10 facts about me

Ik vind het altijd heel erg leuk om persoonlijke dingen over mensen te lezen, zoals bijvoorbeeld 10 feiten over iemand die je wellicht nog niet wist. Vandaag wil ik dat ook doen, zodat jullie me misschien iets beter leren kennen. Hopelijk wisten jullie deze dingen nog niet en vinden jullie het leuk om te lezen!

1. Misschien hebben jullie het wel gemerkt, maar mijn teksten zijn niet bepaald vlekkeloos geschreven, dat komt omdat ik dyslexie heb. Het is niet dramatisch slecht, maar d’s en t’s vind ik toch best wel lastig en soms ik welke vorm ik het moet zetten. Mocht je een foutje zien, dan kan je dat altijd in de comments zeggen, vind het totaal niet erg om daar op gewezen te worden!

2. Ik helemaal gek ben op de stijl van PIP Studio en Blond Amsterdam. Het liefst zet ik er mijn hele kamer mee vol (hij staat al behoorlijk vol met deze merken)!

3. Dat ik naast school en mijn site gewoon nog werk bij de Albert Heijn en bezig ben met een opleiding tot teamleider van de kassa afdeling, lekker druk ben ik dus.

4. Mijn site echt mijn grote passie is en ik elke dag weer met een enorme smile bezig ben om artikelen te schrijven, mailtjes beantwoorden, pakketjes uit te pakken en dat soort dingen. Wat ik helemaal geweldig vind dat mijn bloglovin’ teller steeds omhoog gaat met nieuwe followers!

5. Dat ik eigenlijk een beste rommelkont ben, ik kan echt overal een puinhoop van maken en daarna baal ik zo van de troep dat ik het weer opruim. Resultaat, na een dag is het weer zo een grote puinhoop.

6. Ik helemaal verliefd ben op mijn iPhone en iPad maar absoluut geen Apple computer wil omdat ik er gewoon niet mee overweg kan, ik weet dat het een kwestie van wennen is maar toch hou ik het dan liever bij het oude.

7. Het liefste altijd jurkjes draag, ik hou echt van jurkjes met leuke laarsjes eronder met een leuk jasje er overheen. Als je in mijn kledingkast kijkt zie je ook ontzettend veel jurkjes.

8. Ik heb graag mensen om me heen, ik vind het echt verschrikkelijk om alleen te zijn. Daarom zoek ik altijd graag de gezelligheid op en ben ik eigenlijk altijd wel met mensen om mij heen.

9. Mijn toekomst droom is om van mijn site te kunnen leven en er een groot succes van te maken, ik weet niet of het me gaat lukken met alle concurrentie maar stiekem hoop ik dat ik ook ooit aan de top sta!

10. Dat ik geen eten eet wat op een dier lijkt. Garnalen, slakken, kippenpoot, haring en dat soort dingen eet ik echt niet, ik vind het er gewoon niet smakelijk uit zien. Maar als het kibbeling is of zo verwerkt is dat ik er geen dier meer uit kan halen eet ik het met gemak op, best gek toch?

11. Ik geen koffie lust maar altijd heel erg graag naar de Starbucks wil, dan haal ik maar een chocolademelk…

Zo dat waren een aantal weetjes over mij, zijn jullie benieuwd naar meer, dan kun je me natuurlijk alles in de comments vragen!

Credit foto: Helen – Beautyill

Dit vind je misschien ook leuk

44 reacties

 • Reply
  Chantal
  24 november 2012 at 15:19

  Leuk! Het zijn alleen geen 10, maar 11 facts hihi ;-)

 • Reply
  Miranda
  24 november 2012 at 15:21

  Wat leuk zeg;D

 • Reply
  beautybysacha
  24 november 2012 at 15:25

  Leuk om te lezen! Ik vind het goed van je dat je dyslexie hebt maar toch een blog bijhoudt en dat nog goed doet ook!

 • Reply
  Jesdiny
  24 november 2012 at 15:26

  Leuk om te lezen!! Bij Starbucks heb je ook veel drankjes waar wel koffie inzit maar met zoveel andere dingen dat je de koffie amper proeft. Misschien ook eens proberen?

 • Reply
  xxxsophia
  24 november 2012 at 15:27

  Ik merk helemaal niet dat je dyslexie hebt, ik vind je spelling best goed! :) 5,8,10 en 11 zijn ook herkenbaar. Leuk om dit soort artikeltjes te lezen! :D

 • Reply
  Milou
  24 november 2012 at 15:34

  Wat leuk om te lezen! Sommige dingen wist ik nog niet van je. Leuk dat het zo goed met je blog gaat, ga zo door! :-)

 • Reply
  onelifecanmakeachange
  24 november 2012 at 15:34

  Heel leuk om te lezen!

 • Reply
  Tedje
  24 november 2012 at 15:36

  Hihi leuk! Ik denk dat je de Vanilla Latte bij de Starbucks wel lekker vindt hoor! Die moet je echt eens proberen, smaakt niet eens meer naar koffie zo ziet is die!

 • Reply
  Kelly
  24 november 2012 at 15:45

  Leuk om dit te lezen! Sommige dingen zijn echt heel erg herkenbaar, zoals pipstudio, rommelkomt, koffie en die jurkjes!

 • Reply
  fablouise
  24 november 2012 at 15:46

  Heel leuk om te lezen!!

 • Reply
  Eva
  24 november 2012 at 15:57

  Supertof om te lezen! x

  beautybeatsbrains.blogspot.be

 • Reply
  Charlotte
  24 november 2012 at 16:10

  Superleuke weetjes! <3
  Wat gaaaf van je baantje bij ah. Congrats!
  Yummeh/ starbucks chocolade melk is altijd zo lekker.
  Haha dat met dat eten wist ik echt niet. grappig! Ik eet eig alles wel haha.
  xxx

 • Reply
  charlottebax
  24 november 2012 at 16:21

  Hahaha, die Starbucks issue is echt zo herkenbaar! Ik lust ook geen koffie (en maar goed voor mijn omgeving ook, stuiterdestuiter) maar vind het gewelidg om bij Starbucks chocolademelk en cheesecake te halen :)

 • Reply
  Hester
  24 november 2012 at 16:29

  Heel erg leuk om te lezen! Maar het zijn wel 11 facts, en geen 10 zoals in de titel staat, haha. Vind ik helemaal niet erg hoor! Dat jurkjesdragen had ik niet echt verwacht bij jou, maar ik vind het altijd leuk als mensen veel jurkjes dragen.

 • Reply
  charile
  24 november 2012 at 16:57

  leuk om te weten!

 • Reply
  beautyblogangelique
  24 november 2012 at 16:59

  Leuke weetjes! Zelf ga ik ook niet naar starbucks voor de koffie maar wel voor de thee of inderdaad chocolademelk!

 • Reply
  Lin
  24 november 2012 at 17:07

  Hahaha, ik eet ook absoluut geen eten dat op een dier lijkt! Lekker hypocriet, want een hamburger ofzo eet ik smakelijk op ;)

  Enne… ik ben eerlijk gezegd nog nooit bij starbucks geweest!

 • Reply
  Eva
  24 november 2012 at 18:29

  Leuke feitjes, en echt knap dat je dyslexie hebt maar toch een blog hebt!

 • Reply
  martinaa89
  24 november 2012 at 19:02

  superleuk!

 • Reply
  lovethatmakeup
  24 november 2012 at 19:05

  Leuk artikeltje!

 • Reply
  Qtplace (@qtplace)
  24 november 2012 at 19:08

  Super leuke tag :) Ik had je laatst nog getagd! 25 things you didn’t know about me ^_^

  • Reply
   Aranka
   24 november 2012 at 19:23

   Ja ik had het gezien! Daarom had ik deze gedaan, kon er echt geen 25 verzinnen, haha!

 • Reply
  Jeske (Not Only Nails)
  24 november 2012 at 19:14

  Heel leuk!

 • Reply
  lisanneleeft
  24 november 2012 at 19:37

  Haha, ik lust ook geen koffie (of nouja… ik drink het niet omdat ik het nooit geprobeerd heb en het toch niet gezond is), maar ik word wel altijd nieuwsgierig als mensen zo enthousiast zijn over Starbucks :P

  Overigens hebben heel veel mensen problemen met t’s en d’s, denk niet dat je je daarvoor hoeft te schamen, haha :P

  • Reply
   lisanneleeft
   24 november 2012 at 19:37

   Nu heb ik niet eens gezegd dat ik dit heel erg leuk om te lezen. Dus… bij deze :P Leuk om je op deze manier weer een beetje beter te leren kennen!

 • Reply
  dppz
  24 november 2012 at 19:41

  Altijd leuk om te lezen vind ik. Wat grappig trouwens van dat dieren eten.

 • Reply
  mysupersweetlife
  24 november 2012 at 19:55

  Wat een leuke feitjes, ik ben ook gek op jurkjes, heb ook alleen maar jurkjes
  Liefs

 • Reply
  Miss Langhaar (@MissLanghaar)
  24 november 2012 at 20:22

  Leuk om te weten! En dat aan de top met je blog moet wel lukken hoor volgens mij :)

 • Reply
  Esmay
  24 november 2012 at 20:25

  Leuke feitjes! Die eerste wist ik al! En bij Starbucks haal ik ook altijd chocomelk hihi!

 • Reply
  Jana
  24 november 2012 at 20:40

  Wat leuk om te weten :D x

 • Reply
  Anne Solveig
  24 november 2012 at 21:22

  Leuke feitjes!

 • Reply
  Lifesplash
  24 november 2012 at 21:58

  De eerste wist ik al, vind het wel zielig dat je er soms nare opmerkingen over krijgt – tenminste ik las er ooit eens eentje, dat iemand zei dat ze het écht niet vond kunnen. Maar zij wist dat duidelijk niet. ;) En de 5e is echt te herkenbaar, hahah gewoon erg en ziek is die. Shame.

 • Reply
  chantal
  24 november 2012 at 22:39

  1e Punt: maak je teksten in word (als je dit al niet deed) gaat er wat mis met uploaden ben je je tekst niet kwijt, en je kan de spellingscontrole aanzetten :) verder je werkwoorden veranderen in smurfen :) dan hoor je meestal wel of het of het stam +dt moet. En voor de rest begrijpt iedereen wel wat je bedoeld toch? :) succes

 • Reply
  dita
  25 november 2012 at 10:01

  Leuk! Ik ben ook gek van pip, blond etc..

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  25 november 2012 at 12:52

  Haha zo grappig die laatste ;-)

 • Reply
  Mariska
  25 november 2012 at 21:39

  Leuk om dit zo te lezen! Zo kom je toch meer van elkaar te weten :)

 • Reply
  talsbeauty
  25 november 2012 at 23:58

  Super leuk om te lezen, zo kom je toch meer te weten over de persoon achter een blog :)

 • Reply
  femke328
  26 november 2012 at 16:35

  Haha dat van fact elf heb ik ook :) de chocomelk bij de starbucks is echt verrukkelijk.

 • Reply
  Jiildou
  26 november 2012 at 17:31

  Nummer elf heb ik ook. Alleen al met die beker rond lopen is hip :)

 • Reply
  Rosalinde
  27 november 2012 at 10:53

  Leuk om te lezen! Eigenlijk is het helemaal niet erg dat je dyslexie hebt terwijl je een blog bijhoudt. Juist goed! Volgens mij kun je door het bloggen veel leren zodat de dyslexie minder wordt. Mijn vriend heeft ook dyslexie maar door training en veel oefenen is hij er uiteindelijk bijna helemaal vanaf gekomen. Het is bijna niet meer te merken dat hij dat heeft! :)

 • Reply
  Trâm
  27 november 2012 at 17:28

  Leuk om te lezen! Jurkjes zijn inderdaad heel leuk.

 • Reply
  Anouk
  29 november 2012 at 19:07

  Leuk aranka! En kippenbouten eet ik ook alleen als ik eerst alle vlees eraf is, anders zie ik de hele tijd een kip zonder 1 poot langslopen, heel raar!

 • Laat een reactie achter