ZAG Bijoux armbandje | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
ZAG Bijoux armbandje
Geplaatst op 30 mei 2012 in Fashion

Al tijden was ik op zoek naar een fijn armbandje met daartussen en symbooltje, maar nooit vond ik er eentje of eentje die mij aanstond. Vorige week ging ik met Tim naar Amsterdam en daar moesten ze het wel hebben! En daar hadden ze het. In een winkeltje op de Heiligeweg (waar MAC, MUS, Kiehl’s enzo zitten) zat het winkeltjes Diva en daar hadden ze ontzettend leuke sieraden, onder andere dit prachtige armbandje!

Ik zag hem en was meteen verliefd! Het is een prachtige rosé gouden armbandje van stainless steel met een ster en een cirkeltje van parelmoer, ik denk dat het een maan moet voorstellen. Ze zijn aan elkaar verbonden en dat vind ik echt ontzettend mooi. Ze hadden ook nog handboeien die met elkaar verbonden waren, maar dat is niet meteen mijn ding.

Het armbandje is van ZAG Bijoux, ik had er echt nog nooit van gehoord en op het internet is er helaas ook niet veel over te vinden. Wel weet ik dat het merk uit Parijs komt. Ze gebruiken altijd stijlvolle materialen zoals swarovki kristallen, zilver en dus ook stainless steel. De lijnen zijn stijlvol, schoon en netjes. Sinds september 2011, ZAG verkent ook een lijn sieraden in staal, geel en roze verguld, in een minimalistische stijl zeervrouwelijk met arabesken en fijne prints. Zo dus ook mijn armbandje!

De achterkant van het ‘maantje’ is van rosé goud!

En de bovenkant dus van prachtig parelmoer!

Ik ben echt ontzettend blij met mijn armbandje! Ik vind hem ontzettend stijlvol en past perfect bij mij! Nu nog mijn rosé gouden horloge scoren, haha! ZAG Bijoux is te koop bij Diva. Diva kan je vinden in de Heiligeweg in Amsterdam!
26 reacties op “ZAG Bijoux armbandje”  30 mei 2012

  Wauw, wat een mooi armbandje! Ook leuk kleurtje, die past bijna overal wel bij :)  30 mei 2012

  Oh wat een leuk armbandje, zeg! Ik heb dat winkeltje nog niet eerder gespot eigenlijk, snel eens naar binnen als ik in de buurt ben!  30 mei 2012

  Wat een supercute armbandje!  30 mei 2012

  Wat een mooi sieraad!  30 mei 2012

  Hij is erg mooi! Ik houd daar ook van die gekoppelde armbandjes. Hoe duur was ie?


  30 mei 2012

  25 euro :)  30 mei 2012

  Wat een schattig armbandje :)  30 mei 2012

  Ik houd van zulke simpele armbandjes voor elke dag, maar iets houdt me altijd tegen het aan te schaffen. Heel veel plezier ermee! (:  30 mei 2012

  Mooi zeg! 25 euro is nog een redelijk leuke prijs ook :-)  30 mei 2012

  Erg mooi simpel armbandje. Draag ik ook alitjd.  30 mei 2012

  Heel erg mooi, ook heel leuk om samen met een horloge te dragen, past wel overal bij  30 mei 2012

  Echt een heeeeel leuk armbandje!  30 mei 2012

  Heel mooi armbandje!  30 mei 2012

  Wauw, wat een mooie armbandje! Subtiel maar toch heel erg mooi en leuk :D  30 mei 2012

  Wat een prachtig armbandje. Hij is best simpel, maar straalt ook een prachtige soort luxe uit.


  Cariena

  30 mei 2012

  Waauw, ik vind hem zo leuk dat ik hem denk ook ga kopen!  30 mei 2012

  Erg mooi armbandje!  30 mei 2012

  Mooi armbandje :D x  30 mei 2012

  Wat is die prachtig!
  Liefs


  Linda

  30 mei 2012

  Wauw!! Jammer genoeg kom ik uit Tilburg en ga er niet “ff” voor op en neer :(

  Hadden ze er toevallig ook een ketting van? Zoek al heel lang iets speciaals ipv gewoon een hangertje en dit zou perfect zijn!

  Gr Linda  30 mei 2012

  Oh wat een mooie armband.  31 mei 2012

  Wat een prachtige armband. Zo simpel maar zo mooi :)  31 mei 2012

  Heel erg mooi! Een sierraad naar mijn smaak. Ik hou ook van mooie fijne sieraden :)  5 juni 2012

  O wow… Die is echt perfect! *noteert het winkeltje om langs te gaan als ik weer in Amsterdam ben* Prachtige foto’s ook!


  Alicia

  24 juni 2012

  aaarrgghh die wil ik echt hebben!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) xx  9 augustus 2013

  Goedemorgen, wij zijn Iene Miene Mud Mode Accessoires uit Heerhugowaard, en zitten in winkelcentrum Middenwaard en wij verkopen wel 35 verschillende sieraden merken en o.a. Zag, maar ook Heart to Get en Super Stylish etc. Zoek ons maar eens op op FB of ienemienemud.com Veel plezier.


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio