10 dingen die je niet over mij wist!

Ik merk dat jullie het altijd erg leuk vinden om meer van de persoon achter de blog te weten. Ik neem jullie natuurlijk elke week mee in mijn persoonlijke foto’s en belevenissen, maar of jullie echt veel over mij persoonlijk weten, weet ik niet. Vandaar 10 feitjes over mij die jullie misschien nog niet wisten.

Ik vroeger helemaal geen fan van make-up was, niemand in mijn omgeving hield ervan. Mijn moeder had alleen nog wat make-up van haar trouwen en voor de rest droeg ze nooit make-up. Grappig dat ik dan toch nog een hele grote passie voor make-up heb ontwikkeld!

Dat ik heel erg onzeker ben over mezelf, vooral vroeger had ik hier erg veel moeite mee. Ik durfde mezelf niet te laten zien en zelfs in de klas vond ik een vraag stellen in het openbaar heel erg moeilijk. Daar heb ik speciale trainingen voor gehad met kinderen die juist het tegenovergestelde van mij waren. Dat heeft me juist heel erg geholpen.

Vroeger was ik heel creatief, mijn hobby was fotografen, photoshop en tekenen. Ik kon het vroeger echt allemaal heel goed. En wat kan ik nu, he-le-maal niks er meer van. Echt zo jammer dat ik niks mee heb gedaan.

Ooit was ik helemaal gek van manga en andere Japanse tekenfilms, waarom weet ik niet want nu vind ik verschrikkelijk. Ik spendeerde echt uren naar Sailor Moon en Mermaid Melody, haha!

Op het gebied van haar heb ik echt twee linkerhanden, echt zo zonde! Ik kan niet eens een vlecht bij mezelf maken. Ik wou echt dat zo graag dat ik daar wat meer mee kon.

Het liefste kijk ik de hele dag slechte tv, nou ja laat ik zeggen dat ik van programma’s hou zonder echte inhoud. Goede tijden, slechte tijden, Geer en Goor, Roy Donders, Joey die zijn vriendinnetje zoekt, ik vind het allemaal geweldig!

Waarschijnlijk denken jullie vast dat ik muziek van Taylor Swift helemaal geweldig vind, maar dat soort muziek vind ik echt verschrikkelijk. Ik hou juist van house, electro, dance en dat soort muziek. Dancefestivals vind ik dan ook altijd helemaal geweldig en ik ben er altijd wel te vinden als er iets in de buurt is.

Zonder mijn bril zie ik heel weinig, waarschijnlijk zien jullie hem nooit voorbij komen, maar ik heb toch echt bijna -5.00 aan beide ogen. Vanaf klein meisje loop ik al met een bril op, daar had ik vroeger wel echt heel veel moeite mee.

Ik ben ontzettend bang voor bloed, wonden of andere dingen wat daar op lijkt. Hoe nep of echt het er ook op televisie uit ziet, ik kan er echt niet tegen en krijg er helemaal de kriebel van en trek wit weg. Bloedprikken is ook iets waar je een heel leger voor nodig hebt om mij rustig te houden, haha!

Mijn lievelingseten boerenkool met worst is? Hier kan je me echt ontzettend blij mee maken! Gelukkig eten we het ongeveer elke week!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Hester
  14 december 2013 at 16:31

  Heb je een bril en lenzen dan? :) Oh en ik vind je foto’s altijd hartstikke mooi hoor dus dat talent ben je zeker niet helemaal verloren!

 • Reply
  Jessica
  14 december 2013 at 16:34

  Haha die enelaatste, zo herkenbaar. Alleen al over bloed praten doet mij huiveren en wit wegtrekken, ik val flauw als ik bloed zie en bloedprikken is dan ook echt een hel! Ik heb een trauma voor bloed door iets wat er gebeurd is toen ik een jaar of 6 was.

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Sofie
  14 december 2013 at 16:56

  Wat een leuke weetjes!

 • Reply
  Dionne Knooren
  14 december 2013 at 16:58

  Wat leuk om te lezen!

 • Reply
  Eline
  14 december 2013 at 17:10

  Heel erg leuk artikel, leuk om te weten!

 • Reply
  Ashleey
  14 december 2013 at 17:12

  Wat leuk om allemaal te weten :D

 • Reply
  Tess Evea
  14 december 2013 at 17:21

  Wat super leuk om te lezen. Vroeger was ik zelf ook helemaal fan van de Mango figuren!

 • Reply
  kato
  14 december 2013 at 17:28

  Heel leuk! Xx

 • Reply
  Kelly
  14 december 2013 at 17:33

  Wat leuk om te lezen!

 • Reply
  Edith
  14 december 2013 at 17:37

  Wat de leuke weetjes, leuk om te lezen!

 • Reply
  femketje
  14 december 2013 at 18:22

  super leuk om te lezen :D

 • Reply
  Anne Solveig
  14 december 2013 at 18:24

  Wat een leuke weetjes! Ik ben ook gek op Boerenkool!

 • Reply
  Jana
  14 december 2013 at 19:15

  Leuke weetjes ! x

 • Reply
  Beau
  14 december 2013 at 19:19

  Ontzettend leuk artikel! Ik houd ook van ‘slechte tv’ hahaha, op de een of andere manier is het enorm leuk.

 • Reply
  Marieke
  14 december 2013 at 19:20

  Ohmygod,jij kent Mermaid Melody gewoon, wat gaaf! ik heb vroeger ook uren anime gekeken, 200 episodes Sailor Moon alleen al.. :P

 • Reply
  Tessa
  14 december 2013 at 19:45

  Leuke facts, in de eerste kan ik me helemaal verplaatsen. Mijn moeder droeg en draagt geen make-up en ik altijd, haha
  Liefs,

 • Reply
  inspiredbylifee
  14 december 2013 at 19:50

  Super leuk om te lezen, ik heb ook echt een aantal dingen waar ik vroeger zo goed in was en nu kan ik er helemaal niks meer van, inderdaad jammer dat je er dan niks mee gedaan hebt. Mag ik iets vragen? op de foto’s zie ik dat je geen bril draagt , draag je dan gewoon lenzen als je geen bril op hebt? Misschien een domme vraag maar misschien draag je alleen geen bril als je foto’s maakt hihi. Ik vind trouwens niet dat je onzeker hoeft te zijn je bent een prachtige vrouw. Liefs http://www.inspiiredbylife.blogspot.nl

 • Reply
  beautybylj
  14 december 2013 at 20:15

  Leuk om te lezen! Ik heb ook echt 2 linkerhanden op het gebied van haar, ik probeer zoveel mogelijk te oefenen zodat ik het ooit ook nog een keer goed kan! X

 • Reply
  pamela
  14 december 2013 at 20:54

  super leuk artikel!! ik vind het altijd heel erg leuk om van dit soort artikels te lezen omdat je sommigen dingen totaal niet verwacht bij die mensen.

 • Reply
  chucky1012
  14 december 2013 at 21:20

  Heel goed van je dat je dit aan je volgers verteld!
  Geeft niets dat je een bril hebt. Maar doe je die af zodat wij dan je make-up op je ogen beter kunnen zien en voor het maken van de foto’s?
  Ik bril al sinds ik een jaar of 4 was. Naar gtst kijk ik niet maar wel die andere progamma’s die je genoemd had. Moet je toch zelf weten….. Wat geeft dat….. helemaal niets om je voor te schamen. Goed van je dat je trainingen had gehad. Dan is het knap goed van je dat je nu bij die grootgrutter werkt. Had je daar geen moeite mee toen je er ging werken en als klanten iets aan je kwamen vragen? Heerlijke dance muziek….
  Pluim voor jou…..

  Xoxo

 • Reply
  Priscilla
  14 december 2013 at 22:31

  Ik had vroeger precies hetzelfde op school, durfde ook nooit wat te vragen. Over dat soort dingen begin ik nu eindelijk een beetje heen te komen.

 • Reply
  MySimplySpecial
  14 december 2013 at 23:06

  Grappig dat je mening over sommige dingen zo veranderd is!

 • Reply
  Dagmar Valerie
  15 december 2013 at 01:41

  Super mooi dat je dit deelt en je hebt het echt heel mooi beschreven, even een ander artikel dan gebruikelijk; maar echt een topper ben je!

 • Reply
  Eline
  15 december 2013 at 10:14

  leuk om te lezen!

 • Reply
  Ingrid
  15 december 2013 at 13:59

  Niet creatief? Je weblog staat vol met teksten en foto’s. Ik vind je heel creatief!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  15 december 2013 at 14:32

  Heel leuke weetjes, zulke posts zijn altijd tof :-) Grappig dat je vroeger totaal geen interesse in make-up had, zeg!

 • Reply
  Joyce
  15 december 2013 at 17:04

  Leuk om te lezen! Ik was ‘vroeger’ ook altijd veel bezig met photoshop en tekenen (manga-achtig) maar dat wordt hem nu ook niet meer bij mij haha. Photoshop ben ik weer aan het leren, maar tekenen.. nope.

 • Reply
  Kelly
  15 december 2013 at 18:39

  Grappige feitjes!

 • Reply
  lisa
  15 december 2013 at 20:54

  Leuk om allemaal te lezen! Wel lijkt het alsof het artikel nogal snel getypt is. Kwam allemaal woord/zins fouten tegen, jammer.

 • Reply
  Melike
  16 december 2013 at 12:10

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Hanna
  16 december 2013 at 21:22

  Leuk om dit te lezen. Knap ook dat je zo eerlijk over jezelf bent!

 • Reply
  emily
  18 december 2013 at 19:01

  Gtst heeft juist inhoud, er komen steeds onderwerpen invoor die ook belangrijk zijn in het echte leven! Verder was het wel leuk om te lezen.

 • Laat een reactie achter