijn me dankbaar.

Omdat mijn haardos iedere dag gewassen wordt is goede verzorging natuurlijk een must! Een lekkere klodder conditioner of masker maakt mijn haar heel erg blij!

Gelukkig voedt Gliss Kur Every Day Oil Elixer mijn haar.

Ik heb gewoon heel normaal haar waar ik geen gekke dingen mee doe. Het moet gewoon meteen goed zitten en er natuurlijk en fris uitzien. Gezond haar is voor mij heel erg belangrijk en voor veel andere vrouwen. Daarom is een goede verzorging heel erg belangrijk. Elke dag na het wassen verzorg ik mijn handdoek droge haar met een paar pompjes Gliss Kur Every Day Oil Elixer. Ik merk dat mijn haar zachter en verzorgd aanvoelt. Heerlijk om zo van mijn “touw haar” af te zijn. Echt een heerlijke ontdekking. De Gliss Kur Every Day Oil Elixir het geeft mijn haar glans en de ontbrekende WOW effect.

Al meer dan 50 jaar is Gliss Kur het merk voor ultieme haarverzorging. Het biedt haargeheimen voor diverse haartypes.

Ben je op zoek naar haargeheimen voor gekleurd haar of misschien wel beschadigd haar? Het brede assortiment van Gliss Kur heeft zeker iets wat bij je past en je haar en jij weer happy maakt, klik hier voor meer informatie! Ben benieuwd wat jouw haargeheimen zijn, laat ze achter in de comments.

Dit is een gesponsord artikel

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Johanna
  13 juni 2016 at 07:16

  Super leuk gedaan Aranka! Een feest om naar te kijken! Je hebt er duidelijk ook plezier in :)

 • Reply
  Anne
  13 juni 2016 at 09:33

  Dit is echt een hele leuke advertorial, super!

 • Reply
  chucky1012
  13 juni 2016 at 09:40

  Zo leuk!
  Wat ben je vrolijk ;-)
  Petje af.

  Xoxo

 • Reply
  Natasja
  13 juni 2016 at 09:41

  Wat een super leuke video Aranka!

 • Reply
  Mar
  13 juni 2016 at 10:58

  Mega leuke video!! Lize Korpershoek is een heldin, ze is enorm grappig haha. Love it!

  • Reply
   Aranka
   13 juni 2016 at 10:59

   We hebben ook echt zo hard gelachen met de opnamens! Het was echt een feestje, haha!

 • Reply
  Tara
  13 juni 2016 at 11:09

  Hi Aranka! Ah super leuk om jouw versie te zien :p kan niet wachten op de andere versies! :D

 • Reply
  Amelie
  13 juni 2016 at 11:40

  Een tip: na het wassen (en ook ’s avonds) je haar doorkammen met de Tangle Teezer dan heb je geen conditioner en haarolie meer nodig, je kamt het zo door!
  Mijn fijne haar wordt alleen maar nog slapper van conditioner en olie en andere verzwarende middeltjes.

 • Reply
  femketje
  13 juni 2016 at 12:23

  haha de video is echt super leuk geworden :D

 • Reply
  Ashley
  13 juni 2016 at 13:53

  Ik vind dit echt een leuk filmpje! Maar olie is dus het geheime recept… binnenkort maar eens uitproberen. Ben alleen zo bang dat het dan weer snel vettig wordt.

 • Reply
  Sanne
  13 juni 2016 at 17:02

  Superleuk filmpje! Heel leuk gedaan☺️

 • Reply
  Anna
  13 juni 2016 at 19:07

  Wat een super leuk filmpje! Lekker origineel en persoonlijk. Echt leuk!

 • Reply
  Roosmarijn
  13 juni 2016 at 19:35

  Heel leuk filmpje!

 • Reply
  Yvonne
  13 juni 2016 at 20:28

  Ik heb de video nog niet bekeken, alleen je tekst gelezen. Mijn haar is dik, krullend en droog, pluizig. Na het wassen en conditioneren is mijn haar vrijwel altijd redelijk eenvoudig in model te krijgen. Maar de dag erna komt het probleem: dan moet ik het eigenlijk niet borstelen. Want PLUIS. Krullen zijn mooi zolang die plukken bij elkaar blijven. Ik maak mijn haar wel eens steil bij de kapper, en dan heb ik de dagen erna prachtig vallend haar. Dus mensen: als je steil haar hebt, wees blij! Het is zoveel makkelijk te behandelen dan krullen. Echt.

 • Reply
  Yvonne
  13 juni 2016 at 20:33

  Nu wel gekeken. Wat een leuk filmpje! Het duur enkele minuten maar wat zal het een werk zijn geweest? Gaaf gedaan!

 • Laat een reactie achter