Zoek
Sluit dit zoekvak.

10 dingen die ik nog in mijn leven wil doen

Iedereen heeft het wel toch, zijn eigen bucket list wat je nog wilt doen in je leven. Die van mij is niet heel bijzonder maar het leek me wel eens leuk om hem te delen en vast te leggen zodat ik een mooi doel voor ogen heb wat ik allemaal nog een keer wil in mijn leven! Dus hierbij een lijstje wat ik nog allemaal wil doen in mijn leven en ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd naar jullie tien!

Alleen op reis gaan

Ik ben echt iemand die niet graag alleen is, niet alleen kan zijn en dat dan ook helemaal niet leuk vind. Mijn moeder is altijd thuis waardoor ik nooit alleen ben, ik zie er stiekem ook best wel tegenop zo meteen op mezelf te wonen en overdag alleen te zijn als Danny aan het werk is. De ultieme test en uitdaging lijkt me dan alleen op reis op vakantie gaan. Het hoeft niet een reis van maanden te worden, maar een week in het buitenland lijkt me al wel genoeg! Ben heel benieuwd hoe mijn ervaringen zullen zijn!

Australië bezoeken

Een paar familieleden wonen in Australië en Nieuw Zeeland waardoor ik overspoeld ben door verhalen. Het lijkt me dan ook fantastisch om een keer naar Australië te gaan en het land te ontdekken. Vooral omdat ik nog nooit verder ben geweest dan Europa lijkt het me een hele ervaring om andere delen van de wereld te zien

De perfecte tas kopen

Ik vind het eigenlijk zonde van mijn geld en ik kan het goed voor iets anders gebruiken. Maar toch wil ik ooit die tas kopen die perfect is. Ik heb nu een hele mooie Michael Kors tas die echt aan vervanging toe is. Stiekem droom ik van een Mulberry Willow, maar ik denk dat het bij dromen blijft, die tassen zijn niet voor mij weggelegd, helaas! Of nouja, ik vind het stiekem gewoon zonde van mijn geld, op dit moment kan ik er ook een bank van kopen.

Gezonder leven

Dit is echt mission impossible voor mij, of ik heb gewoon niet genoeg doorzettingsvermogen. Gezonder leven is echt lastiger dan je denkt. Ik ben gek op al het eten wat slecht voor je is en mij zul je nooit zien met een groene smoothie of andere gezonde drapjes. Nee doe mij maar gewoon een simpele beker melk en boterham met kaas was tegenwoordig al niet eens meer goed voor is. En daarnaast trek ik het liefst elke avond een zak chips open en eet een pizza of patatjes. Ooit moet die knop toch eens om en gezonder leven.

Van mijn blog kunnen leven

Bloggen is mijn grote passie en voor het geld – en plezier – werk ik nog bij de Albert Heijn als teamleider. Maar mijn echte droom is natuurlijk mijn geld met het bloggen te verdienen en hiervan te kunnen leven. Elke dag word ik weer gelukkig als ik aan mijn blog werk. Ik sta met een grote glimlach op en ben weer blij als de pakketjesman weer nieuwe spullen voor mij heeft. Het schrijven ontspant en het maakt me gewoon gelukkig. Dus ooit hoop ik mijn brood met het bloggen te kunnen verdienen.

Trouwen

Het is je meisjesdroom of helemaal niet, trouwen. De ene wil het heel graag en de andere vind het maar onzin. Stiekem vind ik het ook een beetje onzin, maar ik wil het wel graag. Gewoon die speciale dag, een mooie jurk, alles mooi aangekleed, mensen van wie je houdt en natuurlijk voor altijd trouw aan je partner beloven. Mijn meisjesdroom is zeker zo een mooie dag beleven.

Rondreis door Amerika

Ik denk dat ik dit nog liever wil dan naar Australië gaan, Amerika ontdekken. Het grote land waar alles mogelijk is en kan. New York, San Francisco, Los Angeles, Maimi, de prachtige watervallen en de Grand Cayon, ik wil het allemaal zien en meer! Het lijkt me fantastisch een maand door Amerika te reizen en haar schoonheid te ontdekken! Ooit doe ik het een keer.

Vrijwilligers werk doen

Naar het buitenland gaan en arme kinderen helpen, dat zal helemaal niets voor mij zijn. Maar ik zit er wel aan te denken vrijwillig eens te gaan helpen bij ouderen die niemand meer hebben en eigenlijk helemaal alleen zijn. Al is het maar één keer in de week gezellig een kopje thee met ze te drinken en een boodschapje voor ze te halen. Dat maakt het leven voor mij en dat persoon toch een stuk beter? Misschien moet ik er maar eens snel werk van maken!

De Maledieven bezoeken

Bounty stranden? Check! Mooi weer? Check! Prachtig blauw water? Check! Ultieme vakantie gevoel? Check! Lege portemonnee? Check! Je raad het al, ooit wil ik hier een keer op vakantie. Volgens mij is dit een van de mooiste plekken op aarde en ik wil het graag een keer meemaken, alleen nu nog heel hard sparen!

Gelukkig oud worden

Ik hoop dat ik oud mag worden en met een glimlach terug kan kijken op mijn leven. Heb ik alles gedaan wat ik graag wilde, heb ik belangrijke levenslessen geleerd en ben ik als persoon gegroeid en wijzer geworden. Heb ik misschien wel iets heel belangrijks bereikt? Dat zijn allemaal van die kleine dingen die het leven mooi maken en ik hoop dat ik ze allemaal mag beleven! Ik ben nu heel gelukkig en hoop dat ik dat de rest van mijn leven ook nog mag zijn en met een grote glimlach ooit kan terugkijken!

Dat waren 10 van de dingen die ik nog heel graag een keer wil doen of meemaken. Natuurlijk zijn er ook nog een tal van standaard dingen die ik heel graag wil: kinderen krijgen, een droomauto kopen, een huis kopen en ga zo maar door. Maar dit zijn wel die dingen die er op dit moment voor mij uitspringen. Nu ben ik wel heel erg benieuwd welke dingen jullie nog heel erg graag zouden willen doen in je leven! Deel ze zeker in de comments!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

 1. Wat goed, alleen reizen lijkt me ook best fijn, het reizen erheen zelf misschien niet maar als je eenmaal op je bestemming bent kun je echt doen wat je wilt, heerlijk!

 2. Ik wilde ook altijd heel graag naar Amerika en nu ga ik naar New York over een maand woohooo! En waarschijnlijk ook een dag naar Washinton :) x

 3. Oeh ik vind dat altijd lastig, omdat mijn doelen & dromen best nog wel eens wisselen. Als je kijkt naar bijv drie dagen.

  Ik word ook heel blij van bloggen, maar ik word nog blijer van collega’s en dat is toch anders dan bloggersbijeenkomsten. Ik zou dat dus wel missen en het samen werken naar een doel. Ik weet niet of ik het fulltime zou kunnen.

  Alleen op reis is hier ook een wens, maar reizen staat bij mij gelijk aan fotograferen. En fotograferen betekent heel veel waarde aan mijn nek en schouder hebben hangen en dat voelt toch fijner met iemand naast me. Zonder apparatuur op reis gaan is voor mij geen alternatief waar ik vrolijk van word, en moet me er toch goed bij voelen.

  Gezonder leven is nog wel een ding, maar het feit dat ik heel weinig lust is gewoon lastig. Ben wel weer eindelijk aan het sporten, dat is al iets :)

 4. Mooi lijstje. Alleen reizen is mij goed bevallen maar is best spannend. Mar onthou; je bent nooit alleen. Vrijwilligers werk is zeker leuk om te doen. De rondreis door Amerika (hearteyes) zou ik ook willen.
  Love,

 5. Heel mooi lijstje! Het zou gaaf zijn als alles uitkomt. Alleen reizen kan ik trouwens behoorlijk aanbevelen. Ik heb het zelf drie keer gedaan en het is heerlijk (en goed voor je zelfvertrouwen!)

 6. Mooie lijst! Je reis alleen kun je bijvoorbeeld ook combineren met de reis naar Australië! 2 Dromen in één klap! Ik wil ook nog heel graag trouwen, ben benieuwd wanneer mijn vriendje daar het zelfde over gaat denken!

  1. Ja dat zou inderdaad kunnen, en dan bij mijn familie logeren. Dat doe je in je eentje sneller dan met meerderen. Ik hoop ook dat mijn vriend er zo over denkt, haha!

 7. Het zijn super mooie doelen, echt waar. Ik heb zelf ook een bucketlist (die wel wat langer is) met ook allemaal kneuterige dingen die ik gewoon nog eens gedaan wil hebben. Ik had al wel verwacht dat jij van je blog kon leven, hopelijk gaat ook dat lukken. xxx Lucinda

 8. Ahh, de Maledieven..! Dat is ook een wens van mij :-) Wist je trouwens dat de eilandjes steeds kleiner worden? Het koraal in de zee wordt namelijk gebruikt voor allerlei doeleinden door de bewoners. Hierdoor heeft het zeewater vrij spel waardoor de eilandjes worden aangetast en kleiner worden. Hopelijk gaan je dromen ooit in vervulling komen!

 9. Ik heb dit jaar vrijwilligerswerk in Bali gedaan en daarna doorgereisd naar Australië. Ik was ook alleen, maar ik kan je zeggen dat ik me nooit alleen heb gevoeld. Omdat je alleen bent leer je zoveel mensen kennen, omdat je dan opener voor contact ben. Echt de meest geweldige ervaring in mijn leven. Dit ga ik zeker vaker nog doen. En Australië is echt super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *