Zoek
Sluit dit zoekvak.

10 dingen die ik nooit zal gaan doen

10 dingen die ik nooit zal gaan doen

Sommige dingen weet je gewoon zeker, tenminste je bent er heel stellig in. Er zijn gewoon dingen waarvan je zelf denkt nooit te gaan doen. Zeg natuurlijk nooit, nooit, want vaak als puntje bij paaltje komt denk je er wellicht toch anders over. Maar ik heb best wel een lijst met dingen die ik nou nooit zal gaan doen. Benieuwd welke dingen dat zijn? Lees dan snel verder!

Een tatoeage nemen

Gewoon nee. Ten eerste het past totaal niet bij mij. Ik vind het gewoon niet mooi bij mezelf. Misschien wel de beste reden is dat ik snel op dingen uitgekeken ben. Vind ik iets mooi, dan vind ik het na een paar jaar niet meer mooi. Met andere woorden, mocht ik ooit over stag gaan en een tatoeage nemen, wellicht vind ik hem dan niet meer mooi na een tijd.

Een piercing laten zitten

Goed, ik mag dan wel vier oorgaatjes hebben, maar een echte piercing vind ik niets. Eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als hierboven. Ik vind het trouwens voor andere mensen wel leuk, hetzelfde geldt met tatoeages. Ik vind alles leuk en prima, zo lang het maar niet voor mezelf is.

Fysiek geweld plegen

Ik ben zo baaf als ik weet niet hoe en vind geweld een behoorlijk heftig iets. Als echte held op sokken zou ik dat nooit durven en willen doen. Nee, ik denk niet dat je me ooit een klap zal zien uitdelen. Uitzonderlijke situaties daargelaten dat je niet voor jezelf in staat, maar ik denk dat je dan wel héél iets ergs moet hebben gedaan.

Iets kopen zonder geld

Vroeger was ik daar nog al makkelijk in, mag ik even 50 cent van je lenen voor een saucijzenbroodje, dan krijg je het volgende week weer terug. Kortom, geld uitgeven wat ik niet had en moest dan op mijn zakgeld of loon. Ik had dus een lening staan bij andere mensen en zodra ik weer geld had, was dat allemaal weer verdwenen omdat ik iedereen terug moest betalen. Ook heb ik voor mijn eerste auto wat geld geleend bij mijn ouders, elke maand moest ik daar flink (in verhouding met wat binnen kwam) voor terugbetalen. Dat vond ik zo verschrikkelijk dat ik sinds dien nooit een een cent van anderen heb uitgegeven (behalve mijn hypotheek dan).

Zwart reizen

Ik heb er gewoon de ballen niet voor en zou peentjes zweten of er ook maar iemand komt om te te controleren. Nee, ik doe het graag op de eerlijke manier. Net zat ik nog in een bus waar de OV chip apparaten het niet deden, ik voelde me meteen lullig dat ik gratis in de bus zat, nee het is niet voor mij weggelegd.

Naar de wc gaan in openbaar vervoer

Ik heb geen wc fobie en kan overal naar de wc, behalve in het openbaar vervoer. In de trein, bus en het vliegtuig zal ik dan ook echt niet naar de wc gaan. Ik vind het verschrikkelijk vies, terwijl ik echt geen smetvrees heb. Tot nu toe hou ik het goed vol en ben ik nog nooit in een trein, bus of vliegtuig naar het toilet geweest, zelfs niet als ik héél nodig moet.

Uit een vliegtuig springen of iets dergelijks

Bungeejumpen, parachute springen of verzin het maar. Niet voor mij, echt niet. Wil je me meteen tussen vier planken hebben ofzo?

Drugs nemen of roken

Noem me een saaie of wat dan ook maar ik vind roken en drugs echt een no-go. Ik heb één keer in mijn leven gerookt toen ik 16 was en één keertje met carnaval toen ik vrij dronken was (ja, carnaval doet gekke dingen met je) en daar blijft het bij. Drugs heb ik zelfs nog nooit aangeraakt, ook geen wiet. Het lijkt me verschrikkelijk jezelf en de controle te verliezen. Nee, daar ligt mijn interesse niet.

Niet luisteren

Na dit allemaal gelezen te hebben zal het jullie vast niet verbazen dat ik nooit de klas uitgestuurd ben geweest. Oké, dat lieg ik, één keer omdat ik mijn huiswerk niet af had. Maar voor de rest luisterde ik altijd heel netjes, ook naar mijn ouders en anderen. Moet wel zeggen dat ik tegenwoordig wat selectiever luister, maar over het algemeen luister ik wel heel goed naar de regels en zoek zeker de grenzen niet op.

Vegetariër of veganist worden

Ik heb echt diep respect voor de mensen die het wel zijn en ben het helemaal eens met de redenen waarom ze het doen of willen. Maar bij mij is die drive er gewoon niet en ik vrees dat die er ook niet al komen. Ik vind het vlees en dergelijke veel te lekker en zeg het maar heel eerlijk, steek liever mijn kop in het zand en geniet van een lekker biefstukje, sorry!

En dit waren alweer de 10 dingen die ik nooit zal doen. Ik ben wel benieuwd naar dingen die jullie nooit zullen gaan doen en of jullie je een beetje in mijn punten kunnen vinden of niet. Wellicht ben ik met een paar punten vrij uniek, haha. Maar dat is dan mijn vreemde gedachtegang.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. Leuk om eens te lezen. Niet naar het toilet gaan tijdens een echt lange vliegreis is heel knap (en een beetje ongezond omdat je toch voldoende moet drinken hihi). Fijne zondag!

 2. Oef zonder toilet bezoek naar Zuid Afrika vliegen….ik doe het je niet na.
  Mij lijkt een airport wc net zo ranzig, dus ik zou voor het vliegtuig gaan haha die word teminste continue door het cabine personeel gereinigd.

 3. Ik ben wel vegetariër en ben ooit één keer naar een vies toilet in de trein geweest (nooit meer!), maar herken me helemaal in de andere 8 dingen. Die zou ik ook allemaal nooit doen! Met een tatoeage nemen met stip op 1 ook. Bij anderen prima inderdaad, maar voor mezelf vind ik dat helemaal niets.

 4. Wat grappig om te lezen! Ik zou juist dolgraag nog een piercing en een tattoo nemen! Naar de wc kan ik me bijna niet voorstellen, maar dat komt ook omdat ik een blaas als een pinda heb denk ik ;). Vegetariër zou me nog best interessant lijken!

 5. Zo een leuk artikel.
  Maar echt ik zorg wel dat ik nodig moet naar de wc kan en heb dan ook altijd speciale doekjes bij me etc..
  Ga natuurlijk nooit op de wc bril zitten.

  Xoxo

 6. Leuk artikel! Er staan een paar dingen tussen die ik ook nooit zou doen. Sommige dingen heb ik wel eens gedaan haha! Sowieso plassen in het vliegtuig.. Bij lange vluchten kun je niet anders!

 7. Leuk lijstje! Ik kan me in een paar dingen zeker vinden, maar heb bijvoorbeeld wel een tatoeage en probeer steeds minder vlees te eten. Enne, over die wc: neem zelf voor de zekerheid zakdoekjes en handgel mee, want tijdens zo’n lange vlucht moet je vast wel even!

 8. Uhh ik heb nog wel een lijstje:p.
  Dat van die piercings heb ik wel(voornamelijk in me oren en ik heb er 1 me navel).
  Wat ik niet zou doen:
  1.een bank of winkel beroven.
  2.me haar in een knallende kleur verven
  3.expres een ongeluk veroorzaken
  4.expres me camera laten vallen voor de winstuitkering.
  5.een makeup kleur op doen die niet bij me past. (dat is bij mij:groen, blauw, oranje en rood)
  6.jailbreaken(geen idee hoe het werkt?)
  7.luisteren naar muziek van lil kleine en alles wat er in die straat hoort!!
  8.me honden loslaten bij het uitlaten met veel verkeer.
  9.motorrijbewijs halen.
  10.relatie met iemand aangaan die je probeert te veranderen.
  (al 2x gehad!!)
  Stef

 9. roken is ook niet mijn ding :’) piercings heb ik al en tattoos… tsja, de man des huizes vind het niets en ik vind het prachtig maar heb er zelf nog geen :3 oh en ik zou zelf ook echt niet 100% vegan of vegetarisch kunnen worden, soms is een plakje worst op brood toch echt te lekker :o

 10. Haha super leuk! Sommige dingen herken ik wel. Ik houd ook totaal niet van geweld en heb ook nooit iemand geslagen of iets.. roken nog nooit gedaan maar al mijn vrienden roken! Haha best herkenbaar dus. Leuk :)

 11. Precies de punten die ik ook nooit (of nooit meer) zal doen! Ik heb niks met drugs. Er wordt zo gewoon over gedaan maar alleen daarom al moet ik er niets van hebben. Het is als bungeejumpen of uit een vliegtuig springen: het hoeft maar 1 keer fout te gaan. ;) Roken doe ik al 16 jaar niet meer. En ook ik ben snel uitgekeken op dingen. Zo heb ik o.a. al tig andere salontafels gehad (dat is echt een tic van mij); dus ik zal daarom nóóit zoiets definitiefs als een tattoo nemen. Leuk artikel!

 12. Haha wat grappig! Ik herken me in jouw complete lijstje. Toiletbezoek in het vliegtuig heb ik wel al regelmatig gehad en dat valt meestal (relatief gezien) nog mee. En als je vluchten hebt van een uur of tien/elf heb je ook geen keus vrees ik….

 13. Je hoeft je helemaal niet te verontschuldigen omdat je ‘braaf’ bent. Daar moet je juist trots op zijn! Het is heel positief dat je nooit de klas bent uitgestuurd, dat je niet rookt en geen drugs gebruikt. Dat doen veel mensen je niet na! Ik dacht ook altijd nooit vegetarisch / veganistisch te gaan eten maar door ziekte moet ik nu een dieet volgen waardoor ik toch grotendeels plantaardig eet. Never say never. Oh, en succes met de vlucht naar Zuid-Afrika, volgens mij zijn de wc’s in vliegtuigen lang niet zo erg als in treinen.

 14. Wat interessant om te lezen. Roken zou ik ook nooit doen, al is het maar omdat het slecht is voor je stem en ik logopedist to-be ben. Een tattoo zou ik ook zeker nooit doen, dat vind ik een te grote commitment. Daarentegen ga ik wel regelmatig in de trein naar het toilet maar dat is puur omdat ik een enorm zwakke blaas heb en soms gewoon geen keus heb.

 15. hi

  ben jij baaf ? en niet braaf ? :P

  “Fysiek geweld plegen

  Ik ben zo baaf als ik weet niet hoe”

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik ooit wel eens een klap heb uitgedeeld.. Al was dat meer uit zelfverdediging dan om zomaar te doen.. niet dat ik er trots op ben naderhand.. maar met alcohol op.. en mannen die niet door hebben dat na 10 keer aangeven ze met hun handen van je af moeten blijven.. ja dan geef ik een klap.. :$

 16. haha heel leuk om te lezen meis, ik ben alleen het tegenover gestelde :D oke oke ik ga ook niet in het openbaar vervoer naar het toilet!!. de rest …uhm ja ik heb tattoos en piercing en ja heb gerookt (nu 2 jaar niet meer!!) en ja heb gedronken en ja heb drug gebruikt ….en vega worden…hell no hahaha ik kan niet zonder mijn vlees!!!

 17. Wat grappig het zijn echt precies allemaal de dingen die ik ooit nooit zou doen, alleen ga ik wel vaak naar de wc in trein of vliegtuig want ik kan gewoon niet zo lang mijn plas ophouden hahaha ;-)

 18. Geinig om te lezen dat mensen zo verschillend kunnen zijn, 7 van de 10 dingen zou ik namelijk WEL doen haha.
  Noem me een mierenneuker maar alcohol is drugs, dus je hebt dan wel degelijk drugs aangeraakt en genuttigd. Het is alleen zo dat alcohol maatschappelijk geaccepteerd is maar het valt toch echt onder verdovende middelen.

 19. Leuk om te lezen! Ik denk ongeveer hetzelfde over een tatoeage trouwens. Ik ben ook echt snel uitgekeken op dingen. Mocht ik ooit wel een tattoo willen zetten, zal het waarschijnlijk iets zijn met veel emotionele waarde. En iets minimalistisch.

 20. Leuk om te lezen! Grappig dat ik op sommige vlakken echt heel anders denk dan jij, haha. Dat van huiswerk etc. herken ik wel, ik ben er ook nooit uitgestuurd. Zwart reizen vind ik ook vreselijk en ik zou het nooit bewust doen (ware het niet dat ik laatst per ongeluk te weinig saldo had, oeps).

  lk snap echter niet dat mensen niet op de wc gaan op openbaar vervoer…tuurlijk zijn die niet de schoonste, maar als je eens zou gaan kijken hoe vies bijvoorbeeld deurknoppen of andere openbare plekken zijn zou je je ook wild schrikken, en die gebruik je toch ook nog steeds, haha. Komt ook bij dat ik elke dag in totaal 3 uur in de trein zit, dus ja, als je dan moet plassen kan ik dat niet ophouden :)

  Overigens vind ik het wel een beetje zwart op wit dat je zegt dat je nooit vegetarisch zou kunnen worden: ik denk dat er de afgelopen jaren zo veel duidelijk is geworden over hoe slecht dieren behandeld worden voor vlees, hoe slecht het is voor het milieu en hoe slecht het voor onze lichamen is, dat het me niets zou verbazen als er over paar jaar veel meer mensen vegetarisch gaan eten. En je went zo makkelijk aan de smaak missen van biefstuk of worst. Bovendien zijn er echt goede vervangers tegenwoordig, die zelfs mijn vleesetende vriend lekker vindt haha! In ieder geval lijkt het me geen kwaad om je eens te verdiepen in vegetarisch en/of plantaardig eten, er zijn vast wel producten die je lekker vindt en die makkelijk iets kunnen vervangen. Zo kon ik yoghurt heel makkelijk vervangen door soya yoghurt, maar kaas vind ik echt super lekker dus dat vind ik erg lastig. Ik probeer op lange termijn meer plantaardig te gaan eten. Tegenwoordig heeft zelfs tony chocoloneley vegan chocola en hebben de supermarkten een groot aanbod, dus er zijn vast wel producten die je lekker vind, waardoor je minder vaak vlees/zuivel hoeft te eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *