14 mrt 2012

Win de voorjaarscollectie van Ciaté!

Dat ik stage loop bij de MissLipgloss Shop is jullie allemaal niet ontgaan, omdat ik de opleiding marketing en communicatie doe heb ik natuurlijk ook een aantal schoolopdrachten en een daarvan was een leuke actie bedenken. En ik weet dat veel meiden dol zijn op nagellak en nail-art, dus eigenlijk was het vrij simpel, een winactie met nagellak en het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mooie nail-art met pasen thema te maken. Op de website van Miss Lipgloss kan je meer informatie vinden!

Samen met Cynthia heb ik voor haar blog ook een leuke nail-art gemaakt, we moeten natuurlijk ook een leuk voorbeeld geven! We hebben gekozen om de Ciaté lakken de gebruiken en de Golden Rose stripers om de kleine details te kunnen tekenen. Benieuwd naar het artikel hoe je stap voor stap deze ontzettend lieve nail-art maakt? Kijk dan eventjes hier.

Bron: Misslipgloss

‘Wil jij de hele voorjaarscollectie van Ciaté (met daarin Cream Soda, Strawberry Milkshake, Sugar Plam en Iced Frappe) winnen? Laat dan jouw Paas nail art zien op de Miss Lipgloss Shop Facebook! De leukste, mooiste of meest creatieve nail art wint. Je kan meedoen tot en met eind maart. Succes allemaal!’

Ik ben benieuwd wat er allemaal voor een inzendingen komen!

14 reacties op Win de voorjaarscollectie van Ciaté!

Geef een reactie