Zoek
Sluit dit zoekvak.

10 facts about me

Ik vind het altijd heel erg leuk om persoonlijke dingen over mensen te lezen, zoals bijvoorbeeld 10 feiten over iemand die je wellicht nog niet wist. Vandaag wil ik dat ook doen, zodat jullie me misschien iets beter leren kennen. Hopelijk wisten jullie deze dingen nog niet en vinden jullie het leuk om te lezen!

1. Misschien hebben jullie het wel gemerkt, maar mijn teksten zijn niet bepaald vlekkeloos geschreven, dat komt omdat ik dyslexie heb. Het is niet dramatisch slecht, maar d’s en t’s vind ik toch best wel lastig en soms ik welke vorm ik het moet zetten. Mocht je een foutje zien, dan kan je dat altijd in de comments zeggen, vind het totaal niet erg om daar op gewezen te worden!

2. Ik helemaal gek ben op de stijl van PIP Studio en Blond Amsterdam. Het liefst zet ik er mijn hele kamer mee vol (hij staat al behoorlijk vol met deze merken)!

3. Dat ik naast school en mijn site gewoon nog werk bij de Albert Heijn en bezig ben met een opleiding tot teamleider van de kassa afdeling, lekker druk ben ik dus.

4. Mijn site echt mijn grote passie is en ik elke dag weer met een enorme smile bezig ben om artikelen te schrijven, mailtjes beantwoorden, pakketjes uit te pakken en dat soort dingen. Wat ik helemaal geweldig vind dat mijn bloglovin’ teller steeds omhoog gaat met nieuwe followers!

5. Dat ik eigenlijk een beste rommelkont ben, ik kan echt overal een puinhoop van maken en daarna baal ik zo van de troep dat ik het weer opruim. Resultaat, na een dag is het weer zo een grote puinhoop.

6. Ik helemaal verliefd ben op mijn iPhone en iPad maar absoluut geen Apple computer wil omdat ik er gewoon niet mee overweg kan, ik weet dat het een kwestie van wennen is maar toch hou ik het dan liever bij het oude.

7. Het liefste altijd jurkjes draag, ik hou echt van jurkjes met leuke laarsjes eronder met een leuk jasje er overheen. Als je in mijn kledingkast kijkt zie je ook ontzettend veel jurkjes.

8. Ik heb graag mensen om me heen, ik vind het echt verschrikkelijk om alleen te zijn. Daarom zoek ik altijd graag de gezelligheid op en ben ik eigenlijk altijd wel met mensen om mij heen.

9. Mijn toekomst droom is om van mijn site te kunnen leven en er een groot succes van te maken, ik weet niet of het me gaat lukken met alle concurrentie maar stiekem hoop ik dat ik ook ooit aan de top sta!

10. Dat ik geen eten eet wat op een dier lijkt. Garnalen, slakken, kippenpoot, haring en dat soort dingen eet ik echt niet, ik vind het er gewoon niet smakelijk uit zien. Maar als het kibbeling is of zo verwerkt is dat ik er geen dier meer uit kan halen eet ik het met gemak op, best gek toch?

11. Ik geen koffie lust maar altijd heel erg graag naar de Starbucks wil, dan haal ik maar een chocolademelk…

Zo dat waren een aantal weetjes over mij, zijn jullie benieuwd naar meer, dan kun je me natuurlijk alles in de comments vragen!

Credit foto: Helen – Beautyill

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

 1. Leuk om te lezen!! Bij Starbucks heb je ook veel drankjes waar wel koffie inzit maar met zoveel andere dingen dat je de koffie amper proeft. Misschien ook eens proberen?

 2. Ik merk helemaal niet dat je dyslexie hebt, ik vind je spelling best goed! :) 5,8,10 en 11 zijn ook herkenbaar. Leuk om dit soort artikeltjes te lezen! :D

 3. Hihi leuk! Ik denk dat je de Vanilla Latte bij de Starbucks wel lekker vindt hoor! Die moet je echt eens proberen, smaakt niet eens meer naar koffie zo ziet is die!

 4. Superleuke weetjes! <3
  Wat gaaaf van je baantje bij ah. Congrats!
  Yummeh/ starbucks chocolade melk is altijd zo lekker.
  Haha dat met dat eten wist ik echt niet. grappig! Ik eet eig alles wel haha.
  xxx

 5. Hahaha, die Starbucks issue is echt zo herkenbaar! Ik lust ook geen koffie (en maar goed voor mijn omgeving ook, stuiterdestuiter) maar vind het gewelidg om bij Starbucks chocolademelk en cheesecake te halen :)

 6. Heel erg leuk om te lezen! Maar het zijn wel 11 facts, en geen 10 zoals in de titel staat, haha. Vind ik helemaal niet erg hoor! Dat jurkjesdragen had ik niet echt verwacht bij jou, maar ik vind het altijd leuk als mensen veel jurkjes dragen.

 7. Hahaha, ik eet ook absoluut geen eten dat op een dier lijkt! Lekker hypocriet, want een hamburger ofzo eet ik smakelijk op ;)

  Enne… ik ben eerlijk gezegd nog nooit bij starbucks geweest!

 8. Haha, ik lust ook geen koffie (of nouja… ik drink het niet omdat ik het nooit geprobeerd heb en het toch niet gezond is), maar ik word wel altijd nieuwsgierig als mensen zo enthousiast zijn over Starbucks :P

  Overigens hebben heel veel mensen problemen met t’s en d’s, denk niet dat je je daarvoor hoeft te schamen, haha :P

 9. De eerste wist ik al, vind het wel zielig dat je er soms nare opmerkingen over krijgt – tenminste ik las er ooit eens eentje, dat iemand zei dat ze het écht niet vond kunnen. Maar zij wist dat duidelijk niet. ;) En de 5e is echt te herkenbaar, hahah gewoon erg en ziek is die. Shame.

 10. 1e Punt: maak je teksten in word (als je dit al niet deed) gaat er wat mis met uploaden ben je je tekst niet kwijt, en je kan de spellingscontrole aanzetten :) verder je werkwoorden veranderen in smurfen :) dan hoor je meestal wel of het of het stam +dt moet. En voor de rest begrijpt iedereen wel wat je bedoeld toch? :) succes

 11. Leuk om te lezen! Eigenlijk is het helemaal niet erg dat je dyslexie hebt terwijl je een blog bijhoudt. Juist goed! Volgens mij kun je door het bloggen veel leren zodat de dyslexie minder wordt. Mijn vriend heeft ook dyslexie maar door training en veel oefenen is hij er uiteindelijk bijna helemaal vanaf gekomen. Het is bijna niet meer te merken dat hij dat heeft! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *