10 dingen die iedere vrouw stiekem doet, ik ook

Ik maak me er meer dan schuldig aan, dingen die ik stiekem doe en waarvan ik eigenlijk weet dat iedere vrouw het doet. Of nou ja misschien groot en deels. Ik heb even een lijstje opgesteld met de 10 meest stiekeme dingen die ik doe. Ben benieuwd of jullie je daar in herkennen!

Puisten knijpen

’s Avonds na het tanden poetsen en mijn make-up er af te hebben gehaald bekijk ik mezelf nog even goed in de spiegel. Zie ik daar een dikke mee-eter of een puistje zitten? Dan kan ik het niet laten hem even uitgebreid uit te drukken.

Eeeeh, schone BH?

Ik doe elke ochtend na het douchen netjes een schone onderbroek aan, of zelfs twee keer als ik me ook ’s avonds nog een keer douche. Alleen over die BH moeten we het maar niet hebben, die hou ik eigenlijk iets te lang aan…

Nagellak peuteren

Als ik me verveel of als ik gespannen ben is mijn nagellak niet veilig, dan gaat het er stukje voor stukje stiekem vanaf. Gevolg, de hele grond ligt bezaaid met stukjes nagellak, oeps!

Zweetlucht checken

Ruikt het hier nou zo naar zweet? Snel stiekem even met je hand onder je oksel door gaan en ruiken of jij het bent. Gelukkig is dat uiteindelijk nooit het geval!

Met make-up op gaan slapen

Lekker wezen stappen of laat thuis gekomen van een feestje? Fuck die make-up! Gewoon lekker meteen gaan slapen. Alleen de volgende ochtend wil je dan niet naast mij wakker worden. Panda-alert.

Soms zit er wat dwars

Soms voel je dat, dat er een snotje in je neus dwars zit. Kijkt niemand? Dan peuter je toch even snel in je neus om dat snotje weg te halen, het geeft een heel opgelucht gevoel.

Mijn scheermesje is verhuisd

De korte broeken en jurkjes liggen alweer ver achter in de kast. Soms vraag ik mij af of mijn scheermes met hun mee is verhuisd. Met dit weer laat ik makkelijk een mannenvachtje staan, niet echt charmant!

Deze was écht maar 10 euro!

Soms mogen we ons wel eens verwennen met iets moois toch? Maar als iemand dan vraagt hoe duur die was snoepen we er wel eens wat euro’s af, oeps! Niemand hoeft te weten hoe duur die eigenlijk was…

Zo min mogelijk vies maken

In je ondergoed de badkamer schoonmaken, het is zoveel handiger! Je wordt nat en vies van de badkamer schoonmaken. Als die dan eindelijk klaar is hoef ik alleen maar mijn BH en onderbroek uit te doen en stap ik lekker onder een schone douche!

Ik wil antwoord!

Helemaal gefrustreerd raken als iemand niet reageert en je ziet wel twee blauwe vinkjes op Whatsapp. IK. WIL. ANTWOORD!

En eigenlijk kan ik nog wel even doorgaan. Wat dacht je van een vreemde WC en er zit echt een windje dwars. Ik kan dan net zo lang wachten tot iedereen weg is of er ineens veel lawaai is, zo hoort niemand me! Hebben jullie nog stiekeme dingen waarvan je zeker weet dat meerdere vrouwen het doen?

Bron afbeelding: Infobron

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

38 reacties

 • Reply
  Eline
  13 november 2015 at 15:10

  Echt super herkenbaar! De blauwe vinkjes kunnen som zo frustrerend zijn, haha. Heel leuk geschreven.

 • Reply
  Femke
  13 november 2015 at 15:12

  Hahaha de meeste dingen zijn heel herkenbaar haha!

 • Reply
  Natascha
  13 november 2015 at 15:18

  Als mijn vriend niet terug appt, en hij heeft het berichtje wel gelezen word ik ook heel erg ongeduldig! Ik app dan vaak: Joehoee ;) en het uitknijpen van puistjes herken ik ook. Iets wat ik niet doe (want Ulg!) maar wel heel graag wil doen: puistjes bij anderen uitknijpen. Soms zie ik mensen met een hele grote witte puist! Brrr dan heb ik echt de neiging om hem uit te drukken.

  • Reply
   Aranka
   13 november 2015 at 15:21

   Ja! Dat heb ik ook altijd! Dat is stiekem echt iets wat ik altijd heel erg graag wil maar toch maar niet hardop zeg of vraag, haha.

 • Reply
  Jaimy en Laura
  13 november 2015 at 15:21

  Haha, zo min mogelijk vies maken! Wat een handig idee!!

 • Reply
  manon
  13 november 2015 at 15:35

  Haha veel dingen zijn wel herkenbaar, oeps!

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  13 november 2015 at 15:36

  Haha geweldig, maar schoonmaken in mn bh en ondergoed zou ik nooooit doen!

 • Reply
  Chelsey
  13 november 2015 at 15:55

  Haha de meesten zijn wel herkenbaar, ja! Alleen van het scheren niet. Ik vind het altijd wel prettig als mijn benen lekker gladjes zijn.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  13 november 2015 at 16:39

  Hahaha superleuk om te lezen. Jep, ik maak me ook schuldig aan een paar van de punten! :D

 • Reply
  Suzanne
  13 november 2015 at 16:54

  Dat van het wachten op een antwoord op mijn berichtje herken ik wel ja :)

 • Reply
  Nienke
  13 november 2015 at 17:31

  Veel is herkenbaar haha! Alleen puisten uitknijpen doe ik echt niet, en met makeup naar bed gaan deed ik vroeger wel eens maar nu echt nooit meer want dan wordt ik met zwaar geïrriteerde ogen wakker, dus dat bespaar ik mezelf liever haha

 • Reply
  Sandra
  13 november 2015 at 17:52

  Ik zie wel wat herkenbare dingen er Russen staan! Zo slaap ik ook steeds vaker met make-up op de laatste tijd, terwijl ik daar voorheen heel consequent in was met het er elke avond af te halen. Achja!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  13 november 2015 at 18:13

  Jaaa, dat van die nagellak!

 • Reply
  eva
  13 november 2015 at 18:22

  Hihi ik moest wel even lachen om jouw artikel! Sommige dingen zijn heel herkenbaar :-)
  Liefs,
  Eva

 • Reply
  Quinty
  13 november 2015 at 18:36

  Wat leuk om te lezen! Ik herken me wel in 9 van de 10 dingen.

 • Reply
  Kelly
  13 november 2015 at 18:43

  Hahaha, ik herken wel een aantal dingen! Leuk geschreven!

 • Reply
  Johanna
  13 november 2015 at 18:58

  been there, done that :p

 • Reply
  Mandy
  13 november 2015 at 19:05

  Haha echt álles uit je lijstje is herkenbaar! Aan dat stukje van ‘in je ondergoed schoonmaken’ wil ik nog wat toevoegen: als ik mijn haren verf doe ik dat ook in mijn ondergoed :’) Zo voorkom ik dat er verfvlekken op mijn kleren komen, haha.

  • Reply
   Danielle
   13 november 2015 at 20:53

   Yep ik ook! Vroeger ook schoonmaken in ondergoed, maar aangezien ik het schoonmaken nu heb uitbesteed aan een schoonmaakster, hoeft dat niet meer.

   • Reply
    Roswitha
    14 november 2015 at 08:45

    Ik neem aan dat de schoonmaakster haar kleding aanhoudt haha

 • Reply
  Lara
  13 november 2015 at 19:23

  Super leuk artikeltje, een deel 2 zou zeker mogen van mij! Ik herken ook heel wat dingen eigenlijk haha!

 • Reply
  Joyce
  13 november 2015 at 19:37

  Hahahaha, dit artikel is té herkenbaar! Ik kan me in alle dingen vinden en ook die je nog op het allerlaatst even snel ertussen gooit, haha.

 • Reply
  Nicole
  13 november 2015 at 20:00

  Oeh wat zitten er veel herkenbare punten tussen haha.

 • Reply
  Kalliopia
  13 november 2015 at 20:58

  Het is wel gênant om toe te geven, maar er zijn inderdaad wel wat herkenbare dingen bij. Mijn scheermesje is ook weer op reis, haha.

 • Reply
  chucky1012
  13 november 2015 at 21:54

  Hihihihi dat schoonmaken van de badkamer is zo herkenbaar.

 • Reply
  Manon
  13 november 2015 at 22:15

  hahaha leuk om te lezen! De 10 euro punt inderdaad. Kijk! Deze ***** was maar 10 euro! Haha, wat erg eigenlijk ook! Of gewoon een nieuw kledingstuk of make-up/beauty product gewoon in je kast leggen, net alsof die er altijd er is. en hoor je ‘Is die nieuw?’ Nee hoor, die had ik allang!

 • Reply
  Kelly
  13 november 2015 at 22:43

  Heel herkenbaar allemaal!! Wat volgens mij veel vrouwen ook doen is het frummelen aan je mascara aan het eind van de dag waardoor het groten deels al afbrokkelt. Of ben ik dan de enige met die tic??

 • Reply
  Varenka W
  14 november 2015 at 00:45

  Dapper om op te biechten hoor, ik herken er inderdaad wel veel van. Vooral dat schoonmaken, en ik maar denken dat het gek was om te doen, maar blijkbaar (en gelukkig maar) ben ik niet de enige die dat zo doet.
  Grappig stukje om te lezen, hoe kom je erop?! ?

 • Reply
  beautifulday4makeup
  14 november 2015 at 10:23

  Die nagellak peuteren: zo herkenbaar! Zeker als je ergens moet aanschuiven

 • Reply
  Caitlyn
  14 november 2015 at 11:09

  Dit is allemaal zo heerlijk herkenbaar.
  xx

 • Reply
  Mariëlle
  14 november 2015 at 11:53

  Haha vooral aan nummer 1 maak ik me heel schuldig, ik check mijn gezicht véél te vaak …

 • Reply
  Peggy
  14 november 2015 at 17:12

  Zooo herkenbaar!!!

 • Reply
  Lonneke
  14 november 2015 at 19:15

  Leuk en herkenbaar! ?

 • Reply
  Elise
  15 november 2015 at 10:16

  HAHA te erg eigenlijk dat vele herkenbaar zijn. Ik vind het scheren in de wintermaanden ook echt vreselijk en doe het alleen wanneer mijn benen we zichtbaar zijn haha. Een bh hou ik eigenlijk ook te lang aan, ik weet niet eens wat een gemiddelde tijd is om hem aan te houden hihi.

 • Reply
  Paola
  16 november 2015 at 11:13

  Oeps er is wel veel herkenbaar ;)

 • Reply
  suzan
  16 november 2015 at 20:43

  hahaha ik lig helemaal een deuk bij dit artikel. Want echt een groot deel herken ik maar al te goed eigenlijk!

 • Reply
  Natasja
  17 november 2015 at 15:12

  Héél herkenbaar! Zo leuk dit :-)

 • Laat een reactie achter