Zoek
Sluit dit zoekvak.

10 dingen waar ik blij van word

 photo Blij_zpsc42dcc0d.png

Dingen doen waar je blij en vrolijk van wordt, dat is misschien wel het leukste om te doen. Je voelt je er goed bij en je hebt een lekkere glimlach op je gezicht. Met het druilerige weer buiten vertel ik jullie de 10 dingen waar ik blij van word. En natuurlijk ben ik ook benieuwd naar de kleine dingen waar jullie blij van worden!

Ik word natuurlijk heel erg vrolijk als Danny bij mij in de buurt is, samen doen we de leukste dingen! Eigenlijk als het kan ben ik liefste bij hem!

Met vrienden afspreken is ook iets wat ik erg leuk vind. Gelukkig heb ik ontzettend veel lieve en leuke mensen om me heen die ik elke week wel zie, gezellig een kaartje leggen, stappen of thuis gewoon lekker een drankje op de bank doen. Ja, daar maak je me blij mee!

 photo Gran17_zps3cf8c44c.png

Lekker eten! Oké, dat afvallen was echt niks voor mij. Ik ben echt iemand die het liefst de hele dag door lekker eet en daar word ik ook echt blij van.

Op vakantie gaan of een weekendje weg! Heerlijk om er eventjes tussen uit te zijn en je in een andere omgeving te wanen. Kon ik maar vaker dan 1 keer per jaar op vakantie!

Pakketjes krijgen, elke dag voelt nog steeds als Sinterklaas als de pakketjesman weer met dozen vol de oprit komt wandelen. Bloggen is echt de leukste baan die je kan hebben!

Gezelligheid op mijn kamer, daar word ik ook blij van! Ik zit er eigenlijk de hele dag dus ik vind het eigenlijk wel heel erg belangrijk om het er gezellig te hebben. Ik ben gek op kaarsjes, PIP, bl0emtjes, Blond Amsterdam en andere tierlantijntjes, gezellig!

Ik vind het ook heerlijk om lui te zijn, lekker met mijn laptop in bed en dan aflevering gemist kijken of een filmpje!

Kroelen met Shiba, helaas niet mijn hond maar als ik bij Danny ben wordt er wel uitgebreid met Shiba geknuffeld, ze is ook zo fluffy!

Feesten met mijn vrienden, ik vind het heerlijk om een gek dansje in de kroeg te doen of naar een groot festival te gaan!

 photo 2013-11-03141404_zps85a54c2e.jpg

Helaas heb ik thuis zelf geen bad, maar dan blijft het gewoon speciaal. Want je maakt mij echt heel erg blij met een heerlijk warm bad en dan met een heerlijke bruisbal of badschuim er in!

Nu ben ik wel eens benieuwd, van welke dingen worden jullie blij?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Ik vind het ook zo lekker om in bad te gaan, doe het eigenlijk alleen op vakantie omdat ik thuis geen bad heb… Dus het is helemaal een vakantie-dingetje voor mij :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *