Search
Close this search box.

10 dingen die je niet over mij wist!

Ik merk dat jullie het altijd erg leuk vinden om meer van de persoon achter de blog te weten. Ik neem jullie natuurlijk elke week mee in mijn persoonlijke foto’s en belevenissen, maar of jullie echt veel over mij persoonlijk weten, weet ik niet. Vandaar 10 feitjes over mij die jullie misschien nog niet wisten.

Ik vroeger helemaal geen fan van make-up was, niemand in mijn omgeving hield ervan. Mijn moeder had alleen nog wat make-up van haar trouwen en voor de rest droeg ze nooit make-up. Grappig dat ik dan toch nog een hele grote passie voor make-up heb ontwikkeld!

Dat ik heel erg onzeker ben over mezelf, vooral vroeger had ik hier erg veel moeite mee. Ik durfde mezelf niet te laten zien en zelfs in de klas vond ik een vraag stellen in het openbaar heel erg moeilijk. Daar heb ik speciale trainingen voor gehad met kinderen die juist het tegenovergestelde van mij waren. Dat heeft me juist heel erg geholpen.

Vroeger was ik heel creatief, mijn hobby was fotografen, photoshop en tekenen. Ik kon het vroeger echt allemaal heel goed. En wat kan ik nu, he-le-maal niks er meer van. Echt zo jammer dat ik niks mee heb gedaan.

Ooit was ik helemaal gek van manga en andere Japanse tekenfilms, waarom weet ik niet want nu vind ik verschrikkelijk. Ik spendeerde echt uren naar Sailor Moon en Mermaid Melody, haha!

Op het gebied van haar heb ik echt twee linkerhanden, echt zo zonde! Ik kan niet eens een vlecht bij mezelf maken. Ik wou echt dat zo graag dat ik daar wat meer mee kon.

Het liefste kijk ik de hele dag slechte tv, nou ja laat ik zeggen dat ik van programma’s hou zonder echte inhoud. Goede tijden, slechte tijden, Geer en Goor, Roy Donders, Joey die zijn vriendinnetje zoekt, ik vind het allemaal geweldig!

Waarschijnlijk denken jullie vast dat ik muziek van Taylor Swift helemaal geweldig vind, maar dat soort muziek vind ik echt verschrikkelijk. Ik hou juist van house, electro, dance en dat soort muziek. Dancefestivals vind ik dan ook altijd helemaal geweldig en ik ben er altijd wel te vinden als er iets in de buurt is.

Zonder mijn bril zie ik heel weinig, waarschijnlijk zien jullie hem nooit voorbij komen, maar ik heb toch echt bijna -5.00 aan beide ogen. Vanaf klein meisje loop ik al met een bril op, daar had ik vroeger wel echt heel veel moeite mee.

Ik ben ontzettend bang voor bloed, wonden of andere dingen wat daar op lijkt. Hoe nep of echt het er ook op televisie uit ziet, ik kan er echt niet tegen en krijg er helemaal de kriebel van en trek wit weg. Bloedprikken is ook iets waar je een heel leger voor nodig hebt om mij rustig te houden, haha!

Mijn lievelingseten boerenkool met worst is? Hier kan je me echt ontzettend blij mee maken! Gelukkig eten we het ongeveer elke week!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

 1. Haha die enelaatste, zo herkenbaar. Alleen al over bloed praten doet mij huiveren en wit wegtrekken, ik val flauw als ik bloed zie en bloedprikken is dan ook echt een hel! Ik heb een trauma voor bloed door iets wat er gebeurd is toen ik een jaar of 6 was.

  Leuk om te lezen!

 2. Ohmygod,jij kent Mermaid Melody gewoon, wat gaaf! ik heb vroeger ook uren anime gekeken, 200 episodes Sailor Moon alleen al.. :P

 3. Super leuk om te lezen, ik heb ook echt een aantal dingen waar ik vroeger zo goed in was en nu kan ik er helemaal niks meer van, inderdaad jammer dat je er dan niks mee gedaan hebt. Mag ik iets vragen? op de foto’s zie ik dat je geen bril draagt , draag je dan gewoon lenzen als je geen bril op hebt? Misschien een domme vraag maar misschien draag je alleen geen bril als je foto’s maakt hihi. Ik vind trouwens niet dat je onzeker hoeft te zijn je bent een prachtige vrouw. Liefs http://www.inspiiredbylife.blogspot.nl

 4. Heel goed van je dat je dit aan je volgers verteld!
  Geeft niets dat je een bril hebt. Maar doe je die af zodat wij dan je make-up op je ogen beter kunnen zien en voor het maken van de foto’s?
  Ik bril al sinds ik een jaar of 4 was. Naar gtst kijk ik niet maar wel die andere progamma’s die je genoemd had. Moet je toch zelf weten….. Wat geeft dat….. helemaal niets om je voor te schamen. Goed van je dat je trainingen had gehad. Dan is het knap goed van je dat je nu bij die grootgrutter werkt. Had je daar geen moeite mee toen je er ging werken en als klanten iets aan je kwamen vragen? Heerlijke dance muziek….
  Pluim voor jou…..

  Xoxo

 5. Leuk om te lezen! Ik was ‘vroeger’ ook altijd veel bezig met photoshop en tekenen (manga-achtig) maar dat wordt hem nu ook niet meer bij mij haha. Photoshop ben ik weer aan het leren, maar tekenen.. nope.

 6. Gtst heeft juist inhoud, er komen steeds onderwerpen invoor die ook belangrijk zijn in het echte leven! Verder was het wel leuk om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *