24 mei 2012

Win een artikel naar keuze van Jewelryz.nl!

Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie! Namelijk in samenwerking met Jewelryz mag ik jullie een artikel naar keuze van deze ontzettend leuke webshop weggeven! Jewelryz is een leuke webshop met een vrolijke layout dat sierraden verkoopt voor een leuke prijs. De artikelen die ze verkopen zijn echt ontzettend leuk en voor elke meid zit er wel iets tussen, dus wil jij kans maken op een artikel naar keuze uit deze webshop kijk dan snel verder!

Armband From the Heart

In de webshop verkopen ze ontzettend leuke artikelen zoals; oorbellen, armbanden, ringen, kettingen en leuke spiegels! Ik zou zeggen neem dus zeker een kijkje op Jewelryz om hun aanbod te bekijken. Maar laten we nu over gaan op de winactie!

Wat moet je doen om een artikel naar keuze te winnen:

  1. Like Jewelryz op Facebook
  2. Volg mij op Bloglovin
  3. Laat een comment achter met wat jij wilt winnen!

Oorbellen EarwingsHeel veel succes jullie kunnen mee doen tot en met 31 mei! Zorg ervoor dat je het juiste mail adres invult bij de comments anders kan ik de winnaar natuurlijk niet mailen!

40 reacties op Win een artikel naar keuze van Jewelryz.nl!

Mirjam zegt: 24 mei 2012 om 12:45

Wat een superleuke winactie! Ik kende de webshop nog helemaal niet, ik heb net direct even een kijkje genomen. Wat een leuke sieraden verkopen ze, helemaal mijn ding! Voor mij sprongen de oorbellen met deze naam er uit: I’ts All About My Hat. De laatste tijd ben ik weer helemaal into de oorknopjes. geweldig vind ik ze. Met deze oorbellen zie ik mezelf al helemaal rondlopen: deze zomer ga ik voor het eerst zonder mijn ouders op vakantie, met 3 nichten ga ik een vliegreis maken, ergens naar een lekker warm gebied, bestemming verder nog onbekend. Het strikje op hoedje doet het ‘m, ze zijn voor mij gemaakt! :)

debora zegt: 24 mei 2012 om 13:17

ooh wat leuk !
ik vind de “Ketting You Are My Anchor” helemaal geweldig, ik houd echt van ankers !
ik volg je op bloglovin en heb op allebei geliked !

liefs x

Melissa zegt: 24 mei 2012 om 14:42

Ontzettende leuke winactie, ik kende de webwinkel nog niet; een leuke kennismaking! Heb de pagina op Facebook ook geliked. De link doet het inderdaad niet maar ik heb ‘m even zelf opgezocht, bij deze de link: https://www.facebook.com/pages/Jewelryz/271820519561610. Ik hoop niet dat mijn berichtje nu bij de spam komt te staan.

Ik zou graag de ring ‘Owl my God!’ willen winnen omdat uilen staan voor wijsheid en ik dat wel kan gebruiken bij de start van mijn derdejaars stage in september. Moet een jaar lang fulltime aan de slag met mijn eigen cliënten en dat is toch wel een beetje spannend. ;) Wijsheid is daarom welkom!

Wat een leuke winactie ;)
ik volg je al een tijdje op bloglovin en ik volg jewelryz.nl nu ook op facebook!
ik ga voor de Horlogeketting Queen !
xx naomi

ik heb net hier gepost, maar hij staat er niet bij dus ik doe het wel even opnieuw ;)

ik vind het een leuke winactie ;)
ik volg je al een tijdje op bloglovin en ik heb de facebook pagina ook ge-liked
ik ga voor de Horlogeketting Queen, wat een leuke ketting met een schattig klokje :-)

Melissa zegt: 24 mei 2012 om 16:48

Ik doe mee!
ik had nog nooit van deze webwinkel gehoord, maar ik heb even gekeken en ze hebben zulke leuke spullen!
Ik heb Jewelryz geliked op facebook. De link naar de facebook van Jewelryz werkt niet, maar je kan ze ook via hun website liken.Ook volg ik jou op bloglovin (en ik heb dit bericht geliked).
Ik vind heel veel dingen leuk, maar er is één ding wat ik eigenlijk al een tijdje wil hebben, maar nog niet had gevonden en dat is dit horloge-kettinkje: http://www.jewelryz.nl/a-56156/horlogeketting-clock-is-ticking/.
Deze vind ik wel echt heel gaaf.

Wat een leuke winactie! Ik kende de webshop ook nog niet, en ze verkopen cute spulletjes. Ik heb geliked op facebook ik volgde je al op bloglovin’ en heb geliked! Er zijn zoveel leuke dingetjes, eigenlijk is alles wel leuk haha! Maar als ik een keuze moest maken, zou ik toch gaan voor de Camee Zilverkleurig. Hij is echt leuk! En ik heb altijd wel moeite met het vinden van goede ringen die mij passen en deze is verstelbaar dus echt ideaal. :D

Nu maar duimen dat ik win hihi. :D

Stephanie m zegt: 24 mei 2012 om 17:21

Woow super leuke winactie!
Ik doe heel erg graag mee!
Ik heb op ‘vind ik leuk’ geklikt op FB (controleer zie mijn email)
Verder volg ik je op Bloglovin’ en heb ik dit artikel daarbij ook geliked.
Ik heb de site bekeken but i love it super leuke cute dingetjes staan er!!
Ik heb bij ringen wel iets gezien wat is het coolste vind: http://www.jewelryz.nl/a-57357/ring-the-key/
Een dubbele ring heb ik nog niet, maar ik zou er wel heel graag 1 willen!
Groetjes, Stephanie M

Leuke winactie en ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin en heb de pagina op facebook geliked. De webshop kende ik nog en heb even rondgeneusd; er staan echt leuke dingen tussen! De armband Hope & Luck vind ik erg leuk!

larissa zegt: 24 mei 2012 om 17:50

leuke winactie!!
Ik zou graag de ring owl my god willen. Die ring met die leuke uil ben er helemaal gek van tegenwoordig.

Linsey zegt: 24 mei 2012 om 17:57

Wauw. Oh my god wat een super winactie, de site heeft echt geweldige sieraden! (heb net al eventjes gekeken)
Ik doe dus echt absoluut mee!
Ik heb de facebookpagina van jewelyz geliked (Linsey Cheng)
Ook volg ik je op Bloglovin en heb ik het artikel geliked.

Eigenlijk kan ik echt heel moeilijk kiezen welk sieraad ik zou willen winnen, sowieso zijn alle kettingen echt helemaal mijn stijl. Een ketting met een opvallende, (grappige) ‘bedel’ eraan, super tof! Die camera’s, brilletjes, uilen, echt alles! Ook de ringen en oorbellen zijn echt mijn smaak. Die uiltjes en ”camee” ringen.

Maarja, hoe dan ook, ik zou het liefst het kettinkje met 2 vogeltjes op een takje willen winnen. http://www.jewelryz.nl/a-56151/ketting-lovebirds/ Niet perse omdat jij die afbeelding op je blog hebt gezet hoor, (ik vond hem wel meteen echt super!) Maar ook omdat ik het gewoon een supersupersuper tof kettinkje vind! 2 vogeltjes op een takje, super cute. En die elkaar ook nog kussen? Love it, echt waar. Tegelijk is het ook weer een beetje een eye-cather, niet zo standaard maar ook weer niet blij of kinderachtig. Kan juist heel classy zijn (vind ik) Sowieso wil ik meer goude sieraden, dus dat is altijd mooi mee genomen.

Sorry voor deze (misschien?) iets te lange reactie, maar ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en natuurlijk hoop ik ook wel dat ik deze ketting kan winnen :)

Heel veel liefs, Linsey x

(zou het evt. niet mogelijk zijn om de ketting met de vogeltjes weg te geven, zou ik ook graag deze willen winnen, met een supercute boompje: http://www.jewelryz.nl/a-116052/ketting-happy-tree/ ik zat heeel lang te twijfelen welke ik zou kiezen hihi, maar de kussende vogeltjes vind ik toch iets liever (: )

Bowien zegt: 24 mei 2012 om 19:13

Wat een leuke winactie! Ik doe er natuurlijk aan mee. Als ik win, zou ik voor de uiltjes oorbellen gaan, die zijn zo ontzetten cute!

Romanza zegt: 24 mei 2012 om 19:23

Wat een leuke winactie, ik doe mee! Ik doe met deze winactie alleen niet voor mezelf mee maar voor mijn beste vriendin! Ze wil al zolang deze ring: http://www.jewelryz.nl/a-55823/ring-owl-my-god!/ alleen ze is de hele tijd maar niet jarig, of zie ik weer wat anders en ben ik het weer vergeten! Dus ik hoop echt dat ik gewonnen zou hebben! Ik followde byaranka natuurlijk al op Bloglovin’ , op de facebook pagina van jewelryz kan ik alleen niet komen. Veel succes voor de andere dames!!!!

Haaay!
Ik heb de facebook pagina geliked, en volg je al eeen tijdje op bloglovin.
Als ik zou winnen, zou ik heel graag de armband Hope en Luck willen winnen.
Ik hoop dat de armband me dan ook echt wat ‘Hope and Luck’ brengt want dat kan ik na de laatste tijd wel gebruiken!

Liefs Mirte

Leuk! Ik doe mee :)
Ik volg je via bloglovin (heb het geliked) en heb hun facebookpagina geliked.
Deze sieraad vind ik leuk :) : Ketting Say Cheese!

Liefs,Jana.x

Wat een leuke winactie!!! Ik heb alles gedaan om te kunnen winnen,
en ik vind de ketting op jouw eerste foto echt geweldig!! Ik zoek al heel erg lang precies zo´n ketting!

Ik volg je al een tijdje en heb de fb van Jewelryz geliked!
Wat een leuke site hebben ze! En die kettingen zijn geweldig! Ik zou de Air Balloon ketting wel heel graag willen winnen!

Wat een superleuke winactie!
Ze hebben zoveel leuke dingetjes op de site! Maar ik heb toch iets gevonden wat ik het leukst vind
nl deze ketting ‘Horlogeketting Clock Is Ticking’. Ik zoek echt al heel lang zo’n klokje maar vond nooit een goeie en deze ziet er echt veelbelovend uit!
Ik heb ze geliked op facebook en jou volgde ik al via bloglovin.
Nu alleen nog maar hopen :)
Liefs x

manuela zegt: 25 mei 2012 om 07:38

leuke win actie! ik doe zeker mee.
ik ga voor de kettining met de luchtballon.
ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked
en ik follow jewelryz op facebook: Manuelaa94

groetjes xx

Yasmina zegt: 25 mei 2012 om 14:13

Leuke winactie, ik doe zeker mee!

Ik zou graag deze ketting willen hebben, ik zoek deze al heeeeel erg lang, en heb m nu gevonden!
Helaas heb ik geen internetbankieren dus kan m niet kopen… :(

Heb geliked via Facebook (eindelijk! want hij deed t niet!)
Heb jou geliked via Bloglovin’ en volg je dus al een tijdje ;)

X

Lisanne zegt: 25 mei 2012 om 19:28

Hee,

leuke winactie en ik heb de facebook geliked en volg je op bloglovin. Ik zou graag de armband hope&luck winnen.

vera immink zegt: 25 mei 2012 om 20:54

wouh wat een leuke winactie
ben echt dol op sieraden het maakt je outfit echt af!!
ik volg je op bloglovin en heb het artikel gelijk eventjes geliked!!
ook heb ik de facebook pagina geliked

hoop dat ik kans maak!!!
xxx

Leuke winactiee!!
Ik doe graag mee , ik volgde je al via bloglovin en heb de facebook pagina geliked!
Als ik zou winnen zou ik voor het kettinkje sunny rose gaan , vind hem echt heel mooi!
Ik kon de website nog niet maar ik vind hem erg gaaf , en hij ziet er leuk en vrouwelijk uit!
Xx

Margreth zegt: 29 mei 2012 om 14:58

En ik wil ook graag mee doen! Facebook pagina heb ik geliked en ik volg je nu op bloglovin! Als ik zou winnen zou ik heel erg graag de ketting met het groene appeltje eraan winnen omdat die voor mij symbool staat voor de zomer. Hij staat symbool omdat ik echt nu zoveel appels eet dat het niet meer gezond is:) Ik ga duimen! xoxo Margreth

Lindsey zegt: 31 mei 2012 om 09:30

Wat een leuke winactie!
Ik zou graag de Ketting LoveBirds winnen.

Ik heb de facebook pagina geliked.
Ik volg je op bloglovin’.

Liefs,
Lindsey

Geef een reactie