Zoek
Sluit dit zoekvak.

10 dingen die iedere vrouw stiekem doet, ik ook

Ik maak me er meer dan schuldig aan, dingen die ik stiekem doe en waarvan ik eigenlijk weet dat iedere vrouw het doet. Of nou ja misschien groot en deels. Ik heb even een lijstje opgesteld met de 10 meest stiekeme dingen die ik doe. Ben benieuwd of jullie je daar in herkennen!

Puisten knijpen

’s Avonds na het tanden poetsen en mijn make-up er af te hebben gehaald bekijk ik mezelf nog even goed in de spiegel. Zie ik daar een dikke mee-eter of een puistje zitten? Dan kan ik het niet laten hem even uitgebreid uit te drukken.

Eeeeh, schone BH?

Ik doe elke ochtend na het douchen netjes een schone onderbroek aan, of zelfs twee keer als ik me ook ’s avonds nog een keer douche. Alleen over die BH moeten we het maar niet hebben, die hou ik eigenlijk iets te lang aan…

Nagellak peuteren

Als ik me verveel of als ik gespannen ben is mijn nagellak niet veilig, dan gaat het er stukje voor stukje stiekem vanaf. Gevolg, de hele grond ligt bezaaid met stukjes nagellak, oeps!

Zweetlucht checken

Ruikt het hier nou zo naar zweet? Snel stiekem even met je hand onder je oksel door gaan en ruiken of jij het bent. Gelukkig is dat uiteindelijk nooit het geval!

Met make-up op gaan slapen

Lekker wezen stappen of laat thuis gekomen van een feestje? Fuck die make-up! Gewoon lekker meteen gaan slapen. Alleen de volgende ochtend wil je dan niet naast mij wakker worden. Panda-alert.

Soms zit er wat dwars

Soms voel je dat, dat er een snotje in je neus dwars zit. Kijkt niemand? Dan peuter je toch even snel in je neus om dat snotje weg te halen, het geeft een heel opgelucht gevoel.

Mijn scheermesje is verhuisd

De korte broeken en jurkjes liggen alweer ver achter in de kast. Soms vraag ik mij af of mijn scheermes met hun mee is verhuisd. Met dit weer laat ik makkelijk een mannenvachtje staan, niet echt charmant!

Deze was écht maar 10 euro!

Soms mogen we ons wel eens verwennen met iets moois toch? Maar als iemand dan vraagt hoe duur die was snoepen we er wel eens wat euro’s af, oeps! Niemand hoeft te weten hoe duur die eigenlijk was…

Zo min mogelijk vies maken

In je ondergoed de badkamer schoonmaken, het is zoveel handiger! Je wordt nat en vies van de badkamer schoonmaken. Als die dan eindelijk klaar is hoef ik alleen maar mijn BH en onderbroek uit te doen en stap ik lekker onder een schone douche!

Ik wil antwoord!

Helemaal gefrustreerd raken als iemand niet reageert en je ziet wel twee blauwe vinkjes op Whatsapp. IK. WIL. ANTWOORD!

En eigenlijk kan ik nog wel even doorgaan. Wat dacht je van een vreemde WC en er zit echt een windje dwars. Ik kan dan net zo lang wachten tot iedereen weg is of er ineens veel lawaai is, zo hoort niemand me! Hebben jullie nog stiekeme dingen waarvan je zeker weet dat meerdere vrouwen het doen?

Bron afbeelding: Infobron

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

 1. Als mijn vriend niet terug appt, en hij heeft het berichtje wel gelezen word ik ook heel erg ongeduldig! Ik app dan vaak: Joehoee ;) en het uitknijpen van puistjes herken ik ook. Iets wat ik niet doe (want Ulg!) maar wel heel graag wil doen: puistjes bij anderen uitknijpen. Soms zie ik mensen met een hele grote witte puist! Brrr dan heb ik echt de neiging om hem uit te drukken.

 2. Haha de meesten zijn wel herkenbaar, ja! Alleen van het scheren niet. Ik vind het altijd wel prettig als mijn benen lekker gladjes zijn.

 3. Veel is herkenbaar haha! Alleen puisten uitknijpen doe ik echt niet, en met makeup naar bed gaan deed ik vroeger wel eens maar nu echt nooit meer want dan wordt ik met zwaar geïrriteerde ogen wakker, dus dat bespaar ik mezelf liever haha

 4. Ik zie wel wat herkenbare dingen er Russen staan! Zo slaap ik ook steeds vaker met make-up op de laatste tijd, terwijl ik daar voorheen heel consequent in was met het er elke avond af te halen. Achja!

 5. Haha echt álles uit je lijstje is herkenbaar! Aan dat stukje van ‘in je ondergoed schoonmaken’ wil ik nog wat toevoegen: als ik mijn haren verf doe ik dat ook in mijn ondergoed :’) Zo voorkom ik dat er verfvlekken op mijn kleren komen, haha.

  1. Yep ik ook! Vroeger ook schoonmaken in ondergoed, maar aangezien ik het schoonmaken nu heb uitbesteed aan een schoonmaakster, hoeft dat niet meer.

 6. Het is wel gênant om toe te geven, maar er zijn inderdaad wel wat herkenbare dingen bij. Mijn scheermesje is ook weer op reis, haha.

 7. hahaha leuk om te lezen! De 10 euro punt inderdaad. Kijk! Deze ***** was maar 10 euro! Haha, wat erg eigenlijk ook! Of gewoon een nieuw kledingstuk of make-up/beauty product gewoon in je kast leggen, net alsof die er altijd er is. en hoor je ‘Is die nieuw?’ Nee hoor, die had ik allang!

 8. Heel herkenbaar allemaal!! Wat volgens mij veel vrouwen ook doen is het frummelen aan je mascara aan het eind van de dag waardoor het groten deels al afbrokkelt. Of ben ik dan de enige met die tic??

 9. Dapper om op te biechten hoor, ik herken er inderdaad wel veel van. Vooral dat schoonmaken, en ik maar denken dat het gek was om te doen, maar blijkbaar (en gelukkig maar) ben ik niet de enige die dat zo doet.
  Grappig stukje om te lezen, hoe kom je erop?! ?

 10. HAHA te erg eigenlijk dat vele herkenbaar zijn. Ik vind het scheren in de wintermaanden ook echt vreselijk en doe het alleen wanneer mijn benen we zichtbaar zijn haha. Een bh hou ik eigenlijk ook te lang aan, ik weet niet eens wat een gemiddelde tijd is om hem aan te houden hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *